معرفی و دانلود کتاب میراث اسطوره ها + خلاصه رایگان

اصولگرایی مسیحی در نیمکره‌ غربی

۵.۰(از ۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب میراث اسطوره ها

«میراث اسطوره‌ها (اصولگرایی مسیحی در نیمکرهٔ غربی)» پژوهشی از جورجی کنعان، محقق عرب است. او در این کتاب از موضوع مهمی در جهان اعتقادی کنونی صحبت می‌کند. از یهودی‌سازی گسترده مسیحیت در نیمکره غربی، از رابطه میان تورات و انجیل و راز حمایت همه‌جانبه و بی‌دریغ آمریکا از اسرائیل و خزش آرام عقاید و آموزه‌های یهودی زیر پوست مسیحیت کنونی. کنعان در این اثر از راز و رمز پذیرش اسطوره‌های یهودیان توسط مسیحیان، شیوه گسترش اندیشه و افکار بنیادین یهودی در ذهن و روح مسیحیان و رشد اصولگرایی مسیحی در اروپا و امریکا صحبت می‌کند. او در این اثر به دنبال تبیین زیرساخت‌های ذهنی اصولگرایی مسیحی یا ویژگی‌های ممتاز و منحصربه فرد آن و گفت‌وگو دربارهٔ خطوط و ابعاد اصولگرایی که تعصّب در دینداری و خودکامگی بدون انعطاف را در چارچوب خود دارد نیست. او به دنبال بحث و گفت‌وگو دربارهٔ ارتباط مسیحیان و یهودیان که برخی از فرستادگان یا قدّیسان به آن دست زدند، هم نیست. هدف اصلی بحث و تحقیق او فهم و بازکاوی در گرایش‌ها، جنبش‌ها و تحرّکات اصولگرایانه‌ای است که از نیمهٔ قرن شانزدهم، در میان پروتستان‌های کشورهای انگلوساکسونی ظهور نمود و آن‌قدر گسترش و قدرت یافت که تبدیل به ایدئولوژی سیاسی حاکم بر این کشورها شد. کنعان در کنار این موضوع، به بررسی میزان نفوذ اصولگرایی مسیحی و تأثیر آن بر تاریخ جوامع اروپایی و آمریکایی و سازمان‌ها، مراکز و مؤسّسات خصوص و نیروها و تشکّلات اجتماعی و فرهنگی آن پرداخته و نگاهی دقیق به جریان اصولگرایی در غرب، اروپا و آمریکا دارد که در نیمهٔ دوم قرن بیستم ابعادی وسیع‌تر و عمیق‌تر از گذشته پیدا کرد و بدان وسیله توانست به جریانی اثرگذار و فعّال در وجدان و اذهان غربی‌ها تبدیل شود. او می‌خواهد بداند چرا و چگونه این جریان تا این حد اثرگذار شد. مطالعه این کتاب برای پژوهشگران حوزه ادیان و عرفان، جامعه شناسان و دین پژوهان و حتی سیاست‌مداران بسیار مفید خواهد بود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب میراث اسطوره ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:میراث اسطوره ها
برچسب:مجموعه مطالعات فرهنگی

rsh112
۱۴۰۲/۰۸/۲۲

کتاب عالی هست مخصوصا برای محققین این امر

زنجیرهای نامرئی (بحران فراگیر در شرق اسلامی و جهان تک‌حکومتی)
اسماعیل شفیعی سروستانی
پادشاهی بر زمین و آسمان؛ گستره و سیطره حکومت جهانی امام مهدی (عج)
صالح الطائی
جهان صفحه‌ی شطرنج سازمان‌های سرّی
سید شاهپور حسینی
درآمدی بر نقد مبادی علوم جدید
پرسش از غرب
پدران مهربان ما
اسماعیل شفیعی سروستانی
داستان ورزش غرب (سیر تحول تاریخی و فرهنگی ورزش غرب)
اتوپیا، دستوپیا و دولت کریمه مهدوی
مسیحیان صهیونیست و عملکرد آنان در شرق اسلامی
پیشگویی ها و آخرالزمان
استراتژی انتظار
اسماعیل شفیعی سروستانی
مثلث مقدس (راز دشمنی غرب با اسلام و مسلمانان)
قبیله رحمت
اشراف سیاه
جان کلمن
تاریخ فرهنگی قبیله‌ی لعنت، جلد ششم: (شوالیه‌های معبد و بنیان‌های فراماسونری)
پایتختی یهود، زمینه ساز جولت جهانی یهود
یدالله