معرفی کتاب عادت های پول ساز
«عادتهای پولساز» از مجموعه «زندگی و کسبوکار موفق برای همه»، کتابی با موضوع موفقیت در کسبو کار، نوشته «استلانموریلا» است.
اگر شما به دنبال تغییر در زندگی هستید، این کتاب اطلاعاتی میدهد که نهتنها راهنماییهای مناسب فراهم را میکند، بلکه شما را بهطور کامل به سمت تغییر زندگی بهتر هدایت میکند. این کتاب فقط به شما اطلاعات نمیدهد، بلکه به شما کمک میکند که ذرهذرهٔ این موضوع را متوجه بشوید. این کتاب مربی شما برای موفقیت خواهد بود. اجازه دهید این کار را انجام دهد و بدینسان شما زندگی فراتر از چیزی که تصورش را میکردید خواهید داشت.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب عادت های پول ساز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | عادت های پول ساز |
| عنوان انگلیسی: | Million dollar habits: ۲۷ power habits to wire your mind for |
| موضوع: | مدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۶۵۲۴۳۱۳ |
| تعداد صفحهها: | ۱۵۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۱۹۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه زندگی و کسب و کار موفق برای همه، مجموعه مدیران خلاق |
امینت در ریسکپذیری است؛ قوانین تغییر کردهاند!![]()
رندی گیج
اسرار ذهن میلیونرتی. هارو اکر
جاده موفقیتناپلئون هیل
سرسختی در زمین پول آفرینیآنتونی رابینز
هنر زندگیباب پراکتور

کتاب خوبی است بخصوص برای کسانی که می خواهند تغییراتی در خود ایجاد کنند و هنوز مطمین نیستن از کجا باید شروع کنند
کتاب بیشتر به مقدمه پرداخته تا اینکه بخواد تغیری ایجاد کنه ۸۰ درصد کتاب مسائل کاملا ساده و پیش پا افتاده ای هست که انگار به صورت نصحیت کردن بارها شنیده شده.من دوست نداشتم
عالی