معرفی و دانلود کتاب مبارزه نوجوانان با عادت های فکری منفی pdf + خلاصه رایگان

رهایی از ۱۷ عادت فکری منفی که باعث عقب ماندن شما می‌شوند

نوع کتاببدون نظر
مری کاراپتیان آلورد، آنه مک گراث، حسین زارع... بیشتر

معرفی کتاب مبارزه نوجوانان با عادت های فکری منفی

کتاب مبارزه نوجوانان با عادت‌های فکری منفی نوشته مری کاراپتیان آلورد و آنه مک گراث و ترجمه حسین زارع و سوسن علیزاده فرد است که انتشارات ارجمند آن را منتشر کرده است. این کتاب روی ۱۷ الگوی فکری منفی دست می‌گذارد؛ الگوهایی مثل «من نمی‌توانم»، «فاجعه‌پنداری» و «همه یا هیچ» که می‌توانند اضطراب، ناامیدی و کناره‌گیری را بیشتر کنند. نویسندگان با مثال‌های روزمره، پرسش‌های چالشی و تمرین‌های مشخص نشان می‌دهند که چطور می‌شود این عادت‌ها را شناخت و به‌تدریج مسیر فکر را عوض کرد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مبارزه نوجوانان با عادت های فکری منفی

کتاب مبارزه نوجوانان با عادت‌های فکری منفی نوشته مری کاراپتیان آلورد و آنه مک گراث بر این ایده بنا شده است که بسیاری از احساسات آزاردهنده و رفتارهای بازدارنده از دل عادت‌های فکری تکرارشونده بیرون می‌آیند. متن از فضای زندگی روزمره‌ی نوجوانان حرکت می‌کند؛ از مدرسه، دوستی، امتحان، ورزش، جمع همسالان و رابطه با خانواده. نویسندگان نشان می‌دهند که یک فکر خودکار چطور می‌تواند خیلی سریع به اضطراب، خشم، شرم، درماندگی یا کناره‌گیری برسد. ترجمه حسین زارع و سوسن علیزاده فرد نیز در کنار متن اصلی، کتاب را به‌شکلی تنظیم کرده که هم جنبه‌ی آموزشی آن حفظ شود و هم مثال‌ها و تمرین‌ها در مسیر فهم موضوع قرار بگیرند.
کتاب مبارزه نوجوانان با عادت‌های فکری منفی فقط به نام‌بردن از خطاهای ذهنی بسنده نمی‌کند و برای هر عادت، الگوی ثابتی از شناخت موقعیت، بررسی فکر، توجه به احساس و واکنش بدنی، راستی‌آزمایی و ساختن فکر جایگزین در نظر می‌گیرد. فهرست فصل‌ها نشان می‌دهد که کتاب ۱۷ عادت فکری را جداگانه بررسی کرده است؛ از «من نمی‌توانم» و «فاجعه‌پنداری» تا «ذهن‌خوانی»، «سرزنش کردن»، «پیش‌داوری»، «من در مقایسه با دیگران ...» و «تقصیر من نیست». در پایان نیز پیوستی از پرسش‌های چالشی و دو واژه‌نامه آمده است. فضای اثر بیشتر بر موقعیت‌های ملموس تکیه دارد؛ یعنی به‌جای بحث انتزاعی، نوجوان را وسط یک موقعیت آشنا می‌گذارد و بعد نشان می‌دهد که فکر منفی چگونه شکل می‌گیرد و چه پیامدی دارد.
کتاب مبارزه نوجوانان با عادت‌های فکری منفی از دل اصول درمان شناختی-رفتاری پیش می‌رود و در ویراست حاضر، دامنه‌ی عادت‌های بررسی‌شده گسترده‌تر شده است. اهمیت این کتاب در این است که میان فکر، احساس، بدن و رفتار پیوندی روشن برقرار می‌کند. در نتیجه، موضوع فقط مثبت‌اندیشی یا دل‌خوش‌کردن نیست؛ بحث بر سر این است که فرد بفهمد چه چیزی در ذهنش تکرار می‌شود، آن را با چه شواهدی می‌سنجد و چطور می‌تواند واکنشی سنجیده‌تر بسازد. همین ویژگی باعث شده اثر هم برای شناخت الگوهای ذهنی آشنا باشد و هم برای دیدن تأثیر آن‌ها بر عزت‌نفس، روابط و تصمیم‌گیری روزانه.

