کتاب مدل های تعادل عمومی تصادفی پویا (DSGE)
معرفی کتاب مدل های تعادل عمومی تصادفی پویا (DSGE)
کتاب الکترونیکی «مدل های تعادل عمومی تصادفی پویا (DSGE)» نوشتهٔ سلسو ژوزه کوستا ژونیور با ترجمهٔ سجاد برخورداری دورباش و مبین میرزابابائی در انتشارات دانشگاه تهران چاپ شده است.
درباره کتاب مدل های تعادل عمومی تصادفی پویا (DSGE)
هرچند توسعۀ مدلهای تعادل عمومی در دهههای اخیر بیش از گذشته محور توجه قرار گرفته است، اما استفاده از این مدلها در تحلیل پدیدهها و تکانههای اقتصادی نیازمند آشنایی گامبهگام با ادبیات نظری و مراحل مدلسازی در این چارچوب است. کتاب مدلهای تعادل عمومی تصادفی پویا (DSGE) در ۷ فصل به شرح زیر به این موضوع میپردازد:
فصل اول: مقدمه
فصل دوم: مدلهای چرخۀ تجاری حقیقی
فصل سوم: پایۀ مدلهای کینزین جدید
فصل چهارم: مدلهای کینزین جدید همراه با چسبندگی دستمزد
فصل پنجم: مدل کینزینهای جدید با شکلگیری عادت و کارگزاران غیرریکاردویی
فصل ششم: مدل کینزینهای جدید با هزینۀ تعدیل سرمایهگذاری و بهکارگیری کمتر از حداکثر ظرفیت نصبشده
فصل هفتم: مدل کینزین جدید با لحاظ دولت
کتاب مدل های تعادل عمومی تصادفی پویا (DSGE) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به دوستداران علم اقتصاد و دانشجویان و محققانی که نیازمند به استفاده از مدلهای تعادل عمومی تصادفی هستند، پیشنهاد میشود.
درباره انتشارات دانشگاه تهران
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
حجم
۲۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۳۲ صفحه
حجم
۲۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۳۲ صفحه