معرفی و دانلود کتاب کارگاه نلی (۵)؛ اشباح در فروشگاه pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر پیدایش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کارگاه نلی (۵)؛ اشباح در فروشگاه

نلی راپ دختر جسور و ماجراجویی است که هر بار به همراه سگش (لندن) به یک ماموریت جدید می‌رود. در این ماموریت‌ها نلی با چالش‌ها و معماهایی درباره‌ی اشباح و هیولاها درگیر می‌شود و باید جواب آنها را پیدا کند. «مارتین ویدمارک» این داستان‌ها را در شش جلد نوشته است و در هر یک از این داستان‌ها شخصیت‌های جدیدی به کتاب اضافه می‌شوند. کتاب «کارآگاه نلی؛ اشباح در فروشگاه» جلد «پنجم» از این مجموعه است. کتاب علاوه بر داستان‌های جذاب و ماجراهای عجیبش، تصویرسازی‌های جذابی دارد که خواندنش را برای کودکان و نوجوانان لذت‌بخش‌تر می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کارگاه نلی (۵)؛ اشباح در فروشگاه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کارگاه نلی (۵)؛ اشباح در فروشگاه

۱۳۹۹/۰۶/۰۷

تمام مجموعه های کارآگاه نلی عالی هستن توصیه میکنم👍🏻

elena123
۱۳۹۹/۰۶/۰۲

دوستان کتاب خیلی خوبیه داستان های نیلی کاراگاه خیلی خوبه و برید قسمت های بعدیش و قبلیش رو بخونید هم ببینید بهتون پیشنهاد میکنم حتما بخونید

ساداتِــ گُمْنامْــ
۱۳۹۹/۰۵/۲۰

نمیتونم ازش چشم بردارم👌👌👌 ممنون از طاقچه

booklove
۱۳۹۹/۰۹/۱۲

این جلدش واقعااا عالییییییی بود⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😍😍😍😍😍📚 پیشنهاد میکنم حتما این مجموعه را بخونید📖⁦☺️⁩

Book worm

۱۳۹۹/۰۷/۲۳

عالی بود حتما بخونید🙏🏻🌼💙

گلنار
۱۴۰۰/۰۶/۲۶

خیلی خوب بود من از نویسنده ی این کتاب تشکر می کنم و میگم باید به خودشون افتخار کنن که کتابی به این هیجان انگیزی نوشتن

leyla matloubi
۱۴۰۲/۱۰/۲۷

امممم،،، خوب بود

🌈maryaysa🌈
۱۳۹۹/۰۵/۲۹

عالی بود برای دومین بار دارم می خوانم حتی اگر صد بار هم بخوانید باز هم براتون تکراری نمی شه

وندا فرخی برفه
۱۳۹۹/۰۲/۲۴

من از این کتاب خوشم میاد ولی به نظرم بهتره کتاب های دیگری انتخاب کنید ❤❤❤ اگر هم دوست دارید این کتاب رو بخونید بهتون توصیه میکنم

بلاتریکس لسترنج
۱۴۰۴/۰۳/۰۹