معرفی و دانلود کتاب روش‌های نوین ترک اعتیاد + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات نظری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب روش‌های نوین ترک اعتیاد

اعتیاد بیماری جسمی، روانی و اجتماعی است که عوامل فردی، بین فردی، محیطی و اجتماعی در پیدایش آن دخالت دارند. بنابراین آنچه در درمان اعتیاد باید مورد نظر قرار بگیرد از بین بردن این علت‌ها است. در این کتاب سعی شده‌است «روش‌های نوین ترک اعتیاد» که به نوعی ترکیبی از تکه‌های پازل همه علوم مرتبط است با دیدگاه و نگرش روان‌شناختی و روان‌درمانی به صورت مختصر به درمانگران این بیماری ارائه شود.

رروش های معرفی شده در این کتاب دو رویکرد را دنیال می کنند: رویکردهای مبتنی برا روان‌درمانی و روش‌ها و رویکردهای مبتنی بر علوم پزشکی.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روش‌های نوین ترک اعتیاد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:روش‌های نوین ترک اعتیاد
قیمت کتاب:۴۷۰۰۰ تومان

Hamed67
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۳/۱۵

خیلی بی خود و غیر قابل درک است،حیف پول،به عنوان صدقه حساب کردم،شما کتابی باید بنویسید که قابلفهم و درک باشد نه اینکه برای منی که امدن یک دردی از دردام کم بشه ولی برعکس به روی من جواب بده...بیشتر

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۷