کتاب من خودم دست هایم را می شویم!
معرفی کتاب من خودم دست هایم را می شویم!
کتاب من خودم دستهایم را میشویم! نوشته آماندا همبنو و ترجمه مرضیه گودرزی است و انتشارات عصر ترجمه آن را منتشر کرده است. این کتاب با تکیهبر یک موقعیت آشنا، یعنی خوردن میوه بعد از بازی، موضوع شستن دستها را به دنیای کودک نزدیک میکند. متن کتاب با تصویر میکروبها، ویروسها و یک نینیناسور بازیگوش، هم حس کنجکاوی را بیدار میکند و هم دلیل این کار ساده را توضیح میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من خودم دست هایم را می شویم!
کتاب من خودم دستهایم را میشویم! نوشته آماندا همبنو، یک اثر تصویری برای خردسالان است که موضوع بهداشت فردی را از دل یک گفتوگوی روزمره بیرون میآورد. ماجرا از جایی شروع میشود که کودک بعد از بازی و جنبوجوش، هوس سیب میکند و با یادآوری شستن دستها روبهرو میشود. متن از همین موقعیت ساده استفاده میکند تا مفهوم میکروب و ویروس را بهگونهای قابلتصور وارد ذهن کودک کند. اشاره به تاب، سرسره، شنبازی و حتی دایناسور خیالی، فضای کتاب را بازیگوش نگه میدارد و باعث میشود موضوعی آموزشی، خشک و دستوری بهنظر نرسد.
کتاب من خودم دستهایم را میشویم! فقط بر گفتن یک دستور تکیه نمیکند، بلکه دلیل پشت آن را هم نشان میدهد. کودک در طول متن با این ایده آشنا میشود که آلودگی همیشه دیده نمیشود و بعضی چیزها آنقدر ریز هستند که فقط با میکروسکوپ دیده میشوند. بعد از این آشنایی، صابون بهعنوان ابزار مقابله با میکروبها وارد ماجرا میشود و شستن دستها از یک اجبار ساده به کاری آگاهانه تبدیل میشود. حضور خوراکیهای دوستداشتنی مثل میوه، سبزیجات و شیرینیها هم به کتاب ریتمی شاد داده است و پیوند میان تمیزی دستها و خوردن خوراکیها را روشنتر میکند. این کتاب برای همراهی بزرگترها با کودک درمورد عادتهای بهداشتی، ترس از میکروب و اهمیت مراقبت از خود، زمینهی خوبی فراهم کرده است.
خلاصه کتاب من خودم دست هایم را می شویم!
در من خودم دستهایم را میشویم! یک کودک بعد از بازی، وقتی میخواهد سیب بخورد، با یادآوری شستن دستها روبهرو میشود و همین موضوع او را به فکر میبرد که مگر روی دستهایش چه چیزی هست. متن با کمک خیالپردازی و مثالهایی از بازی در بیرون خانه، توضیح میدهد که میکروبها و ویروسها ممکن است روی دستها باشند، حتی اگر دیده نشوند. بعد از این کشف، صابون و شستن دستها بهعنوان راهی برای خلاصشدن از آلودگیها مطرح میشوند. دغدغهی اصلی کتاب این است که کودک دلیل یک عادت بهداشتی را بفهمد و آن را با میل و آگاهی انجام دهد.
چرا باید کتاب من خودم دست هایم را می شویم! را بخوانیم؟
دلایل خواندن من خودم دستهایم را میشویم! را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب شستن دستها را از یک دستور تکراری به کاری قابلفهم برای کودک تبدیل میکند.
- متن، مفهوم میکروب و ویروس را با مثالهایی از بازی، تاب، سرسره و شنبازی توضیح میدهد.
- حضور شخصیت خیالی و تصویرهای بامزه، موضوع بهداشت را برای خردسالان قابلقبولتر میکند.
- کتاب میان تمیزی دستها و خوردن خوراکیها پیوندی روشن برقرار میکند.
- این اثر برای گفتوگو میان بزرگترها و کودک درمورد عادتهای روزانهی بهداشتی مناسب است.
خواندن من خودم دستهایم را میشویم! به این گروهها پیشنهاد میشود:
- والدینی که میخواهند عادت شستن دستها را بدون دعوا و تکرار زیاد به کودک یاد بدهند.
- مربیان و آموزگارانی که درمورد بهداشت فردی با خردسالان کار میکنند.
- کودکانی که به داستانهای تصویری دربارهی کارهای روزمره علاقه دارند.
- خانوادههایی که میخواهند دربارهی میکروبها و تمیزی، گفتوگویی ساده و روشن با کودک داشته باشند.
- کسانی که بهدنبال کتابی کوتاه دربارهی مراقبت از خود در موقعیتهای آشنای روزانه هستند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من خودم دست هایم را می شویم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من خودم دست هایم را می شویم! |
| عنوان در زبان مبدأ | Wash, Wash, Wash Your Hands |