برای خرید و دانلود کتاب انتظار نوشته علیرضا پناهیان و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
علیرضا پناهیان در «انتظار، عامیانه، عالمانه، عارفانه» با توجه توأمان به مفهوم انتظار در شبکۀ معارف دینی و مباحث انسانشناسانه، مباحثی استدلالی و کاربردی بر پایۀ معارف اهلبیت (ع) ارائه داده است.
در عصری که توجه به مفهوم کلیدی انتظار بیش از هر زمانی فراگیر شده و علاقمندی قشر دانشجو برای گفتگوی عالمانه از معارف مهدوی مشهود است، کتاب حاضر که بخش مهمی از مفاهیم و معارف عمیق انتظار را به زبانی شیوا و در عین حال تحلیلی بیان کرده است، میتواند به عنوان یک متن درسی برای دانشگاهها مورد استفاده قرار گیرد. مباحث مطرح شده در این کتاب میتواند سرفصلی برای تفکر پیرامون موضوعات مهدویت قرار گرفته و در انتخاب عناوین پایان نامههای دانشجویی استفاده گردد. طرح مباحث مربوط به مهدویت را نباید تنها به عنوان پاسخ به یک نیاز فراگیر دانست، بلکه طرح عالمانه و تحلیلی این مباحث میتواند کمک شایانی در رفع مشکلات و پیشرفت کشور در زمینۀ علوم انسانی ایفا نماید.
دستهبندی | |
مشاهده همه نظرات (۷۱)عالی
عاااالی
عالی
کتاب های استاد فوق العاده
با خوندن این کتاب بیشتر به جاهل و بی عرضه بودن خودمون پی میبریم. هزار و دویست ساله که امام منتظرن که ما سر عقل بیایم و بفهمیم"تنها راه نجات ظهوره"ولی هنوز سر عقل نیومدیم. متاسفم برای خودم و خودمون...