با کد تخفیف Salam اولین کتابتان را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کنید.

۴٫۰ از ۳ نظر
برای خرید و دانلود کتاب رازهای دلار نوشته فاطمه شفیعی سروستانی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب رازهای دلار
کتاب «رازهای دلار» به گردآوری فاطمه شفیعی سروستانی و حامد کفاش، به بررسی نشانههای فراماسونری بهکاررفته در دلار می پردازد.
این کتاب، کوتاه امّا پر از پردهبرداری از اسرار اسکناس دلار است. در این کتاب، ظرایف بهکاررفته در دلار و علّت بهکارگیری آن، نمادهای فراماسونری نقش شده در دلار و معنای آن شرح داده شدهاست:
ششم ژوئیهی سال ۱۷۸۵ م. کنگرهی آمریکا که در آن زمان تنها یک مجلس بود، به اتّفاق آرا، دلار (Dollar) را واحد پول آن کشور قرار داد. پیش از استقلال ایالات متّحده، لیره (واحد پول انگلستان) در سیزده مهاجرنشین انگلیسی آمریکای شمالی رایج بود. در جریان انقلاب، آمریکاییان سکّهی نقرهای اسپانیا، بهنام دلار را که در مکزیک رایج بود، وسیلهی داد و ستد قرار دادند. به همین دلیل نام واحد پول خود را دلار نامیدند.
سکهی دلار نقرهای از قرن ۱۴ م. و بیش از سه قرن به نام تالر (Thaler)، دالر، تلار و دلار در اروپا رایج بود که اسپانیاییها آن را به عنوان واحد پول رایج حفظ کرده و به مستعمرات خود در قارهی آمریکا نیز منتقل ساختند.
اس با خط عمودی$ که علامت بینالمللی دلار است نیز از اسپانیاییها اقتباس شده که پول خود را با با علامت P مشخص میکردند و این P در آمریکای شمالی در جریان نوشتن به شکل $ درآمد.
سایر کتابهای فاطمه شفیعی سروستانی
قیمت نسخه چاپی۳,۰۰۰تومان
نوع فایلEPUB
تاریخ انتشار۱۳۸۸/۰۱/۰۱
شابک۹۷۸-۹۶۴-۶۹۳۸-۷۱-۷
مشاهده همه نظرات (۳)نام کتاب اصلا گویای این نیست که کتاب در مورد نقش و نگار روی کاغذ دلار است. من فکر کردم که این کتاب در مورد خود دلار و سازوکار بر جریان دلار است.
این کتاب عالی بود با توجه به این که مصور هست
👌🏻خوب بود