کتاب پیش به جلو اوریسون سوئت ماردن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب پیش به جلو

کتاب پیش به جلو

معرفی کتاب پیش به جلو

کتاب پیش به جلو نوشته اوریسون سوئت ماردن و ترجمه سعید ورزندیان توسط نشر سنجاق به‌صورت الکترونیکی منتشر شده است. این کتاب بر موضوع پیشرفت فردی، خودسازی و استفاده از فرصت‌ها تمرکز دارد و با تکیه‌ بر روایت‌های تاریخی، زندگی‌نامه‌ای و مثال‌های واقعی، مفهوم موفقیت را از زاویه‌ای تجربی و انسانی بررسی کرده است. نویسنده با مرور زندگی شخصیت‌های مشهور، از فرماندهان نظامی و سیاستمداران تا مخترعان و هنرمندان و اصلاح‌گران اجتماعی، نشان می‌دهد چگونه اراده، پشتکار و اخلاق می‌تواند مسیر زندگی را دگرگون کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پیش به جلو

کتاب پیش به جلو (جهان راه را برای انسان استوار می‌گشاید) به قلم اوریسون سوئت ماردن با نگاهی گسترده به زندگی انسان‌های موفق، مفهوم فرصت، اراده، اخلاق و مردانگی به‌معنای شخصیت استوار را بررسی کرده است. این کتاب به فضای فکری و اجتماعی زمانه‌ی نویسنده اشاره دارد، اما دغدغه‌های آن فراتر از یک دوره‌ی خاص است و به پرسش‌های همیشگی درباره‌ی موفقیت، مسئولیت فردی و رشد شخصیت می‌پردازد.

کتاب پیش به جلو در ۶۶ بخش تنظیم شده و هر بخش به یک جنبه‌ی مشخص از پیشرفت فردی و شکل‌گیری منش می‌پردازد. در مقدمه‌ی مترجم توضیح داده شده است که نویسنده چگونه پس از ازدست‌دادن دست‌نوشته‌هایش در آتش‌سوزی، از نو شروع کرده و همین تجربه‌ی شخصی، روح کلی کتاب را شکل داده است. اوریسون سوئت ماردن در بخش‌هایی مانند «آدمی و فرصت‌ها» و «نیازمندیم؛ به یک مرد!» با نقل ده‌ها نمونه از تاریخ، ادبیات و زندگی روزمره نشان داده است که فرصت‌ها چگونه ساخته می‌شوند.

خواننده‌ی کتاب پیش به جلو با طیفی گسترده از شخصیت‌ها روبه‌رو می‌شود؛ از ناپلئون، گرانت، شریدان و شکسپیر تا کارآفرینانی مانند واندربیلت، آرمور و راکفلر و نیز اصلاح‌گرانی چون الیزابت فرای. اوریسون سوئت ماردن در کنار روایت موفقیت‌های مادی بر نقش اخلاق، اعتدال، درستکاری و انسانیت تأکید کرده و نشان داده است که ثروت بدون حفظ شرافت و آرمان، در حقیقت نوعی شکست است.

خلاصه کتاب پیش به جلو

هیچ انسانی بدون نقش و فرصت آفریده نشده است و راه موفقیت از دل پشتکار، ایستادگی و اخلاق می‌گذرد. نویسنده با روایت زندگی افراد گوناگون، از فرماندهان جنگی و مخترعان تا کارآفرینان و اصلاح‌گران اجتماعی نشان می‌دهد که چگونه انسان‌های عادی با اراده‌ای استوار توانسته‌اند از دل فقر، شکست، محدودیت و حتی ناتوانی جسمی، راهی به‌سوی کامیابی باز کنند. مفهوم فرصت در این کتاب محور اصلی است.

