معرفی و دانلود کتاب پازل خدایی من pdf + خلاصه رایگان

کلر ژوبرت
انتشارات:
به نشر

معرفی کتاب پازل خدایی من

کتاب پازل خدایی من نوشته کلر ژوبرت است و این کتاب را نشر آن منتشر کرده است. این اثر با تکیه‌بر پرسش‌های کودکانه درباره‌ی خدا، آفرینش، نعمت‌ها و عبادت، موقعیت‌های روزمره را به گفت‌وگوهایی فکری و صمیمی تبدیل می‌کند. متن کتاب از دل سؤال‌های ساده‌ای شروع می‌شود که پاسخشان مستقیم و خطابه‌وار نیست، بلکه به‌تدریج و از راه مثال، تجربه و خیال شکل می‌گیرد. همین ویژگی، فضای کتاب را از پاسخ‌های آماده دور می‌کند و آن را به همراهی با ذهن پرسشگر کودک نزدیک‌تر می‌سازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پازل خدایی من

کتاب پازل خدایی من نوشته کلر ژوبرت مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه و به‌هم‌پیوسته است که محور آن‌ها پرسش‌های کودکان درباره‌ی خدا و جهان اطرافشان است. متن از همان ابتدا سراغ سؤال‌هایی می‌رود که معمولاً در ذهن کودک شکل می‌گیرند؛ خدا چه شکلی است، چرا دیده نمی‌شود، چه کسی او را آفریده و نعمت‌های او را چطور می‌شود شناخت. نویسنده به‌جای آنکه پاسخ‌ها را به‌صورت قطعی و یک‌باره ارائه کند، موقعیت‌هایی خانوادگی و مدرسه‌ای می‌سازد تا فکرکردن، مقایسه‌کردن و کشف‌کردن در دل روایت پیش برود. همین شیوه باعث شده فضای اثر بیشتر بر کنجکاوی، مکث و فهم تدریجی استوار باشد.
در چند داستان کوتاه این کتاب، هر بار یک سؤال مشخص در مرکز قرار می‌گیرد. در بخشی از کتاب، کودک با پازل هدیه‌گرفته‌شده‌اش دانسته‌هایش درباره‌ی خدا را کنار هم می‌گذارد و از تصویر ناتمام به فهمی بزرگ‌تر می‌رسد. در داستانی دیگر، گفت‌وگو با مادر هنگام دوختن عروسک به پرسش مهم آفرینش می‌رسد. جای دیگری، کلاس درس و نقاشی نعمت‌های خدا به فرصتی برای دیدن مهربانی میان موجودات تبدیل می‌شود. حتی پرسش درباره‌ی عنکبوت، پشه یا نماز هم در کتاب بهانه‌ای برای فکرکردن به نظم، فایده و نسبت انسان با خدا می‌شود. این تنوع موقعیت‌ها باعث شده اثر فقط مجموعه‌ای از جواب‌ها نباشد، بلکه تصویری از شکل‌گرفتن ایمان و شناخت در زندگی روزانه ارائه دهد.
کتاب پازل خدایی من حال‌وهوایی کودکانه دارد، اما پرسش‌هایی را مطرح می‌کند که لایه‌های فکری جدی‌تری هم دارند. شخصیت اصلی در هر داستان با یک ابهام روبه‌رو می‌شود و پاسخ را از راه گفت‌وگو با پدر، مادر، بابابزرگ یا معلم دنبال می‌کند. بزرگ‌ترها در این روایت‌ها نقش پاسخ‌دهنده‌ی مطلق ندارند؛ آن‌ها بیشتر مسیر فکر را باز می‌کنند و کودک را به دیدن نسبت میان تجربه‌های ساده و مفاهیم بزرگ‌تر می‌رسانند. به‌همین دلیل، کتاب بیش از آنکه بر نتیجه‌ی نهایی تکیه کند، بر فرایند سؤال‌کردن و آرام‌آرام فهمیدن تمرکز دارد.

خلاصه کتاب پازل خدایی من

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
پازل خدایی من از جایی شروع می‌شود که یک کودک می‌خواهد بداند خدا چگونه است و چرا دیده و شنیده نمی‌شود. او در برخورد با پازل، عروسک‌دوزی مادر، نقاشی کلاس، دیدن عنکبوت و گفت‌وگو با بابابزرگ، هر بار با پرسشی تازه روبه‌رو می‌شود. پاسخ‌ها در کتاب به‌شکل مثال و تجربه پیش می‌روند: دانسته‌های کوچک مثل تکه‌های پازل کنار هم قرار می‌گیرند، آفرینش با نمونه‌ای ملموس توضیح داده می‌شود و عبادت از زاویه‌ی توجه‌کردن معنا پیدا می‌کند. مسیر داستان‌ها نشان می‌دهد که شناخت خدا در ذهن کودک، یک جواب کوتاه نیست بلکه مجموعه‌ای از کشف‌های پی‌درپی است.

چرا باید کتاب پازل خدایی من را بخوانیم؟

دلایل خواندن پازل خدایی من را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب پرسش‌های رایج کودکان درباره‌ی خدا را در قالب موقعیت‌های ملموس خانه و مدرسه مطرح می‌کند.
  • خواننده با شیوه‌ای آشنا می‌شود که در آن پاسخ‌ها از راه مثال، گفت‌وگو و تجربه شکل می‌گیرند نه از راه توضیح‌های خشک.
  • داستان‌ها نشان می‌دهند مفاهیمی مثل آفرینش، نعمت و عبادت چطور می‌توانند به زندگی روزمره پیوند بخورند.
  • اثر به بزرگ‌ترها ایده می‌دهد که چگونه به سؤال‌های اعتقادی کودک، با حوصله و متناسب با دنیای او پاسخ دهند.
  • کودکان از خلال روایت‌ها یاد می‌گیرند که سؤال‌کردن بخشی از فهمیدن است و لازم نیست همه‌چیز یک‌باره روشن شود.

خواندن پازل خدایی من به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کودکانی که درباره‌ی خدا، آفرینش و دلیل بعضی پدیده‌ها سؤال‌های پی‌درپی دارند.
  • والدینی که می‌خواهند برای گفت‌وگوهای اعتقادی با فرزندشان نمونه‌هایی ملموس در اختیار داشته باشند.
  • مربیان و آموزگارانی که به‌دنبال داستان‌هایی برای طرح بحث درباره‌ی نعمت، مهربانی و عبادت هستند.
  • علاقه‌مندان به داستان‌های کوتاه کودکانه که بر پرسش، کشف و گفت‌وگوی خانوادگی تکیه دارند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند مفاهیم دینی را از زاویه‌ی ذهن پرسشگر کودک دنبال کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۶ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پازل خدایی من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپازل خدایی من
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهکلر ژوبرت
انتشاراتبه نشر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۲/۲۳
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه کتاب‌های پروانه

نظری برای کتاب ثبت نشده است.