معرفی و دانلود کتاب کلیدهای پرورش کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجهsubscriptionAvailable

کتاب کلیدهای پرورش کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه

۳.۸(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کلیدهای پرورش کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه

«کلیدهای پرورش کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه» از مجموعه‌ی «کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان»، اثری مشترک از باری. ای مک‌نامارا و فرانسین. جی مک‌نامارا است که فریبا مقدم (-۱۳۴۳) آن را ترجمه کرده‌است. این کتاب به شش بخش تقسیم شده‌است. بخش یک، مباحث کلی مربوط به سرشت و ماهیت اختلال کمبود توجه را مورد بحث قرار می‌دهد. بخش دوم، اجزای متفاوت تشکیل‌دهنده فرایند تشخیص را به منظور شناسایی اختلال کمبود توجه مورد بررسی قرار می‌دهد. در بخش سوم، طرح جامع مداخله درمانی ارائه می‌شود. بخش چهارم، اطلاعات و تدابیری را در اختیار والدین قرارمی‌دهد که آنها را قادر می‌سازد به‌گونه‌ای مؤثر با مدارس همکاری کنند. بخش پنجم به فعالیتهای فوق‌برنامه می‌پردازد و بخش ششم، بحث و بررسی درباره نگرانیهای رایج در مورد اختلال کمبود توجه را دربردارد. بخشی از کتاب: کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه هرچه سنشان بالاتر می‌رود، باید قادر به نظارت بر برخی از رفتارهای خود باشند. این امر به ویژه در مورد زمانی که وارد دبیرستان می‌شوند، صدق می‌کند. این فصل پاره‌ای از استراتژیهایی را ارائه می‌دهد که والدین می‌توانند به کار گیرند تا به کودکشان در این فرایند کمک کنند. اگر شما برنامه رفتاری‌ای در خانه اجرا می‌کنید که نیازمند استفاده از امتیاز یا ستاره روی جدول است، می‌توانید کودکتان را تشویق کنید در شمارش و ستاره‌گذاری روی جدول شرکت کند. با گذشت زمان می‌توانید او را وادارید برخی از رفتارهای روزانه‌اش را ثبت کند («حساب کن چند دقیقه طول کشید تا لباس بپوشی.» یا «تعداد روزهایی را که یادت بود دفترچه تکالیف را به خانه بیاوری، حساب کن.»). ما نوجوانانی با اختلال کمبود توجه را می‌شناسیم که تعداد دفعاتی را که از والدینشان «عصبانی» شده‌اند، برمی‌شمارند و به صورت جدول در می‌آورند. ما کودکانی را می‌شناسیم که تعداد دفعاتی را که انگشت شست خود را در دهان می‌گذارند و یا تعداد دفعاتی را که در مدرسه از پنجره به بیرون نگاه و یا خیال‌پردازی می‌کنند، بر می‌شمارند و در جدول ثبت می‌کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کلیدهای پرورش کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کلیدهای پرورش کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه
عنوان انگلیسی:‭Keys to parenting a child with attention deficit disorder
موضوع:روان‌شناسی کودک و نوجوان

تربیت کودک برای مغزی یکپارچه
شادی جهرانی
بازی درمانی؛ نظریه‌ها، انجام پژوهش و روش‌های مداخله
سیدعلی صمدی
راهنمای کامل والدین (جلد ۱)
رابین گلداستین
راهنمای کامل تربیت کودک
الیزابت پنتلی
کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان
الینور سیگل
کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجوانان
اشرف راضی
راهنمای کامل والدین (جلد ۲)
رابین گلداستین
والدین قطعاً تأثیرگذارند