کتاب پدران توانا، دختران قوی (ده رازی که هر پدری لازم است بداند)
خواندن نظراتمعرفی کتاب پدران توانا، دختران قوی (ده رازی که هر پدری لازم است بداند)
«پدران توانا، دختران قوی (ده رازی که هر پدری لازم است بداند)» نام اثری از دکتر مگ میکر (-۱۹۵۷) و ترجمه فهیمه گنجی است که در ده فصل و در طول ده مبحث روان شناسانه به پدران علاقهمند میآموزد که چگونه دختران موفقی تربیت کنند.
در بخشی از مقدمه میخوانید:
من به جرئت میگویم که پدران میتوانند زندگی را تغییر دهند، همانطور که پدر من زندگیام را متحول کرد. شما رهبران طبیعی هستید و خانواده همواره شما را سرمشق خود قرار میدهد. به دلایلی مرد آفریده شدهاید و نقش راهنما و مشاور را برای دخترتان ایفا میکنید که او این نقش را در مادرش نمییابد.
تنها جملهای که بر زبان میآورید، تنها ارتباطی که با یک لبخند برقرار میکنید و احترامی که برای قوانین خانوادگی قائل میشوید، برای دخترتان اهمیت فراوانی دارد.
من میخواهم که شما خود را در چشمان دخترتان ببینید. اما این کار را نه بهخاطر خودتان، بلکه بهخاطر دخترتان انجام دهید، زیرا اگر بتوانید خود را آنچنان نشان دهید که او در ذهنش تصور میکند، حتی برای ده دقیقه، پیروز میدان خواهید بود.
جاذبه فکر
محمدرضا عباسی
چگونه با نوجوانم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که نوجوانم صحبت کندادل فیبر
پدر، مادر، معلم؛ من نوجوانمعلیاصغر احمدی
دختران نوجوانتوراندخت تمدن
اسرار فروشگاه سینکلر؛ راز پروانه جواهرنشانکاترین وودفاین
۱۰۰۱ کاری که بچهها باید ببینند و انجام دهندهری اچ هریسون
۲۵,۷۷۰۷۰%
سلام کتاب ارزشمندی هست تشکر میکنم از نویسنده و مترجم محترم، اگر امکان ستاره دار کردن صفحات مورد علاقه جهت مطالعه و یادآوری در آینده بود بهتر می شد