معرفی و دانلود کتاب تاریخ شاه صفی: تاریخ تحولات ایران (در سالهای ۱۰۳۸-۱۰۵۲ هـ . ق) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تاریخ شاه صفی: تاریخ تحولات ایران (در سالهای ۱۰۳۸-۱۰۵۲ هـ . ق)subscriptionAvailable

کتاب تاریخ شاه صفی: تاریخ تحولات ایران (در سالهای ۱۰۳۸-۱۰۵۲ هـ . ق)

۴.۳ امتیاز(از ۳ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تاریخ شاه صفی: تاریخ تحولات ایران (در سالهای ۱۰۳۸-۱۰۵۲ هـ . ق)

کتاب حاضر شامل دو متن تاریخی است: ۱- تاریخ شاه صفی، تألیف ابوالمفاخربن فضل‌الله الحسینی تفرشی، مورخ و شاعر عهد شاه عباس بزرگ و شاه صفی یکم. این اثر به تاریخ دوران حکومت شاه صفی(۱۰۳۸-۱۰۴۱) می‌پردازد، و به رغم موجز بودن آن، شامل یک مجموعة مهم تاریخی، ادبی و اجتماعی است. البته، امتیاز کتاب به لحاظ آگاهیهای سودمندی که از اوضاع سیاسی و نظامی ایران در عهد فرمانروایی شاه صفی در اختیار قرار می‌دهد افزون بر سایر اطلاعاتی است که در آن می‌خوانیم. اما با وجود این، از حیث ویژگیهای ادبی در نثر و نظم، و اطلاعات پراکندة اجتماعی، یکی از منابع و نمونه‌های مهم متون فارسی و سبک تاریخ‌نویسی سدة یازدهم هجری به شمار می‌رود. ۲- مبادی تاریخ زمان نواب رضوان مکان (شاه صفی)، نوشتة محمدحسین الحسینی تفرشی، از منشیان و ادیبان و مورخان همان دوره و برادر ابوالمفاخر است. این کتاب تاریخ ناتمامی است از دوران حکومت شاه صفی، و تنها شامل وقایع تاریخی سالهای (۱۰۳۸-۱۰۴۱) می‌باشد. با این حال، کتاب مستقلی است و حاوی نکاتی مهم و ارزشمند از رویدادهای تاریخی آن دوران که نویسنده شاهد آن بوده است. مقدمه و تصحیح این کتاب به دست محسن بهرام‌نژاد انجام شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تاریخ شاه صفی: تاریخ تحولات ایران (در سالهای ۱۰۳۸-۱۰۵۲ هـ . ق) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتاریخ شاه صفی: تاریخ تحولات ایران (در سالهای ۱۰۳۸-۱۰۵۲ هـ . ق)
موضوعتاریخ ایران پس از اسلام
نویسندهابوالمفاخر فضل‌الحسینی، محمدحسین الحسینی‌التفرشی
انتشاراتمرکز نشر میراث مکتوب
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۷/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

sahand.ac
۱۴۰۱/۱۰/۰۳

کتاب بسیار خوبی است. با قیمت مناسب در اینجا مطالعه کردم، کلمات کتاب سخت است ولی برای منی که علاقه به تاریخ دارم موضوعهایی را آشکار ساخت که برایم مهم بود زیرا من مقاله نویس هستم

جامع التواریخ: تاریخ ایران و اسلام (جلد۲)
رشیدالدین فضل‌الله‌همدانی
جامع التواریخ: تاریخ ایران و اسلام (جلد۱)
اسناد پادریان کرملی بازمانده از عصر شاه عباس صفوی
منوچهر ستوده
تاریخ رشیدی
میرزامحمدحیدر دوغلات
جامع التواریخ: تاریخ ایران و اسلام (جلد ۳)
سر گذشت سید حسن تقی زاده
سیدحسن تقی‌زاده
از اسلام بیشتر بدانیم
حسین کامرانی
نظریه انسجام و پیوستگی و کاربست آن در تحلیل متون (غزل حافظ و سعدی)
طاهره ایشانی
خاطرات ادبی یک استاد
سعید نفیسی
مقدمه و مبانی علم حقوق
منصور اباذری فومشی
جامع التواریخ (در تاریخ اغوز)
خاستگاه تاریخی ایل قاجار
ناصر تکمیل‌همایون
تذکره الملوک
میرزا محمدهاشم آصف شهیر به رستم الحکما (رضاقلی‌خان هدایت)
ساخت بمب اتمی
ویکتوریا شی رو
پرسپولیس: تختگاه شاهان پارسی (تاریخ تمدن ایران: جلد دوم)
ایران نعمتی
آشنایی با آسیب‌پذیری‌های رایج در Windows Serveers, Web Server, Open SSL,SSL/TLS.ESXI
محمد شیخ
جامع التواریخ(تاریخ سلاطین خوارزم)
پارادوکس
انسیه آزادی
تاریخچه‌ی پیدایش حیات
ویلیام لیندسی
موبینگ و سازندگان جنگ روانی (جلد اول)
سید احمد طباطبایی