معرفی و دانلود کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی)

کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی)

راهنمای جامع و گام به گام توانمندسازی کودکان؛ مسیر بیداری امید

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی)

کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی) نوشته منیر کلانتر قریشی و یگانه یکتایی اوغول بیگ، یکی از جلدهای مجموعه‌ای است که به توانمندسازی نوجوانان می‌پردازد. این جلد با تمرکز بر افسردگی، تلاش می‌کند تفاوت حال بد گذرا و افسردگی را روشن کند و از زاویه‌ی ذهن، بدن، احساسات و ارتباط، مسیر فهم این وضعیت را نشان دهد. انتشارات حکمت و عرفان این کتاب را منتشر کرده است. در این اثر، امید نه به‌عنوان شعار، بلکه به‌عنوان حرکتی کوچک و واقعی در دل روزهای سخت تعریف می‌شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی)

کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی) نوشته منیر کلانتر قریشی و یگانه یکتایی اوغول بیگ، به یکی از دشوارترین تجربه‌های دوره‌ی نوجوانی نزدیک می‌شود؛ تجربه‌ای که همیشه با غم آشکار دیده نمی‌شود و گاهی پشت خستگی، بی‌حسی، افت تمرکز یا لبخند ظاهری پنهان می‌ماند. متن از همان ابتدا سعی کرده است افسردگی را از غم، خستگی و بی‌حوصلگی جدا کند و نشان دهد که این وضعیت را نباید با ضعف شخصیت یا کمبود اراده یکی گرفت.
کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی) در فصل‌های متعدد، موضوع را فقط در سطح تعریف نگه نمی‌دارد و به لایه‌های مختلف آن سر می‌زند؛ از افکار منفی خودکار، سوگیری منفی و نشخوار فکری گرفته تا خواب به‌هم‌ریخته، دردهای جسمی، افت لذت و خاموش شدن امید. در کنار این‌ها، بخش‌هایی درباره‌ی احساسات سرکوب‌شده، خوددلسوزی، منتقد درونی، تنهایی، انزوا، ارتباط امن، کمک‌خواستن، مشاوره، درمان و حمایت اجتماعی آمده است. عنوان‌هایی مثل افسردگی خاموش، امید کوچک اما واقعی، دیدن و پذیرش افکار تاریک و سواد هیجانی نشان می‌دهند که این کتاب می‌خواهد تجربه‌ی افسردگی را هم از درون ذهن و هم از مسیر رابطه با خود و دیگران بررسی کند.
کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی) حال‌وهوایی همراه و توضیحی دارد و بارها از مثال‌های روزمره استفاده می‌کند تا مفاهیمی مثل خودسرزنشی، بی‌انرژی بودن یا احساس پوچی از حالت انتزاعی بیرون بیایند. یکی از نکات مهم این کتاب این است که به‌جای فشار آوردن برای قوی‌بودن، بر فهمیدن حال، نام‌گذاری احساسات و برداشتن قدم‌های کوچک تکیه می‌کند. به همین دلیل، متن بیشتر از آنکه بر نسخه‌های فوری تکیه کند، بر شناخت تدریجی وضعیت و کم‌کردن بار قضاوت از دوش نوجوان تمرکز دارد.

خلاصه کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی)

کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی) افسردگی را به‌عنوان فرایندی تدریجی توضیح می‌دهد که می‌تواند فکر، احساس، بدن و رابطه را هم‌زمان درگیر کند. نویسندگان ابتدا مرز میان افسردگی و حالت‌هایی مثل غم، خستگی و بی‌حوصلگی را روشن می‌کنند و بعد به نشانه‌های پنهان‌تر مثل بی‌حسی، پوچی، افت انگیزه و خستگی مزمن می‌رسند.
این کتاب سپس سازوکار ذهن افسرده را از مسیر افکار منفی خودکار، نشخوار فکری و چرخه‌ی فکر، احساس و رفتار شرح می‌دهد. در ادامه، از خاموش شدن امید، سرکوب احساسات، خودسرزنشی، تنهایی و دشواری کمک‌خواستن حرف می‌زند و در برابر آن‌ها، بر خوددلسوزی، سواد هیجانی، ارتباط امن و امیدهای کوچک اما واقعی دست می‌گذارد. محور اصلی اثر این است که بهترشدن با زور و انکار شروع نمی‌شود، بلکه با فهم، پذیرش و مراقبت تدریجی پیش می‌رود.

چرا باید کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی) را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی) را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تفاوت افسردگی را با غم، خستگی و بی‌حوصلگی روشن می‌کند و از اشتباه گرفتن این وضعیت‌ها جلوگیری می‌کند.
  • این کتاب نشانه‌های کمتر دیده‌شده‌ی افسردگی، مثل بی‌حسی، پوچی، افت لذت و افسردگی خاموش را توضیح می‌دهد.
  • خواننده با مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند نقش افکار منفی خودکار، نشخوار فکری و خودسرزنشی را در عمیق‌تر شدن حال بد بهتر بفهمد.
  • این کتاب فقط به ذهن نمی‌پردازد و اثر افسردگی بر خواب، دردهای جسمی، خستگی و بی‌انرژی بودن را هم بررسی می‌کند.
  • این کتاب نشان می‌دهد چرا جمله‌هایی مثل قوی باش یا مثبت فکر کن همیشه کمک‌کننده نیستند.
  • خواننده از خلال این کتاب با مفهوم خوددلسوزی، سواد هیجانی و ارتباط امن آشنا می‌شود.
  • این اثر کمک‌خواستن، مشاوره، درمان و حمایت اجتماعی را به‌عنوان بخش‌هایی از مسیر بهبود مطرح می‌کند.
  • تمرکز کتاب بر امیدهای کوچک و واقعی است و به‌جای فشار برای تغییر ناگهانی، بر حرکت‌های تدریجی تکیه دارد.

خواندن کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی) به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• نوجوانانی که می‌خواهند حال بد مداوم، بی‌انگیزگی یا خستگی عمیق خود را دقیق‌تر بفهمند.
  • خوانندگانی که با افکار منفی خودکار، نشخوار فکری و خودسرزنشی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • کسانی که می‌خواهند تفاوت افسردگی با غم و بی‌حوصلگی را روشن‌تر بشناسند.
  • مخاطبانی که به موضوعاتی مثل امید، احساسات سرکوب‌شده، تنهایی و ارتباط امن علاقه دارند.
  • والدین و همراهان نوجوانان که می‌خواهند زبان و نشانه‌های پنهان افسردگی را بهتر درک کنند.
  • کسانی که به‌دنبال متنی مرحله‌به‌مرحله برای فهم تجربه‌ی افسردگی از زاویه‌ی ذهن، بدن و رابطه هستند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۹ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنوجوان من (جلد بیست و دوم، آموزش مهارت مقابله با افسردگی)
عنوان دیگرراهنمای جامع و گام به گام توانمندسازی کودکان؛ مسیر بیداری امید
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهمنیر کلانتر قریشی، یگانه یکتایی اوغول بیگ
انتشاراتانتشارات حکمت و عرفان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۱۴
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.