کتاب راز استخدام شدن
خواندن نظراتمعرفی کتاب راز استخدام شدن
«راز استخدام شدن» مهارتهای لازم برای استخدام شدن و شکار کار در ایران را به شما میآموزد.
خلیل رضوی در مقدمه کتابش چنین میگوید:
در این کتاب میخواهم شما را به یک شکار ببرم؛ شکار کار، و این که برای استخدام شدن در ایران چه رازهایی را باید بدانید. میخواهم تجربیات دهها مورد مصاحبه، کارجویی، کاریابی و کارفرمایی را به شما بگویم. در مورد شکار کار در ایران صحبت کنم، کسی میخواهد این موارد را بگوید که زمانی مثل شما کارجو بوده و الان کارفرما هست و در جایگاهی که انتخاب میکند کارکنان مناسب خود را.
نکتهها و شگردهای حیاتی برای شما دارم؛ مطالبی که اگر آنها را بدانید مطمئن باشید که رسیدن به یک کار خوب و شغل دلخواه شما برای شما بسیار بسیار سادهتر خواهد شد.
در این کتاب در ۴ فصل و ۱۱ بخش مطالبی را خدمت شما عرض میکنم که مطمئن هستم تا به حال این موارد را جای دیگری نشنیدهاید. در این کتاب من شکار کار را به یک شکار واقعی در طبیعت تشبیه کردهام و برای توضیح بحث، ۴ فصل در نظر گرفتهام.
فصل اول را هدف شکار نامگذاری کردهام. اینکه منِ جوان و کارجو چه کاری برای من مناسب است، و در چه کاری میتوانم وارد شوم که احتمال موفقیت و ثروتمند شدن و احتمال پیشرفت من زیاد باشد.
در فصل دوم در مورد مکان شکار صحبت میکنم، این که کجاها باید دنبال کار بگردید، کجاها نباید دنبال کار بگردید، شیوههای درست کارجویی چیست، مطالبی را که عرض میکنم مطمئن باشید که تا به حال این نکات را جایی نشنیدهاید.
در فصل سوم، در مورد اسلحهٔ شکار صحبت میکنم؛ اینکه چگونه خودتان را معرفی کنید، رزومه را چگونه تهیه و تقدیم آن شرکت کنید و چگونه با آن شرکت ارتباط برقرار کنید.
و در فصل چهارم در مورد شیوهٔ شکار صحبت خواهم کرد؛ اینکه چگونه در جلسهٔ مصاحبهٔ استخدامی خودتان را نشان دهید، این که جلسهٔ مصاحبه از چه لحظهای شروع میشود و چه کارهایی باید انجام بدهید.
طرحریزی کسب و کار: چگونه یک طرح تجاری بنویسیم
۱۲ قانون زندگیجردن پترسون
تسلط بر احساساتتیبو موریس
هنر درخواست کردنلورا فردریکز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
بهتر بود مقدار بیشتری از کتاب رو برای مطالعه بزارید. چون هر چیزی که تا اینجا گفته بودید فقط مقدمه چینی بود و مقداری از اصل مطلب رو نگذاشتید تا ببینیم کتاب تا چه حد جدی هست.