معرفی و دانلود کتاب پایان تهیدستی و امکانات اقتصادی در دوران ما pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پایان تهیدستی و امکانات اقتصادی در دوران ماsubscriptionAvailable

کتاب پایان تهیدستی و امکانات اقتصادی در دوران ما

۱.۷ امتیاز(از ۳ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پایان تهیدستی و امکانات اقتصادی در دوران ما

کتاب «پایان تهیدستی و امکانات اقتصادی در دوران ما»، اثر «جفری د. ساکس»، یکی از نامدارترین استادان و اقتصاددانان جهان است. پروفسور ساکس کتاب پایان تهیدستی را بر اساس بیست و پنج سال کار و تلاش در زمینهٰ‌های اقتصادی نوشته است. او در این کتاب دیدگاه‌ها و نظرات وبرداشت‌هایش را به عنوان کلیدی برای رهگشایی و دست‌یابی به برنامه‌های اقتصادی و آسایش برای انسان‌ها ارائه کرده است. به طور خلاصه، «پایان تهیدستی» نقشه راهی است به سوی جهانی ایمن‌تر، مرفه‌تر و آسوده‌تر در سراسر جهان و برای همه انسان‌ها در دوران ما.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پایان تهیدستی و امکانات اقتصادی در دوران ما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپایان تهیدستی و امکانات اقتصادی در دوران ما
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۴/۰۱
فرمت کتابPDF

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۰۸/۱۷

ثمره‌ی سال‌ها تجربه ... خخخ این ساکس مگه همونی نیست که اقتصاد روسیه یلتسین و لهستان و آرژانتین رو به خاک سیاه نشوند؟ اقتصاد امثال این‌ها اگر هم علم باشه ابزار استعماریه. البته این کتاب رو نخوندم و بالطبع در موردش نظری...بیشتر

مهندسی اجتماعی
فناوری در سال 2021
گروه نویسندگان مجله کسب و کار هاروارد
الگوهای سفته‌بازی
برتران رونه
داینامیک تریدینگ (آموزش حرفه ای معامله گری)
شهرام نجم آبادی
تسلط بر رمزارز ۲۰۲۱
کریس لو
سرمایه در سده بیست و یکم
توماس پیکتی
۷۷ خطای سرمایه‌گذاری؛ خطاهایی که باهوش‌ها نیز مرتکب می‌شوند و راه‌های پرهیز از آن‌ها
لاری سوئدرو
امام، مردم، اقتصاد: تبیین الگوی و معیارهای اقتصاد مردم‌محور مبتنی بر اندیشۀ امام خمینی(ره) (جلد اول)
مجتبی حسنی