معرفی و دانلود کتاب رویای تب آلود + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب رویای تب آلود

کتاب رویای تب آلود

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب رویای تب آلود

کتاب رویای تب آلود نوشته جورج آر. آر. مارتین و ترجمه میلاد فشتمی است و نشر بهنام آن را منتشر کرده است.
این رمان، ماجرایی تیره و پرتعلیق را روی رودخانه‌های آمریکا پیش می‌برد؛ جایی که یک ناخدای ورشکسته با مردی مرموز شریک می‌شود تا کشتی‌ای رؤیایی بسازند. از همان آغاز، فضای داستان میان جاه‌طلبی، ترس، اعتماد و سوءظن در نوسان است و همین کشمکش، مسیر روایت را شکل می‌دهد. رویای تب آلود فقط درباره‌ی سفر روی آب نیست، بلکه درباره‌ی بهایی است که آدم‌ها برای رؤیاهایشان می‌پردازند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب رویای تب آلود

کتاب رویای تب آلود از جورج آر. آر. مارتین، رمانی در فضای وحشت و فانتزی تیره است که بستر اصلی آن رودخانه، کشتی بخار و شهرهای کنار می‌سی‌سی‌پی است. داستان در میانه‌ی قرن ۱۹ شکل می‌گیرد و از همان فصل‌های آغازین، دو جهان را کنار هم می‌گذارد: جهان خشن و واقعی کشتیرانی و تجارت، و جهانی پنهان که با حضوری مرموز و ناآشنا کم‌کم خودش را نشان می‌دهد. مارتین در این فضا، به‌جای تکیه بر ترس‌های ناگهانی، حس ناامنی را به‌تدریج می‌سازد؛ از نگاه‌ها، قراردادها، سفرهای شبانه و آدم‌هایی که انگار چیزی را از دیگران پنهان کرده‌اند.

کتاب رویای تب آلود بیش از آنکه فقط بر ماجرای خون‌آشام‌ها استوار باشد، بر رابطه‌ی میان دو شخصیت مرکزی پیش می‌رود: ابنر مارش، ناخدایی زمخت و باتجربه که رؤیای ساختن کشتی‌ای بی‌رقیب را در سر دارد، و جاشوا یورک، مردی ثروتمند، آرام و رازآلود که هدف‌هایش را کامل فاش نمی‌کند. کشمکش میان این دو، هسته‌ی اصلی روایت را می‌سازد. یکی به رودخانه، سرعت، کشتی و اعتبار فکر می‌کند و دیگری به مأموریتی شخصی که ابعادش به‌مرور روشن‌تر می‌شود. همین همراهی نامعمول، حال‌وهوای کتاب را از یک ماجرای صرفاً ترسناک فراتر می‌برد و آن را به داستانی درباره‌ی اعتماد، وسوسه، قدرت و مرز باریک میان انسان‌بودن و درنده‌خویی تبدیل می‌کند.

کتاب رویای تب آلود در کنار فضای وهم‌آلودش، تصویر دقیقی از زندگی روی رود، مناسبات اقتصادی، برده‌داری، خشونت اجتماعی و شکاف‌های اخلاقی زمانه هم نشان می‌دهد. شخصیت‌های فرعی فقط برای پیش‌برد قصه نیامده‌اند و هریک بخشی از تاریکی جهان داستان را نمایندگی می‌کنند. روایت، پرجزئیات و تصویری است؛ از سالن‌های مجلل کشتی‌ها تا اسکله‌های مه‌گرفته و خانه‌های دورافتاده. همین ترکیبِ شکوه ظاهری و تهدید پنهان، به اثر حالتی می‌دهد که هم ماجرایی است و هم سنگین و نگران‌کننده. نتیجه، داستانی است که هم به فضای تاریخی تکیه دارد و هم به تعلیقی که مدام زیر پوست صحنه‌ها حرکت می‌کند.