اوریسون سوئت ماردن توضیح داده است که افراد ضعیف منتظر فرصت می‌مانند، اما افراد قوی فرصت‌ها را می‌سازند. او در کنار نمونه‌های موفقیت مادی بر این نکته تأکید کرده که موفقیت واقعی بدون رعایت اعتدال، حفظ شخصیت، درستکاری و توجه به دیگران معنایی ندارد و ثروتی که به قیمت فداکردن آرمان‌ها و انسانیت به دست آید، در حقیقت نوعی شکست است.

چرا باید کتاب پیش به جلو را بخوانیم؟

کتاب پیش به جلو با ترکیب روایت‌های تاریخی، زندگی‌نامه‌ای و تأملات اخلاقی نشان می‌دهد موفقیت تنها نتیجه‌ی استعداد نیست؛ بلکه محصول منش، پشتکار و نحوه‌ی مواجهه با فرصت‌ها و دشواری‌هاست. خواننده در خلال این کتاب با نمونه‌های متنوعی از انسان‌های معمولی آشنا می‌شود که با تصمیم‌های به‌موقع و اراده‌ی پایدار، مسیر زندگی خود را تغییر داده‌اند و همزمان می‌آموزد چگونه میان پیشرفت و اخلاق تعادل برقرار کند.

این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که درگیر پرسش‌هایی درباره‌ی موفقیت شخصی، استفاده از فرصت‌ها، خودسازی و شکل‌دادن به منش هستند. همچنین اثر حاضر برای دانشجویان، جوانان در آستانه‌ی انتخاب مسیر زندگی و علاقه‌مندان به روایت‌های الهام‌گرفته از تاریخ، زندگی کارآفرینان و شخصیت‌های اثرگذار اجتماعی مناسب است.

بخشی از کتاب پیش به جلو

«۱۴. در باب زمان، یا فتح وقت‌شناسی

«بر ساعتِ بزرگ زمان، تنها یک واژه نوشته شده است: "همین حالا".»

به آن دقت عالی بنگرید که زمین را در مداری پانصد میلیون مایلی بدون یک ثانیه، و نه حتی یک میلیونیم ثانیه تأخیر، به نقطهٔ آغازین خود بازمی‌گرداند. زمین سال‌هاست که این راه صعب و دشوار را این‌گونه دقیق می‌پیماید.

ادوارد اوِرت

«کیست که نداند رشتهٔ سرنوشت ما چه شگفت راه می‌پیماید؟

فرصت مغتنم تنها برای لحظه‌ای خودنمایی می‌کند.

اما ما آن را از دست می‌دهیم و بدین گونه،

ماه‌ها و سال‌های عمرمان به هدر می‌روند.»

این‌پا و آن‌پا کردن، آدمی را به هیچ منزلی نمی‌رساند.

سروانتس»

۱۴۰۵/۰۲/۰۹

فقط مقدمه کتاب را که خوندم متوجه شدم که چه قدر کتاب موثر و تاثیرگذاری هست به همه خواندن آن را توصیه می کنم

