کتاب حصن حصین
خواندن نظراتمعرفی کتاب حصن حصین
کتاب «حصن حصین» به قلم دکتر اسماعیل شفیعی سروستانی، شیوه حیلهورزی ابلیس و راه در امان ماندن از فتنهها در تمامی دورانهارا بررسی میکند.
ما اسیران روزگار غیبت حضرت ولیّ عصر(عجل الله تعالی فرجه)، با گم کردن مولایمان، خوب درد آوارگی و بی پناهی را میفهمیم؛ از همین رو است که نویسنده کتاب حصن حصین، به معرفی قلعه امن و محکم الهی، یعنی قلعه ولایت علی بن ابی طالب (ع) و فرزندان معصوم آن ابرمرد پرداختهاست. امّا آیا ورود به این قلعه با پذیرش محبّت اهل بیت(ع) ممکن میشود و یا ورود و ماندن در این قلعه، شرط و شروطی دارد و به همین آسانیها نیست؟ پاسخ این سؤال را به تمامی از این کتاب درخواهیدیافت.
حصن حصین، جدا از معرفی راه حلّ نهایی، به لحاظ ادبی نیز شیرین و گواراست و بر قلب دوستداران اهل بیت(ع) خوش مینشیند.
در این کتاب، در فصول جداگانهای، حقیقت ولایت ولیّ الله اعظم، حضرت مهدی صاحب الزّمان (عج)، در عناوینی همچون نماز، روزه، عبادات، قرآن و... بیان میشود.
پدران مهربان ما
اسماعیل شفیعی سروستانی
پایان غیبت و سنت غیبت در میان انبیاء سلفاسماعیل شفیعی سروستانی
علی (ع) حقیقت خدادادیحسین درگاهی
شیوه خدایی شدنحسین درگاهی
ولایت ولی اللهاسماعیل شفیعی سروستانی
در کوچه باغهای بهشت؛ تخلیص کتاب کوچهباغهای بهشت سعادتحسین درگاهی
تمنای قبسی از آتش طور؛ برای معرفت مجدالهی و ولی کبریا، علی مرتضی علیهالسلامحسین درگاهی
بر سر سفرهی انعام معرفتحسین درگاهی
زنجیرهای نامرئی (بحران فراگیر در شرق اسلامی و جهان تکحکومتی)اسماعیل شفیعی سروستانی
ترجمهی حقایق الاسرارسیدعلی اکبر میرحسینی
غرب و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
برای آمدنتحسین درگاهی
ای کاش با تو بودنحسین درگاهی
به سمت اسماء؛ موضوعشناسی و روششناسی معارف الاهیهحسین درگاهی
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
قوم نشانشده (نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بنمایه رویگردانی از خدا)اسماعیل شفیعی سروستانی
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
محرمانه، مستقیماسماعیل شفیعی سروستانی
بوی مهربانیاسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد چهارم، الیگارشی حاخامی، تلمود و کابالا)اسماعیل شفیعی سروستانی
رویکرد منجی گرایانه در عصر مدرنیته
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
این کتاب در مورد این موضوع هست که ولایت اهل بیت(ع) به مانند حصن و دژ محکمی است که انسان ها را از عذاب حفظ می کند.