معرفی و دانلود کتاب قصه ای برای پیاده رو + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر روزگار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب قصه ای برای پیاده رو

«قصه‌ای برای پیاده‌رو» رمانی ایرانی از «فهیمه سراوانی» است. راوی داستان مردی است که از زندگی روزمره‌اش به تنگ آمده، از اینکه یک هفته در کارخانه کار می‌کند و یک هفته کارِ خانه. تنها دل‌خوشی‌اش قدم زدن در پیاده‌‌رو و رفتن به کتاب‌فروشی‌هاست. کتاب‌فروشی همان جایی است که می‌تواند برای دقایقی با خیال راحت خودش باشد و به یادِ دوران خوش دانشجویی‌اش بیفتد.

در قسمتی از داستان می‌خوانیم: «به سمت من نگاهی کرد و گفت: معلوم چیزی از جبر و اختیار نمی‌دونی.

حرفی نزدم، از چشم‌هایش خواندم که قانع‌کردن او کار محالی‌ است. ترجیح دادم به جای نصیحت و پند و اندرز، یا گفتن جملات مثبت و کلیشه‌ای به اصطلاح روانشناسانه، که بیشتر شبیه شعر است تا یک راهکار، او را بهم نریزم.

بعد از خوردن شام آن هم در یک فضای آرام و سنگین، صدای باران و رعد و برق هر دوی ما را به پشت پنجره کشاند. من پرده‌ها را کنار زدم و دو صندلی آوردم تا بنشینیم و باران را تماشا کنیم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه ای برای پیاده رو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قصه ای برای پیاده رو
حجم فایل کتاب:۳.۰۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۳۷۴۵۶۰۸
تعداد صفحه‌ها:۲۸۹ صفحه
قیمت کتاب:۳۶۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

|قافیه باران|
چقدر خوب است که یک نفر کنارت باشد تا صدای خودت، حوصله‌ات را سر نبرد.
ZR
بابک: درستِ، اومده بودم گواهی مدرکمو بگیرم