معرفی و دانلود کتاب حافظ و واعظان جلوه‌گر؛ تبیین جایگاه صوفی در اندیشه حافظ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب حافظ و واعظان جلوه‌گر؛ تبیین جایگاه صوفی در اندیشه حافظ

کتاب حافظ و واعظان جلوه‌گر؛ تبیین جایگاه صوفی در اندیشه حافظ

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
ایرج کوشکی

معرفی کتاب حافظ و واعظان جلوه‌گر؛ تبیین جایگاه صوفی در اندیشه حافظ

یکی از عمده‌ترین مباحثی که از آغاز ظهور اسلام و حتی پیش از آن مطرح بوده تصوف و صوفی‌گری است که حتی برخی ریشه آن را به قبل از اسلام و مذاهب و عقاید دیگر نسبت داده‌اند. در کتاب «حافظ و واعظان جلوه‌گر؛ تبیین جایگاه صوفی در اندیشه حافظ»، ایرج کوشکی تلاش کرده با مروری بر تصوّف و نحوه ظهور و تطّور آن تا قرن هشتم، به جریان ابتذال تصوّف و انحطاط معنوی آن بپردازد. همچنین اراده راسخ حافظ و پایبندی وی به آن‌چه که خود قبول داشته و اساس به کمال رسیدن را درصداقت و دوری از تظاهر و تزویر می‌دانسته را برای ما روشن کند و ضمن نتیجه‌گیری از تأثیر این ابتذال و انحطاط بر فکر و شعر حافظ و آشنایی اجمالی با افکار و معتقدات صوفیانه‌ی او، سرانجام نمودها و تجلیات گوناگون صوفی را در شعر وی معرفی نماید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حافظ و واعظان جلوه‌گر؛ تبیین جایگاه صوفی در اندیشه حافظ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحافظ و واعظان جلوه‌گر؛ تبیین جایگاه صوفی در اندیشه حافظ
موضوعشعر کهن، پژوهش ادبی، تصوف و عرفان
نویسندهایرج کوشکی
انتشاراتانتشارات ماهواره
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۷/۱۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.