خلاصه داستان رویای تب آلود

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
ابنر مارش، ناخدایی که پس از یخبندان و نابودی کشتی‌هایش در آستانه‌ی سقوط قرار گرفته، با پیشنهاد عجیبی از سوی جاشوا یورک روبه‌رو می‌شود؛ مردی مرموز که پول فراوان دارد و می‌خواهد کشتی‌ای بزرگ و باشکوه بسازد. این شراکت، مارش را دوباره به رؤیای قدیمی‌اش نزدیک می‌کند، اما رفتار یورک و همراهانش از همان ابتدا عادی نیست. هم‌زمان، در گوشه‌ای دیگر از جنوب آمریکا، چهره‌هایی ظاهر می‌شوند که خشونت و عطشی هولناک را با خود می‌آورند. کتاب رویای تب آلود از دل این دو مسیر، داستانی می‌سازد درباره‌ی رؤیا، طمع، وفاداری و نبردی پنهان که روی آب و در تاریکی پیش می‌رود.

چرا باید کتاب رویای تب آلود را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب رویای تب آلود را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب فضای کشتی‌های بخار و رودخانه‌های مه‌گرفته را به بخشی جدی از تنش و تعلیق داستان تبدیل می‌کند.
  • خواننده با رابطه‌ی پیچیده‌ی ابنر مارش و جاشوا یورک روبه‌رو می‌شود؛ رابطه‌ای که بر پایه‌ی نیاز، تردید و اعتماد ناپایدار شکل می‌گیرد.
  • این اثر ترس را فقط از راه صحنه‌های هولناک نمی‌سازد و از ابهام، انتظار و حضور تدریجی خطر هم استفاده می‌کند.
  • کتاب، در کنار ماجرای اصلی، تصویری از خشونت اجتماعی و مناسبات نابرابر زمانه ارائه می‌دهد.
  • خواندن آن برای کسانی مناسب است که از داستان‌های پرتعلیق با حال‌وهوای تاریخی و شخصیت‌های خاکستری استقبال می‌کنند.

خواندن کتاب رویای تب آلود به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های وحشت و فانتزی تیره که به فضا و اتمسفر اهمیت می‌دهند.
  • خوانندگانی که از داستان‌های شخصیت‌محور با شراکت‌های پرتنش و رازآلود لذت می‌برند.
  • کسانی که به روایت‌های تاریخی با محور کشتی، رودخانه و سفر علاقه دارند.
  • مخاطبانی که دوست دارند در کنار تعلیق، با لایه‌های اخلاقی و اجتماعی داستان هم درگیر شوند.
  • علاقه‌مندان به آثار جورج آر. آر. مارتین که می‌خواهند با وجهی متفاوت از جهان داستانی او آشنا شوند.

بخشی از کتاب رویای تب آلود

«یورک گفت: من به دلایل شخصی می‌خوام مالک یه کشتی باشم. می‌خوام در کمال آرامش و راحتی، روی این رود سفر کنم، نه به عنوان یه مسافر، بلکه به عنوان یه کاپیتان. من یه رویا دارم، یه هدف. دنبال یه سری از دوست‌ها و متحدهام هستم. دشمن هم دارم. دشمنای خیلی زیاد. جزئیاتش به شما ارتباط پیدا نمی‌کنه. اگه اصرار کنین و من رو تحت فشار بذارین، دروغ تحویلتون می‌دم. پس اصرار نکنین.

تنها چیزی که به شما مربوط می‌شه اینه که من می‌خوام یه کشتی داشته باشم، کاپیتان. همونطوری که می‌بینین، من ملوان نیستم. هیچی هم بیشتر از اون چیزی که تو کتابا خوندم در مورد کشتی و کشتیرانی و می‌سی‌سی‌پی نمی‌دونم. درنتیجه به یه شریک احتیاج دارم. یه کسی که با رودخونه و کشتیرانی آشنا باشه. یه کسی که بتونه کارهای روزمرهٔ کشتی رو انجام بده تا منم فرصت داشته باشم به کارهای خودم برسم.

البته این شریک باید خصوصیت‌های دیگه‌ای هم داشته باشه. مثلاً تودار باشه. چون نمی‌خوام رفتارهام ـ که باید اعتراف کنم در بعضی موارد خاصن ـ نقل محفل ملوان‌های بندر بشه. باید قابل اعتماد باشه. باید شجاع باشه. نمی‌خوام با یه آدم ضعیف یا خرافاتی شریک بشم.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رویای تب آلود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابرویای تب آلود
عنوان در زبان مبدأFevre Dream
موضوعرمان، داستان خارجی
نویسندهجورج آر.آر. مارتین
مترجممیلاد فشتمی
انتشاراتانتشارات بهنام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.