معرفی و دانلود کتاب اگر من نباشم pdf + خلاصه رایگان

رضی هیرمندی
انتشارات:
به نشر

معرفی کتاب اگر من نباشم

کتاب اگر من نباشم نوشته‌ی رضی هیرمندی داستانی کوتاه درباره‌ی خورشید و جهان پیرامون آن است که به‌وسیله‌ی به نشر منتشر شده است. در این کتاب خورشید با حیوانات و عناصر طبیعت گفت‌وگو می‌کند و از آن‌ها می‌پرسد بدون حضور او چه بر سر زندگی‌شان می‌آید. متن با زبانی تصویری و سرشار از صحنه‌های روشن از مزرعه، آسمان و موجودات کوچک و بزرگ پیش می‌رود و وابستگی همه‌چیز به نور و گرما را نشان می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اگر من نباشم

کتاب اگر من نباشم اثری از رضی هیرمندی است که با تمرکز بر شخصیت خورشید شکل گرفته است. در این کتاب خورشید در آسمان اوج گرفته و هم‌زمان با عقاب، خرگوش، جوی آب، آفتاب‌پرست و گیاهان وارد گفت‌وگو می‌شود. هر موجودی از زاویه‌ی خودش به این سؤال پاسخ می‌دهد که نبود خورشید چه معنایی برای زندگی او دارد و تا کجا می‌تواند بدون نور و گرما دوام بیاورد. کتاب اگر من نباشم با صحنه‌ی پرواز عقاب آغاز می‌شود که از آن بالا مزرعه را می‌بیند و به‌محض شنیدن سؤال خورشید اعتراف می‌کند بدون او «به هیچ‌جا» نمی‌تواند پرواز کند. در ادامه خرگوشی هراسان، جوی آبی آرام و آفتاب‌پرستی دقیق‌نگر هریک به‌نوعی وابستگی خود را به خورشید بیان می‌کنند. گفت‌وگوها کوتاه است اما در پس همین جمله‌های ساده، رابطه‌ی میان نور، گرما و ادامه‌ی حیات در زمین تصویر شده است. کتاب اگر من نباشم در چند صحنه‌ی پی‌درپی پیش می‌رود و هر صحنه بر پایه‌ی پرسش تکرارشونده‌ی خورشید بنا شده است: «اگر من نباشم...؟» در پایان وقتی آفتاب‌پرست از شدت شتاب‌زدگی نمی‌تواند جمله‌اش را تمام کند، خورشید خودش زیر لب پاسخ را تکرار می‌کند و واژه‌ی «هیچ» به‌عنوان جمع‌بندی آرام و تأمل‌برانگیز این گفت‌وگوها شنیده می‌شود.

خلاصه کتاب اگر من نباشم

در کتاب اگر من نباشم خورشید در میانه‌ی آسمان ایستاده و از بالا به مزرعه، حیوانات و جوی آب نگاه می‌کند. او از عقاب، خرگوش، آب روان و آفتاب‌پرست می‌پرسد اگر من نباشم چه اتفاقی برای پرواز، دویدن، جاری‌شدن و زندگی روی زمین می‌افتد. هرکدام از این موجودات با زبان خودشان می‌گویند بدون خورشید هیچ‌چیز برایشان ممکن نیست. در پایان وقتی آفتاب‌پرست نمی‌تواند جمله‌اش را کامل کند خورشید خودش زیر لب واژه‌ی «هیچ» را تکرار می‌کند تا نشان دهد نبود او یعنی خاموش‌شدن نور، گرما و زندگی روی زمین.

چرا باید کتاب اگر من نباشم را بخوانیم؟

کتاب اگر من نباشم با یک گفت‌وگوی ساده میان خورشید و موجودات مختلف، مفهوم وابستگی زندگی روی زمین به نور و گرما را برجسته کرده است. این اثر کمک می‌کند نقش خورشید در شکل‌گیری حیات و ادامه‌ی آن به‌شکل ملموس دیده شود و در عین حال حس شکرگزاری و توجه به طبیعت را تقویت می‌کند.

خواندن کتاب اگر من نباشم به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌های کوتاه درباره‌ی طبیعت، آسمان و حیوانات علاقه‌مند هستند و می‌خواهند مفهوم وابستگی زندگی به خورشید را در قالب روایتی ساده و تصویری دنبال کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اگر من نباشم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباگر من نباشم
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهرضی هیرمندی
انتشاراتبه نشر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۲/۲۸
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه کتاب‌های پروانه

نظری برای کتاب ثبت نشده است.