کتاب پندهای کوتاه از نهج البلاغه برای جوانان
خواندن نظراتمعرفی کتاب پندهای کوتاه از نهج البلاغه برای جوانان
سیدجمال الدین دینپرور کوشیدهاست تا از نهج البلاغه، این اثر گرانسنگ قرآن ناطق، علی (ع)، پندهای کوتاهی برای جوانان گردآوری کند. پندهایی درباره تقوا، شخصیت مومن، دیده پوشی از حرام، بردباری و تحمل سختی ها،علم آموزی و صدها خصلت نیکو که امیرمومنان در نهج البلاغهاش در لابهلای خطبهها و فرمایشات، آنها را بیان کردهاست.
وَ تَجَمُّلًا فِی فَاقَة
آبرومندی و آراستگی بههنگام تنگدستی
فقر و ناداری پسندیده نیست، انسان باید تلاش کند تا بینیاز گردد و آبرومند و شاداب زندگی کند، مگر نشنیدهاید که امام (ع) به فرزندش «محمد حنفیه» فرمود:
یا بُنَی إِنِّی أَخَافُ عَلَیک الْفَقْرَ فَاسْتَعِذْ بِاللهِ مِنْه
پسر جان، من برتو از تهیدستی و نداری ترسانم، پس از آن به خدا پناه آور که فقر و تهیدستی از دین بکاهد، و خرد را پریشان کند، و دشمنی آفریند.
بنابراین باید از فقر گریخت و آنرا با کسب و درآمد مشروع و آبرومند به بینیازی و توانگری تبدیلکرد، ولی بههر صورت ممکن است برای هرکس تنگدستی و مشکلات مالی و اقتصادی پدید آید، هنر آن است که بداند در چنان موقعیت سخت و خطیر چگونه عمل کند، آیا میتواند به هر کار نادرست و نامشروعی دست یازد و از هر راهی کسب درآمد کند یا باید سعی و تلاش او از مرز «قانون» و «حق» و «عدل» تجاوز نکند و آبرومندی و آراستگی خود را هم از دست ندهد؟
فرزندم چنین باش (ترجمه نامه سیویکم نهجالبلاغه)
جمالالدین دینپرور
نهج البلاغه موضوعی (کتاب چهارم: فرجامشناسی)جمالالدین دینپرور
نهج البلاغه موضوعی (کتاب پنجم؛ علی شناسی ۱)جمالالدین دینپرور
نهج البلاغه موضوعی (جلد یازدهم؛ آیین حکمروایی)جمالالدین دینپرور
نهج البلاغه موضوعی (کتاب نهم: جامعه و فرهنگ ۱)جمالالدین دینپرور
نهج البلاغه موضوعی (کتاب چهارم: فرجامشناسی)
جمالالدین دینپرور
نهج البلاغه موضوعی (جلد هفتم؛ علی شناسی ۳)جمالالدین دینپرور
نهج البلاغه موضوعی (جلد یازدهم؛ آیین حکمروایی)جمالالدین دینپرور
نهج البلاغه موضوعی (کتاب سیزدهم؛ سبک زندگی ۲)جمالالدین دینپرور
گفتگو در محضر امیرالمؤمنین علی(ع)عباس رحیمی
اولین قطره ی خونم که بر سجاده چکید، به دیدن زهرا امیدوار شدم... السلام علیک یا امیرالمومنین
بسیار خلاصه و متین نکات رو بیان کردند به گونه ای که اصلا خسته کننده نیست . هر بخش اون حداکثر 5دقیقه(اگر سرعت مطالعتون پایینه) زمانتون رو میگیره... و همچنین تشکر میکنم از طاقچه بابت گلچین کردن کتاب ها ویژه ی
خیلی خوووب
توصیه میکنم مطالعه ش را از دست ندین واقعاً کتاب مفیدیه جملاتی از نهج البلاغه گرد آوری شده، بخونید که مسیر درست را به جوانان نشون میده.
اگر دنبال کتابی هستید که برخی از مضامین و گفته های ناب آقا امیرالمومنین علیه السلام را به صورت موضوع بندی شده و آن ها را کمی شرح بیان داده باشد این کتاب کتاب خوبی می تونه باشه؛ در غیر این صورت