معرفی و دانلود کتاب دمنوش‌های گیاهی و کاربردهای آن pdf + خلاصه رایگان

کتاب دمنوش‌های گیاهی و کاربردهای آن

۳.۳(از ۱۱ امتیاز)
معصومه درویشی

معرفی کتاب دمنوش‌های گیاهی و کاربردهای آن

استفاده از دمنوش های طبیعی به جای نوشیدنی های صنعتی به حفظ سلامت بدن شما کمک به سزایی می کند. می‌توانید بنا به سلیقه‌ی خود آنها را قبل یا بعد از غذا، همراه غذا، برای پذیرایی از میهمان یا برای ترتیب دادن یک عصرانه متفاوت مورد استفاده قرار بدهید. - دمنوش‌های بهاری(آنتی اکسیدان‌ها) - دمنوش‌های تابستانی(خنک‌کننده) - دمنوش‌های پاییزی(آرام‌بخش) - دمنوش‌های زمستانی(گرم‌کننده)

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دمنوش‌های گیاهی و کاربردهای آن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دمنوش‌های گیاهی و کاربردهای آن
تعداد صفحه‌ها:۹۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۰۰۰۰ تومان

پشتیبان
۱۳۹۵/۱۰/۰۲

کتاب خوبی است. بویژه اینکه نحوه آماده سازی دمنوش ها و خواص آن را معرفی نموده است.

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۳

مختصر و مفید ، لطفا خود را ملزم به دقت وسواس گونه در تهیه این دمنوش ها نکنید که خود این موضوع میتواند آسیب زا باشد . دمنوش های غیر ترکیبی فاقد نگهدارنده که در بسته بندی های برند های...بیشتر

امیرحسین
۱۳۹۵/۱۱/۲۷

دوستان برای افسردگی و ضعف اعصاب کدام دمنوش مفیده البته غیر از گل گاوزبان و سنبل الطیب؟