معرفی و دانلود کتاب آقای دکتر، بابای من است pdf + خلاصه رایگان

رومینا رشیدی وحید
انتشارات:
انتشارات جیسا

معرفی کتاب آقای دکتر، بابای من است

کتاب آقای دکتر، بابای من است نوشته رومینا رشیدی وحید است و نشر جیسا آن را منتشر کرده است. این اثر از دل تجربه‌ی فقدان پدر شکل گرفته و سوگ را فقط به‌عنوان اندوهی شخصی نشان نمی‌دهد، بلکه آن را در پیوند با نقش مادری، خاطره، دلبستگی و تلاش برای ادامه‌دادن زندگی بررسی می‌کند. نویسنده در کنار روایت‌های عاطفی و خانوادگی، به بعضی مفهوم‌های روان‌شناختی هم پرداخته است تا تصویر روشن‌تری از مسیر سوگواری بسازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آقای دکتر، بابای من است

کتاب آقای دکتر، بابای من است نوشته رومینا رشیدی وحید روایتی از سوگ پس از فقدان پدر است؛ روایتی که از خاطره‌های خانوادگی، تصویر یک پدر اثرگذار و تجربه‌ی فروپاشی عاطفی آغاز می‌شود و بعد به لایه‌های پیچیده‌تر اندوه می‌رسد. پدر در این اثر فقط یک عضو خانواده نیست، بلکه تکیه‌گاهی عاطفی، شخصیتی پررنگ در خانه و حضوری تعیین‌کننده در زندگی نویسنده است. به همین دلیل، فقدان او صرفاً غیبت یک نفر نیست؛ شکافی است که در خانه، رابطه‌ها، حافظه و احساس امنیت ایجاد می‌شود. متن از همان ابتدا روشن می‌کند که سوگ در اینجا فقط گریه و دلتنگی نیست، بلکه تجربه‌ای است که بدن، ذهن، خاطره و روابط خانوادگی را هم درگیر می‌کند.
کتاب آقای دکتر، بابای من است در فصل‌های مختلف، هم مسیر احساسی نویسنده را دنبال می‌کند و هم به توضیح بعضی مفهوم‌های مرتبط با سوگ می‌رسد. از عنوان‌هایی مثل آن روز که جهانم ایستاد، سال نخست سوگ، سال دوم سوگ، نظریه‌ی دلبستگی، پدیده‌ی سوگ تأخیری، رویکردهای درمانی و حمایتی برای مادران سوگوار و نقش همسر در فرایند سوگ می‌توان فهمید که اثر فقط بر بازگویی خاطره تکیه ندارد. نویسنده تجربه‌ی شخصی خود را کنار توضیح‌هایی درباره‌ی شوک، ناباوری، خشم، افسردگی، پذیرش و بازسازی روان قرار داده است. در بخش‌های مختلف، خانه، باغچه، پرده‌ها، صداها و حتی اشیای روزمره به نشانه‌هایی از حضور و غیاب تبدیل می‌شوند و فضای کتاب را شکل می‌دهند. در کنار این‌ها، نقش مادر بودن و هم‌زمان سوگوار بودن نیز جای مهمی دارد و نشان می‌دهد اندوه چگونه با مسئولیت مراقبت از فرزندان گره می‌خورد.

خلاصه کتاب آقای دکتر، بابای من است

کتاب آقای دکتر، بابای من است از شبی خانوادگی و پرخاطره آغاز می‌شود؛ شبی که هنوز همه‌چیز در ظاهر سر جای خود است. کمی بعد، حادثه‌ای ناگهانی زندگی نویسنده را به دو بخش پیش و پس از فقدان تقسیم می‌کند. روایت، قدم‌به‌قدم از شوک، انتظار، ترس و ناتوانی در پذیرفتن واقعیت عبور می‌کند و هم‌زمان تصویری نزدیک از رابطه‌ی عمیق دختر و پدر می‌سازد.
در ادامه، متن فقط در همان لحظه‌ی از‌دست‌دادن متوقف نمی‌ماند. نویسنده به روزهای بعد، به خانه‌ای که دیگر مثل قبل نیست، به فرزندانی که سؤال دارند و به مادری که باید در اوج اندوه پابرجا بماند هم پرداخته است. در کنار این مسیر، توضیح‌هایی درباره‌ی دلبستگی، سوگ تأخیری و شیوه‌های کنارآمدن با فقدان هم آمده است.

چرا باید کتاب آقای دکتر، بابای من است را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب آقای دکتر، بابای من است را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تجربه‌ی سوگ را از زاویه‌ی رابطه‌ی عمیق پدر و دختر نشان می‌دهد و آن را به احساسات کلی و مبهم محدود نمی‌کند.
  • متن، خاطره‌های خانوادگی را کنار توضیح‌هایی درباره‌ی دلبستگی، شوک، سوگ تأخیری و بازسازی روان قرار می‌دهد.
  • این اثر نشان می‌دهد فقدان فقط یک اتفاق نیست و می‌تواند خانه، نقش‌های خانوادگی و حس امنیت را دگرگون کند.
  • بخش‌های مربوط به مادری در سوگ، فشار هم‌زمان اندوه شخصی و مراقبت از فرزندان را روشن‌تر می‌کند.
  • کتاب برای شناخت زبان درونی سوگ و شکل‌های مختلف بروز آن، از ناباوری تا پذیرش، نکته‌های قابل‌توجهی دارد.

خواندن کتاب آقای دکتر، بابای من است به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که به روایت‌های احساسی و شخصیت‌محور درباره‌ی فقدان و داغ‌دیدگی علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند تجربه‌ی سوگ را در پیوند با رابطه‌ی پدر و دختر بهتر بشناسند.
  • مادرانی که با اندوه شخصی و هم‌زمان با مسئولیت حفظ آرامش خانواده دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • مخاطبانی که به موضوع دلبستگی، سوگ و واکنش‌های روانی پس از فقدان علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند با تجربه‌ی زیسته‌ی یک سوگوار و تأثیر فقدان بر فضای خانه و خانواده آشنا شوند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آقای دکتر، بابای من است و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآقای دکتر، بابای من است
موضوعخاطرات، موفقیت و خودیاری
نویسندهرومینا رشیدی وحید
انتشاراتانتشارات جیسا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۵/۰۶
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.