کتاب پشت مدرنیسم علیه فمینیسم
خواندن نظراتمعرفی کتاب پشت مدرنیسم علیه فمینیسم
«پشت مدرنیسم علیه فمینیسم» اثر دکتر میلاد ملاعبدالوهاب، تألمات وتأملاتی فلسفی- اجتماعی در باب جنس زن و نهاد ازدواج است. اگر کتاب «نظریه پشت مدرنیسم» دکتر عبدالوهاب را در طاقچه خوانده باشید. میدانید که منظور او از پشت مدرنیسم چیست. این اصطلاح، رویکردی طنز به «پست مدرنیسم» است؛ به این معنا که ما «پشتِ مدرنیته گیر کردهایم. البته پشتمدرنیسم برخلاف کسانی که معتقدند جامعه ما یک جامعه نیمهمدرن یا مدرنزده است، اصل را بر مدرنیسم نمیگذارد و از اینکه هنوز به مدرنیته نرسیدهایم ـ چه برسد به پُستمدرنیسم (Postmodern) ـ سخت خرسند است.»
کتاب حاضر، «پُشتمدرنیسم علیه فمینیسم» دومین جلد از مجموعه کتابهای «پُشتمدرنیسم (یادداشتهای طنز در و بر علوم اجتماعی)» است؛ با این تفاوت که بهرهای از فلسفه نیز دارد و البته موضوع عمده آن، نقد زنان و ازدواج است و از این رو از یک سو علیه فمینیسم (در نقد رادیکال جنس زن) و از سوی دیگر همصدا با فمینیسم (در نقد نهاد ازدواج) خواهد بود.
امید که این کتاب بتواند در بسط این سنت انتقادی فلسفی با زبان طنز فلسفی ـ اجتماعی، موثر و مشت محکمی بر دهان یاوهگویان باشد.
سومین جلد از این مجموعه، کتاب «پسا پُشتمدرنیسم» نام دارد که به زودی آن را نیز می توانید از طاقچه دریافت کنید.
شاقلوس (پژوهشی در عقایدالمردمان)
امید مهدینژاد
نظریه پشت مدرنیسم (مجموعه مقالات طنز دروبر علوم اجتماعی)میلاد ملاعبدالوهاب
دور دنیا با زیرشلواریعبدالله مقدمی
فیضاً لهناصر فیض
پرتقال در جعبه ابزاراحمد ملکوتیخواه
از رهایی خانم ها باید هم بترسید چون جهانی که به این شکل هیولاوار ساختید از هم فرو میپاشه و خیلی چیزهایی که به آسانی و هیچ زحمت و تلاشی و با نادرستی به دست اوردید از دست میدید. متاسفم برای
متاسفم برای جامعه ای که به نیمی از جمعیتش که زنان باشن نمیتونه احترام بذاره و ساده ترین حقوقشون رو بده. از فمنیسم میترسند چون درصدد باز گرداندن حقوق از دست رفته بانوان و آگاه سازی آنها دربرابر خطر جدی جامعه