بریده‌هایی از کتاب

«بهترین کاری که می‌توانی بکنی آنست که آنی شوی که شایسته است بشوی.»
کتاب خوان
کانن فارار می‌گوید: «تنها یک شکست واقعی در زندگی وجود دارد و آن خوب‌نبودن به اندازه‌ای است که یک فرد می‌توانسته باشد.»
کتاب خوان
«جزر و مدّی در کارهای مردمان هست که چون هنگام مدّ از آن استفاده کنند، به سعادت رهنمون شوند و اگر از مدّ غفلت شود، همهٔ سفر زندگی ایشان در آب‌های کم عمق (و با کشتی به‌گل‌نشسته) و در بدبختی بگذرد. ما اکنون در چنین دریای پرآبی در حرکتیم و باید هر وقت جریان آب به کار آید، آن را دریابیم وگرنه دستاوردهایمان را از کف بدهیم.» ویلیام شکسپیر
کتاب خوان
«مردانی می‌خواهیم: نه مطیع چهارچوب و زندان افکار؛ نه ایمان‌هایی با چشم‌های تنگ‌نظر؛ نه کوه‌هایی از ثروت؛ نه قدرت با لبخند دلپذیرش؛ و نه حتی قلمی رسا و پر نفوذ؛ بلکه مردانی می‌خواهیم، مَرد»
این اصل مسلم است که؛ فرومایگی و بیچارگی، نردبان آرزوی جوان است. ویلیام شکسپیر
کتاب خوان
ما اگر یک دزد را به خاطر ورود به خانه و سرقت لوازم به زندان می‌افکنیم، پس با عالِم فرومایه‌ای که از علم و دانش و همهٔ نعمت‌های خدادادی‌اش برای نابودی مردمی که او را الگوی خود می‌دانند استفاده می‌کند، چه باید بکنیم؟
کتاب خوان
ژان ژاک روسو در مقالهٔ مشهورش دربارهٔ آموزش و پرورش چنین گفته است: «بر اساس نظام طبیعت، انسان‌ها همگی انسانیت را به عنوان شغل مسلّم خود می‌دانند و هر کس که برای ادای وظیفهٔ یک انسان، خوب آموزش دیده باشد، برای به دست آوردن جایگاهش در مشاغلی که مناسب اوست آمادگی کافی دارد. برایم چندان اهمیتی ندارد که شاگرد من به ارتش فرستاده شود یا به کلیسا برود یا بر مسند قضا بنشیند. طبیعت، مشاغل زندگی بشری را مقدم بر هدف او از زندگی اجتماعی می‌پندارد. آنچه به وی می‌آموزم هنر زندگی کردن است. حقیقت آنست که وقتی کارم با وی به سرانجام رسد، او سرباز، وکیل یا کشیش نخواهد شد. باید اجازه داد او نخست یک انسان باشد. ثروت ممکن است با قدرتش بتواند او را از مرتبه‌ای به زیر بکشاند؛ اما او همیشه جایگاه خود را به دست خواهد آورد.»
کتاب خوان
در تیره‌ترین خاک‌هاست که زیباترین گل‌ها می‌رویند و بلندترین و قوی‌ترین درختان از میان صخره‌هاست که دست بر آسمان می‌سایند. هالند
کتاب خوان
فرصت طلایی هیچگاه دوبار عرضه نمی‌شود؛ پس آن را دریاب. آنگاه که فرصت لبخند می‌زند و وظیفه راه را نشان می‌دهد چرا آرزو کردن و در پسِ آن تا ابد آهِ حسرت کشیدن برای آن فرصت دوردست، دست‌نایافتنی و مبهم؟ با آنکه این بانگ جاودانه، زیبا و دست‌یافتنی اطرافت را فرا گرفته است. هریت وینسلو
کتاب خوان
دکتر ماردن در کتاب «پیش به جلو» نشان می‌دهد که قوای پیشگامان بشر فراتر از حد عادی نیست. آنها مردمانی عادی اما با پایداری و پشتکار فوق‌العاده‌اند. این کتاب مخزنی از انگیزه‌های ناب و گنجینه‌ای از گفتارهای ارزشمند است. هر صفحهٔ آن سرشار از الهام، دلگرمی و یاریگری است و این قاعده را می‌آموزد که در یک فرد هیچ محدودیتی وجود ندارد، اگر الفبای کارش را آموخته باشد و «به پیش برود»؛ اینکه هیچ مانعی نمی‌تواند به یک ذهن مشتاق بگوید: «تا همینجا و جلوتر نه.» بی‌شک «دلگرمی» کلیدواژهٔ این کتاب است و هدفش برانگیختن تلاشی ستودنی در آنانی است که بی‌هدف رها شده‌اند و بیدار ساختن همت‌های خفتهٔ کسانی که با دلسردی خو گرفته و ناامیدانه برای موفقیت دست‌وپا می‌زنند.