معرفی و دانلود کتاب ‌‫۱۰۱ بازی خانوادگی برای سفر، اردو یا جشن‌گرفتن در خانه‬‌‬ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ‌‫۱۰۱ بازی خانوادگی برای سفر، اردو یا جشن‌گرفتن در خانه‬‌‬subscriptionAvailable

کتاب ‌‫۱۰۱ بازی خانوادگی برای سفر، اردو یا جشن‌گرفتن در خانه‬‌‬

۳.۶(از ۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ‌‫۱۰۱ بازی خانوادگی برای سفر، اردو یا جشن‌گرفتن در خانه‬‌‬

«۱۰۱بازی خانوادگی برای سفر، اردو یا جشن گرفتن در خانه» نوشته «شاندو واردا» کتابی سرگرم کننده و مفید برای خانواده‌ها ‌است. افرادی که از اطلاعات این کتاب استفاده می‌کنند می‌توانند شخصاً تأثیرات بی نظیر بازی را کشف کنند. آنها افراد شادتری خواهند شد که به ساختن دنیایی شادتر کمک می‌کنند. با این کتاب از دورهم بودن لذت ببرید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ‌‫۱۰۱ بازی خانوادگی برای سفر، اردو یا جشن‌گرفتن در خانه‬‌‬ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب‌‫۱۰۱ بازی خانوادگی برای سفر، اردو یا جشن‌گرفتن در خانه‬‌‬
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۸۷۳۳-۰۷-۲

مونا رجبعلیان
۱۳۹۸/۱۲/۲۶

خیلی ایده های خوبی توش هست. بازیهای خانوادگی و دسته جمعی. حتی چند تا سرگرمی داره برای مسیر مسافرت که تو ماشین یا قطار هستیم حوصله مون سر نره .

زهرا بهرامی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۴/۰۵

ما زیاد سفر میریم واقعا فکر میکردم توی مسیر چه بازی هایی بکنیم که حوصله برادر 6 ساله م سر نره، فصل اول این کتاب در مورد بازی هاییه که توی مسیر سفر میشه انجام داد. بعدی در مقصد سفر،...بیشتر

m.shyn
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۱/۱۰

بسیار کتاب سرگرم کننده و جالبی بود.. سپاسگذارم..

کتاب بزرگ بازیتصویر جلد کتاب کتاب بزرگ بازی
دبرا وایز
۹۹ فعالیت جهت پرورش کودکان موفق و انعطاف پذیرتصویر جلد کتاب ۹۹ فعالیت جهت پرورش کودکان موفق و انعطاف پذیر
سوزانا گوکالوز ویانا
۱۰۱ بازی آرامش‌بخشتصویر جلد کتاب ۱۰۱ بازی آرامش‌بخش
انضباط موثر برای کودکان ۱۲-۲ سالتصویر جلد کتاب انضباط موثر برای کودکان ۱۲-۲ سال
توماس دبلیو.فیلان
کلیدهای آموختن آداب اجتماعی به کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای آموختن آداب اجتماعی به کودکان و نوجوانان
شریل ابرلی
‌‫۱۰۱ بازی برای حضور ذهن‬‬: به همراه معماهایی برای کودکانتصویر جلد کتاب ‌‫۱۰۱ بازی برای حضور ذهن‬‬: به همراه معماهایی برای کودکان
آلیسون بارتل
صد و یک بازی نشاط‌آور برای بچه‌های ۶ تا ۱۰ سالتصویر جلد کتاب صد و یک بازی نشاط‌آور برای بچه‌های ۶ تا ۱۰ سال
۱۰۱ بازی حرکتیتصویر جلد کتاب ۱۰۱ بازی حرکتی
هوبرتا ویرسما
بازی برای کودک نوپاتصویر جلد کتاب بازی برای کودک نوپا
آتمن مک‌کی
راهنمای بهبود روابط خواهر و برادرهاتصویر جلد کتاب راهنمای بهبود روابط خواهر و برادرها
پت اسپانگین
۱۰۱ بازی و معمای تفکر سریع برای کودکانتصویر جلد کتاب ۱۰۱ بازی و معمای تفکر سریع برای کودکان
آلیسون بارتل
۳۶۵ راه برای پرورش فرزندانی فوق‌العادهتصویر جلد کتاب ۳۶۵ راه برای پرورش فرزندانی فوق‌العاده
شیلا الیسون
راهنمای کامل والدین (جلد ۲)تصویر جلد کتاب راهنمای کامل والدین (جلد ۲)
رابین گلداستین
۱۰۱ بازی بداهه‌پردازیتصویر جلد کتاب ۱۰۱ بازی بداهه‌پردازی
باب بدوره
کلیدهای پرورش کودک تیزهوشتصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش کودک تیزهوش
سیلویا ریم
تفکر، بازی کودک است؛ راهنمای یادگیری بازی‌های آموزشی برای کودکان قبل از دبستانتصویر جلد کتاب تفکر، بازی کودک است؛ راهنمای یادگیری بازی‌های آموزشی برای کودکان قبل از دبستان
اولین شارپ
کلیدهای‌ رویارویی‌ با‌ پدیده‌‌ی خشونت در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای‌ رویارویی‌ با‌ پدیده‌‌ی خشونت در کودکان و نوجوانان
دکتر باری ای مک نامارا
صد و یک بازی نمایشیتصویر جلد کتاب صد و یک بازی نمایشی
حسین فدایی حسین
کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)تصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)
اکرم قیطاسی
صد و یک بازی مهارت‌های زندگیتصویر جلد کتاب صد و یک بازی مهارت‌های زندگی