معرفی و دانلود کتاب کارآگاه نلی (۱)؛ دانشکده‌ی هیولا pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر پیدایش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کارآگاه نلی (۱)؛ دانشکده‌ی هیولا

نلی راپ دختر جسور و ماجراجویی است که هر بار به همراه سگش (لندن) به یک ماموریت جدید می‌رود. در این ماموریت‌ها نلی با چالش‌ها و معماهایی درباره‌ی اشباح و هیولاها درگیر می‌شود و باید جواب آنها را پیدا کند. «مارتین ویدمارک» این داستان‌ها را در شش جلد نوشته است و در هر یک از این داستان‌ها شخصیت‌های جدیدی به کتاب اضافه می‌شوند. کتاب «کارگاه نلی ؛ دانشکده‌ی هیولا» جلد «اول» از این مجموعه است. کتاب علاوه بر داستان‌های جذاب و ماجراهای عجیبش، تصویرسازی‌های جذابی دارد که خواندنش را برای کودکان و نوجوانان لذت‌بخش‌تر می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کارآگاه نلی (۱)؛ دانشکده‌ی هیولا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکارآگاه نلی (۱)؛ دانشکده‌ی هیولا

۱۳۹۹/۰۴/۰۲

حتی یک لحظه هم نتونستم ازش چشم بردارم 👌👌👌

Shatut
۱۳۹۸/۰۵/۱۸

این مجموعه کتاب، درباره‌ی دختریه که ماموریت پیدا می‌کنه تا با خون‌آشام‌ها مقابله کنه. داستانش می‌تونه برای کودکان و نوجوانان لذتبخش و سرگرم‌کننده باشه و تخیلشون رو قوی کنه :)

booklove
۱۳۹۹/۰۹/۱۲

عالی بوددددد😅😍😍😍

۱۳۹۹/۰۷/۰۱

من تمام کتاب های این مجموعه رو خوندم عالیه

elena123
۱۳۹۹/۰۶/۰۲

دوستان کتاب خیلی خوبیه داستان درباره یک دختر که گاراگاه هستش و با کلی ماجرا بهتون پیشنهاد میکنم بخونید

RAHA
۱۳۹۹/۰۴/۳۰

عالی بود به همه ی بچه ها توصیه میکنم.🐶🐶🐶

Elahe
۱۳۹۹/۰۳/۲۸

عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی 😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙😙😙😙😙😙😗😗😗😗😗😗😗😗😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘

Mahdi

قشنگ بود

AYSA
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۰/۰۲/۰۸

کتاب کارآگاه نلی کتاب خیلی عالی است من دو کتاب از کارآگاه نلی1 از دیجی کالا سفارش دادم و خیلی کتاب خوبی است من که خوشم از کتاب کارآگاه نلی می آید