معرفی و دانلود کتاب ماکارونی‌های لذیذ + خلاصه رایگان

سید خشایار کیافر
انتشارات:
انتشارات کدیور

معرفی کتاب ماکارونی‌های لذیذ

«ماکارونی‌های لذیذ» کتابی است که سیدخشایار کیافر در آن چندین نوع ماکارونی با دستور پخت آنها را آورده‌است. بی‌شک انواع گوناگون ماکارونی در میان ایرانیان نیز طرفداران بی‌شماری دارد و آموختن شیوه‌های گوناگون پخت این غذای ساده و خوشمزه برای ما لذت‌بخش است. اسپاگتی با سس پستو، ماکارونی با سس زیتون، پاستا آلفردو، ماکارونی مرغ، اسپاگتی فلفلی، نودل اسفناج و بسیاری غذاهای خوشمزه دیگر با ماکارونی در این کتاب معرفی شده‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماکارونی‌های لذیذ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابماکارونی‌های لذیذ
فرمت کتابEPUB

Masi Hoseinpoor
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۶/۱۰

سلام کتاب خوبی هست خیلی عالی تمام نکات اموزشی درش ذکرشده باجزئیات واقعا ممنونم بابت کتاب های عالی

بریده‌هایی از کتاب

مادربزرگ💝
داخل ظرف نسوزی را چرب  و فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گرا د روشن می‌کنیم. گوشت را در تابه ای تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود سپس کمی روغن، پیاز داغ و سیرخرد شده را اضافه می‌کنیم.
مادربزرگ💝
قارچ‌ها را خرد کرده و به همراه فلفل دلمه ای، رب گوجه‌فرنگی، نمک و ادویه‌ها به مواد افزوده و مخلوط می‌کنیم تا قارچ‌ها و گوشت سرخ شوند.