خلاصه کتاب مبارزه نوجوانان با عادت های فکری منفی

کتاب مبارزه نوجوانان با عادت‌های فکری منفی توضیح می‌دهد که بعضی فکرهای تکراری، بدون آنکه همیشه درست باشند، به‌مرور به عادت تبدیل می‌شوند و روی احساس و رفتار اثر می‌گذارند. کتاب ۱۷ عادت فکری منفی را معرفی می‌کند و برای هریک با مثال‌های مشخص نشان می‌دهد که فرد در یک موقعیت روزمره چه فکری می‌کند، چه احساسی پیدا می‌کند، بدنش چه واکنشی نشان می‌دهد و بعد چگونه می‌تواند آن فکر را به چالش بکشد. محور اصلی اثر، جایگزین‌کردن واکنش‌های خودکار با ارزیابی دقیق‌تر است؛ یعنی به‌جای پذیرفتن فوریِ فکر منفی، باید آن را سنجید، شواهدش را دید و پاسخ مناسب‌تری ساخت.

چرا باید کتاب مبارزه نوجوانان با عادت های فکری منفی را بخوانیم؟

• این کتاب ۱۷ عادت فکری منفی را به‌صورت جداگانه معرفی می‌کند و مرز میان آن‌ها را روشن‌تر نشان می‌دهد.
  • نمونه‌های کتاب از موقعیت‌های آشنای نوجوانان مثل مدرسه، امتحان، دوستی و فعالیت‌های گروهی گرفته شده است.
  • هر فصل فقط به توضیح یک فکر منفی بسنده نمی‌کند و پیوند آن را با احساس، واکنش بدنی و رفتار هم نشان می‌دهد.
  • پرسش‌های راستی‌آزمایی کتاب کمک می‌کنند فکرهای خودکار به‌جای پذیرفته‌شدن، بررسی شوند.
  • تمرین‌های هر بخش برای شناسایی الگوهای تکراری ذهن و ساختن پاسخ‌های سنجیده‌تر طراحی شده‌اند.
  • کتاب برای کسانی که می‌خواهند رابطه‌ی میان اضطراب، ناامیدی، اجتناب و نوع فکرکردن را دقیق‌تر بفهمند، محتوای روشنی فراهم می‌کند.

• نوجوانانی که با فکرهای تکراری مثل «من نمی‌توانم» یا «بدترین اتفاق می‌افتد» دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند تأثیر افکار منفی را بر احساسات، واکنش‌های بدنی و رفتار روزانه بهتر بشناسند.
  • والدین، مشاوران و مربیانی که با مسائل هیجانی و ذهنی نوجوانان سروکار دارند.
  • دانشجویان و علاقه‌مندان روان‌شناسی که می‌خواهند نمونه‌های ملموس‌تری از خطاهای فکری و شیوه‌ی مقابله با آن‌ها ببینند.
  • کسانی که به‌دنبال شناخت دقیق‌تر الگوهای مقایسه، پیش‌داوری، سرزنش و فاجعه‌پنداری در زندگی روزمره هستند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مبارزه نوجوانان با عادت های فکری منفی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمبارزه نوجوانان با عادت های فکری منفی
عنوان دیگررهایی از ۱۷ عادت فکری منفی که باعث عقب ماندن شما می‌شوند
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان، روان‌شناسی عمومی
نویسندهمری کاراپتیان آلورد، آنه مک گراث
مترجمحسین زارع، سوسن علیزاده فرد
انتشاراتانتشارات ارجمند
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.