کتاب بدانید من فاطمه هستم
خواندن نظراتمعرفی کتاب بدانید من فاطمه هستم
«بدانید من فاطمه هستم» به کوشش واحد پژوهش موسسه فرهنگی موعود عصر(عج) و مقدمه اسماعیل شفیعی سروستانی با ارائه مقالاتی در معرفی و شناخت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها سعیکردهاست تا قطرهای از دریای معرفت ایشان را به دوستداران آن حضرت بچشاند.
بخشی از مقاله رضا اسماعیلی با عنوان «إِعْلَمُوا أَنّی فاطِمَة؛ بدانید من فاطمه هستم!»:
بر اساس حکمت الهی، تولّد دختری که تکمیلکنندۀ موضوع نبوّت و پایهگذار مسئلۀ امامت است و به القاب امّ ابیها و اُمُومَة الائمّه (همان) مزین شده، نیازمند مقدّماتی است که در صورت فراهم نشدن مقدّمات، کار به سرانجام نمیرسد و به هدف نائل نمیشود.
امّا در زمینۀ مقدّمات تولّدحضرت فاطمه (س) در زمان حیات پیامبر اکرم (ص) اختصاصاً مواردی وجود دارد که بسیار قابل تأمّل است.
حضرت فاطمه (س) از نسل فردی است که خداوند دربارۀ او فرموده است:
«خلقت الاشیاء لاجلک و خلقتک لاجلی؛ همۀ چیزها را برای تو و تو را برای خودم آفریدم.»
در این بیان نورانی، عظمت وجودی پیامبر اکرم (ص) به تصویر کشیده شده است؛ هرچند عقول ما از درک کنه آن ناتوان و عاجز است.
رویکرد منجی گرایانه در عصر مدرنیته
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
انشالله به حق پروردگار بی همتای ،که حقانیت پیامبران و امام ها در دل وجانمان ، چون ریشه در خاک و چون کوه استوار شود
کتاب حاوی مطالب بسیار نابی هست بیش از ده جلد ازین کتاب را خریدم و هدیه دادم در آخر عرض کنم که هنگام مطالعه کتاب، حس غرور و ذوق غیرقابل توصیفی داشتم
فوق العاده
عاااالی بود.....😍