کتاب افسانههای کهن ایران (داستان شغال بیدم و ۲۰ داستان جذاب دیگر از حیوانات)
خواندن نظراتمعرفی کتاب افسانههای کهن ایران (داستان شغال بیدم و ۲۰ داستان جذاب دیگر از حیوانات)
«افسانههای کهن ایران (داستان شغال بیدم و ۲۰ داستان جذاب دیگر از حیوانات)» به گردآوری پروانه چترروز تاجانی، ۲۱ افسانه درباره حیوانات را با زبانی شیوا و روان بازگو کردهاست. نویسنده این قصهها را از روی منابعی همچون قصههای کهن ایران مهدی ضوابطی، افسانههای کهن فضل الله مهتدی، قصههای مردم سید احمد وکیلیان و چندین کتاب دیگر در زمینه قصههای محلی و افسانههای ایرانی بازنویسی نمودهاست.
بخشی از قصه «قصر دیوها» را میخوانید:
الاغ و خروس و بزی با هم دوست شدند. آنها خورجینی را پر از خاکستر کردند و روی الاغ گذاشتند و راه افتادند. بُز جلوتر از همه بود. بعد از او الاغ، خروس هم سوار الاغ شده بود. آنها رفتند و رفتند تا اینکه به نزدیکی قصری رسیدند که سه دیو ثروتمند در آن زندگی میکردند. الاغ و بز و خروس به هم گفتند: برویم با دوز و کلک هم که شده، پول و ثروتی از چنگ دیوها بیرون بکشیم.
نقشهای کشیدند و به طرف قصر راه افتادند. مدّتی بعد، بُز از الاغ و خروس جدا شد و تنها توی قصر رفت. سه دیو دور هم نشسته بودند و جلوشان سه دیگ بزرگ بود که بخار غذا از آن بلند میشد. بز پیش آنها رفت و سلام داد. دیوها نگاههای تندی به او کردند و گفتند: هیچ میدانی که هر کس اینجا بیاید، دیگر بر نمیگردد؟ اگر بدون سلام میآمدی، سرنوشت تو هم همین بود. خب، حالا بگو ببینم برای چه به اینجا آمدهای؟
بُز گفت: راستش، خبر مهمی دارم. پادشاه کشور همسایه، با قشون بزرگی دارد به طرف شما تاخت و تاز میکند و ...
افسانههای زرنگها؛ افسانههای ملل جلد ۱۴
تخت خوابت را مرتب کنویلیام. اچ. مکریون
شوالیه در سپیده دممری پوپ آزبرن
دایناسورها قبل از تاریکیمری پوپ آزبرن
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
قصه های جذاب و دوست داشتنی ، یاد کودکیام افتادم ، بچه هایم وقتی میخوندم براشون میخکوب داستان میشدن ، چند وقت بود دنبال همچین داستانهایی می گشتم، یه خرده بعضی جاها رو سانسور کردم تا مناسب سن کوچیکشون بشه
بدترین کتابی بود کہ خوندم