معرفی و دانلود کتاب افسانه‌های کهن ایران (داستان شغال بی‌دم و ۲۰ داستان جذاب دیگر از حیوانات) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب افسانه‌های کهن ایران (داستان شغال بی‌دم و ۲۰ داستان جذاب دیگر از حیوانات)subscriptionAvailable

کتاب افسانه‌های کهن ایران (داستان شغال بی‌دم و ۲۰ داستان جذاب دیگر از حیوانات)

۲.۸ امتیاز(از ۵ رأی)
پروانه چترروز تاجانی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب افسانه‌های کهن ایران (داستان شغال بی‌دم و ۲۰ داستان جذاب دیگر از حیوانات)

«افسانه‌های کهن ایران (داستان شغال بی‌دم و ۲۰ داستان جذاب دیگر از حیوانات)» به گردآوری پروانه چترروز تاجانی، ۲۱ افسانه درباره حیوانات را با زبانی شیوا و روان بازگو کرده‌است. نویسنده این قصه‌ها را از روی منابعی همچون قصه‌های کهن ایران مهدی ضوابطی، افسانه‌های کهن فضل الله مهتدی، قصه‌های مردم سید احمد وکیلیان و چندین کتاب دیگر در زمینه قصه‌های محلی و افسانه‌های ایرانی بازنویسی نموده‌است. بخشی از قصه «قصر دیوها» را می‌خوانید: الاغ و خروس و بزی با هم دوست شدند. آن‌ها خورجینی را پر از خاکستر کردند و روی الاغ گذاشتند و راه افتادند. بُز جلوتر از همه بود. بعد از او الاغ، خروس هم سوار الاغ شده بود. آن‌ها رفتند و رفتند تا اینکه به نزدیکی قصری رسیدند که سه دیو ثروتمند در آن زندگی می‌کردند. الاغ و بز و خروس به هم گفتند: برویم با دوز و کلک هم که شده، پول و ثروتی از چنگ دیوها بیرون بکشیم. نقشه‌ای کشیدند و به طرف قصر راه افتادند. مدّتی بعد، بُز از الاغ و خروس جدا شد و تنها توی قصر رفت. سه دیو دور هم نشسته بودند و جلوشان سه دیگ بزرگ بود که بخار غذا از آن بلند می‌شد. بز پیش آن‌ها رفت و سلام داد. دیوها نگاه‌های تندی به او کردند و گفتند: هیچ می‌دانی که هر کس اینجا بیاید، دیگر بر نمی‌گردد؟ اگر بدون سلام می‌آمدی، سرنوشت تو هم همین بود. خب، حالا بگو ببینم برای چه به اینجا آمده‌ای؟ بُز گفت: راستش، خبر مهمی دارم. پادشاه کشور همسایه، با قشون بزرگی دارد به طرف شما تاخت و تاز می‌کند و ...
معرفی این کتاب در تاریخ ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب افسانه‌های کهن ایران (داستان شغال بی‌دم و ۲۰ داستان جذاب دیگر از حیوانات) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابافسانه‌های کهن ایران (داستان شغال بی‌دم و ۲۰ داستان جذاب دیگر از حیوانات)
موضوعادبیات عامیانه و محلی، داستان کودک و نوجوانان
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

سید جواد محمددوست
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۶/۲۰

قصه های جذاب و دوست داشتنی ، یاد کودکی‌ام افتادم ، بچه هایم وقتی میخوندم براشون میخکوب داستان میشدن ، چند وقت بود دنبال همچین داستانهایی می گشتم، یه خرده بعضی جاها رو سانسور کردم تا مناسب سن کوچیکشون بشه

توصیه نمی‌کنم.

دانشگاه هیولاها، درس‌های ترسناک
سوزان آمریکنر
قصه‌ها و افسانه‌های آذربایجان
قنبر سیفی
افسانه‌های کهن ایران (درویش و اژدهای هفت‌سر و ۱۴ داستان دیگر)
پروانه چترروز تاجانی
۲۰ با ۲۳ داستان از داستان نویسان نسل سوم