دانلود و خرید کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بن‌مایه رویگردانی از خدا) اسماعیل شفیعی سروستانی
تصویر جلد کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بن‌مایه رویگردانی از خدا)

کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بن‌مایه رویگردانی از خدا)

معرفی کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بن‌مایه رویگردانی از خدا)

در نخستین جلد از مجموعه « تاریخ فرهنگی قبیله لعنت»، که استاد اسماعیل شفیعی سروستانی آن را برای بررسی عملکرد ابلیس از آغاز آفرینش تا تشکیل مجامع مخفی نگاشته‌است، با عنوان «بن‌‌مایه رویگردانی از خدا»، نویسنده، با معرفی نخستین و جدّی‌ترین دشمن انسان، یعنی ابلیس، از آغاز دشمنی او و نخستین پیرو حقیقی‌اش یعنی قابیل، به بیان نحوه‌ی فریب او و استراتژی‌های او برای تغییر آینده‌ی انسان، پرداخته‌است. در فصل دوم از این کتاب، او با نگاهی جدید به اسطوره‌های سرزمین‌های کهن نگریسته است و با استنادات تاریخی، این اسطوره‌ها را با هم‌دیگر پیوند داده‌است. او در این نگاه جدید، نقطه عطف‌ها و نقاط مشترک و افتراق این اسطو‌ه‌ها و تأثیر آنها در زندگی مردمان هر دوره را بیان کرده و سپس فرضیه‌های مختلفی راجع به ماهیت اسطوره‌ها ارائه کرده‌است.
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد سوم، بنی اسرائیل و پیامبری)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله‌ی لعنت، جلد ششم: (شوالیه‌های معبد و بنیان‌های فراماسونری)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد چهارم، الیگارشی حاخامی، تلمود و کابالا)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله‌ لعنت (جلد پنجم، ادوار رفته بر مسیحیت)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد هفتم، فراماسونری در صحنه حیات سیاسی، اجتماعی ملت ها)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله‌ی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)
پروژه‌ی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونی
نصیر صاحب‌خلق
قبیله رحمت
اسماعیل شفیعی سروستانی
دانشستان؛ سرزمین‌های درگیر در واقعه شریف ظهور (جلد دوم)
بنی‌اسماعیل، بنی‌اسرائیل و آخرالزمان
اسماعیل شفیعی سروستانی
سرزمین‌های درگیر در واقعه‌ی شریف ظهور (جلد اول)
اسماعیل شفیعی سروستانی
اینک آخرالزمان؛ آشنایی با نشانه‌های ظهور و آخرالزمان (جلد ۴)
ابراهیم شفیعی سروستانی
جهان صفحه‌ی شطرنج سازمان‌های سرّی
سید شاهپور حسینی
Omid H
۱۳۹۷/۱۲/۰۲

خیلی کتاب خوبیه من این مجموعه رو دارم و برای تحقیقاتی که داشتم و علایق شخصیم ازش استفاده می کنم. تمام کسانی که به تاریخ و مسائل اسلام و روش شیطان و پیروانش در طول تاریخ علاقه دارند این کتاب

mahdi.ch73
۱۳۹۶/۱۲/۰۵

این کتاب حقیقتا عالیه پیشینه فراماسونری را بررسی میکنه تا عصر حاضر البته در ۸ جلد

سياه مشق
۱۳۹۹/۰۳/۰۷

لطفا روی این دست کتاب ها هم تخفیف بگذارید

محمدجواد
۱۳۹۹/۰۹/۲۷

جریان انحراف را از ابلیس شروع و بررسی کرده بعد دوران پیامبران بعد انحراف و جادو و ... در تمدن‌ها بررسی شده من که بسیار استفاده کردم

محمدحسین
۱۳۹۹/۰۲/۰۳

کتاب خوبی بود ولی نویسنده بعضی مسائل رو خیلی پیچیده میکرد در صورتی که میتونست خیلی ساده بیان کنه.

naser24
۱۳۹۷/۱۱/۱۰

میشه لطفا کتاب گویا این مجموعه رو هم فراهم کنید و بزارید ممنون میشم و لطفا بهم خبر بدید

M.M
۱۴۰۰/۱۲/۱۷

موضوع کتاب خیلی خوبه و جذابیت ذاتی داره اما نویسنده به طرز فجیعی زیاده گویی کرده اونقدری که واقعا واقعا حوصله تون سر میره دنبال یه کتابی ام که به همین موضوع پرداخته باشه البته منظم تر و منسجم تر و

A
۱۴۰۱/۱۱/۲۴

خوبه

majid
۱۳۹۹/۱۲/۱۶

NF99DSKX99R تخفیف 50%

αναζητητής της αλήθειας
۱۴۰۳/۰۶/۱۴

مفهوم "قبیل لعنت" برای شناخت دشمن حقیقی انسان و یارانش خیلی بهمون کمک می‌کنه و این کتاب برای فهم تاریخ و اندیشه ی این قبیله، خیلی کمک کننده هست. البته یه ایرادی که به این کتاب میشه گرفت اینه که بعضی

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۵۰%