کتاب اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر)
معرفی کتاب اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر)
کتاب اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر) نوشته مایکل اسکات و ترجمه پونه اشجع، آخرین بخش از ششگانهای است که سرنوشت نیکولاس، پرنل، سوفی و جاش را به نقطهای بحرانی میرساند. داستان از جایی آغاز میشود که کیمیاگر میداند مرگ خودش و همسرش فرارسیده است و همزمان دوقلوها در گذشتهای بسیار دور، در دانوتالیس، با حقیقتی تکاندهنده روبهرو میشوند. این کتاب را انتشارات بهنام منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر)
کتاب اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر) نوشته مایکل اسکات، گرههای اصلی مجموعه را در فضایی پرتنش و پرحادثه کنار هم میآورد. روایت میان سانفرانسیسکو و دانوتالیس در رفتوآمد است؛ یکسو نیکولاس فلامل و پرنل در آخرین فرصتهای زندگیشان با باستانیها و هیولاها روبهرو میشوند و سوی دیگر، سوفی و جاش پس از سفری در زمان، به قلب گذشتهای میرسند که ریشهی بسیاری از رازهای پیشین در آن پنهان مانده است. از همان صفحات آغازین، حس پایان، فرسودگی، خیانت و انتخابهای ناگزیر بر فضای اثر سایه میاندازد.
این کتاب فقط بر نبردهای بیرونی تکیه ندارد و بخش مهمی از کشش خود را از آشکارشدن نسبتها، هویتها و انگیزهها میگیرد. حضور شخصیتهایی مانند کوئتزآلکوتل، پرومتئوس، نیتن، ویرجینیا دیر، ایزیس و ازیریس باعث شده جهان داستان گستردهتر و پرتنشتر شود. در این بخش از مجموعه، دانوتالیس دیگر فقط یک نام افسانهای نیست؛ به شهری زنده، سیاسی و ناآرام تبدیل میشود که گذشته و آینده را به هم وصل میکند. همزمان، سانفرانسیسکو به میدان مقابلهای بدل میشود که در آن هر تصمیم میتواند سرنوشت شهر و حتی جهان را تغییر دهد.
این کتاب از نظر حالوهوا، تیرهتر و فشردهتر از بخشهای پیشین بهنظر میرسد. متن مدام میان جادو، اسطوره، سفر در زمان و درگیریهای قدرت حرکت میکند و در کنار این عناصر، مسئلهی خانواده، اعتماد و بهای جاودانگی را هم پیش میکشد. نتیجه، روایتی است که هم به پرسشهای قدیمی مجموعه نزدیک میشود و هم با واردکردن چهرهها و موقعیتهای تازه، دامنهی تعلیق را حفظ میکند.
خلاصه کتاب اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
در اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر)، نیکولاس و پرنل در سانفرانسیسکو با تهدیدی روبهرو هستند که از آلكاتراس و باستانیها سرچشمه میگیرد و میتواند شهر را به آشوب بکشاند. در همان زمان، سوفی و جاش ۱۰ هزار سال به گذشته رفتهاند و در دانوتالیس با ایزیس و ازیریس دیدار میکنند؛ دو شخصیتی که شباهتشان به پدر و مادر دوقلوها، لایهای تازه به راز هویت آنها اضافه میکند. داستان همزمان چند جبهه را دنبال میکند: نبرد برای مهار هیولاها، کشف حقیقت گذشته و روبهروشدن با انتخابهایی که سرنوشت چندین جهان را تحتتأثیر قرار میدهد.
چرا باید کتاب اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر) را بخوانیم؟
دلایل خواندن اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر) را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب گرههای اصلی ششگانه را به مرحلهای میرساند که رازهای هویت، گذشته و پیوند شخصیتها روشنتر میشوند.
- خواننده با شهری افسانهای به نام دانوتالیس از نزدیک روبهرو میشود و نقش آن را در جهان داستان بهتر درک میکند.
- اثر، چند خط روایی همزمان را پیش میبرد و تنش میان نبرد، سفر در زمان و کشمکشهای خانوادگی را کنار هم نگه میدارد.
- این بخش، چهرهی فرسودهتر و انسانیتری از نیکولاس و پرنل نشان میدهد و مسئلهی بهای جاودانگی را پررنگتر میکند.
- حضور باستانیها، هیولاها و شخصیتهای متعدد، ابعاد جهان داستان را گستردهتر و پیچیدهتر میکند.
- برای کسانی که مجموعه را دنبال کردهاند، این کتاب محل جمعشدن بسیاری از پرسشها و تقابلهای معلق قبلی است.
خواندن اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر) به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای فانتزی و ماجراجویانه که از جهانهای اسطورهای و سفر در زمان لذت میبرند.
- خوانندگانی که مجموعهی اسرار نیکولاس فلامل جاودان را دنبال کردهاند و میخواهند سرنوشت شخصیتها را در بخش پایانی ببینند.
- کسانی که به داستانهای پرشخصیت با درگیریهای قدرت، جادو و افشاگریهای هویتی علاقه دارند.
- مخاطبانی که از روایتهای پرتنش با جابهجایی میان چند مکان و چند خط داستانی استقبال میکنند.
- علاقهمندانی که دوست دارند در کنار ماجرا، با پرسشهایی دربارهی جاودانگی، خانواده و اعتماد هم روبهرو شوند.
بخشی از کتاب اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر)
«من افسانهام.
زمانی بود كه ادعا داشتم دست مرگ به من نمیرسد و بيماری فرسنگها از من دور است.
اما اين جملات ديگر حقيقت ندارند.
در اين لحظه، من تاريخ مرگ خود و همسرم را میدانم: امروز.
من در سال ۱۳۳۰ متولد شدهام، بيش از ششصد و هفتاد سال پيش. عمر درازی داشتهام، جاودان هم بودهام اما آسيبناپذير، نه. من و پرنل میدانستيم عاقبت اين روز فرامیرسد.
زندگی خوب و طولانیای داشتهام و حسرتهای كمی دارم. من در زمان خود شغلهای زيادی داشتهام: طبيب، آشپز، كتابفروش، سرباز، معلم زبان و شيمی، دزد و مامور قانون.
و البته كيمياگر.
من و پرنل كه نعمت ـ يا نفرين؟ ـ جاودانگی را همراه خود داشتيم، در راه يافتن دوقلوهای افسانهای، طلا و نقره، خورشيد و ماه، با دستهای از باستانيان خبيث بدطينت جنگيديم و آنها را عقب رانديم. تصور میكرديم دوقلوها میتوانند در دفاع از اين سياره به ما كمك كنند.
اما در اشتباه بوديم.
حال، پايان پيش رويمان است و دوقلوها ناپديد شدهاند. آنها ده هزار سال در زمان به عقب رفتهاند و اكنون در جزيرهٔ دانوتاليس هستند؛ جايی كه همه چيز از آنجا آغاز شد.
امروز، دنيا به پايان میرسد.
امروز، من و پرنل میميريم؛ اگر نه با دست و چنگ باستانیها و هيولاها، بدون شك به خاطر كهولت سن.
تنها يك دلخوشی وجود دارد و آن اين است كه ما با هم از اين دنيا خواهيم رفت.
اما ما هنوز زندهايم و بدون جنگ تسليم نخواهيم شد؛ چرا كه او ساحره است و من نيكولاس فلامل جاودان، كيمياگر بزرگ.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب ششم، افسونگر) |
| عنوان در زبان مبدأ | The Enchantress, The secrets of immortal Nichola flamel |
| موضوع | داستان کودک و نوجوانان، فانتزی |
| نویسنده | مایکل اسکات |