معرفی کتاب دیروز، امروز، فردا زندگی من
کتاب دیروز، امروز، فردا زندگی من نوشتهی سوفیا لورن با ترجمهی رویا فولادوند روایتی از زندگی شخصی و مسیر حرفهای یکی از شناختهشدهترین چهرههای سینمای ایتالیاست. در این کتاب از کودکی در پوتزولی و سالهای جنگ جهانی دوم تا ورود به دنیای سینما، آشنایی با کارلو پونتی و تجربهی شهرت جهانی دنبال میشود. ساختار اثر بر پایهی خاطرات، نامهها و یادداشتها شکل گرفته و نشر ربط آن را منتشر کرده است. تمرکز کتاب بر جزئیات زندگی خانوادگی، فرازونشیبهای عاطفی و پشتصحنهی شکلگیری یک ستارهی سینماست. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دیروز، امروز، فردا زندگی من
کتاب دیروز، امروز، فردا زندگی من با تمرکز بر زندگی سوفیا لورن از کودکی تا سالهای پختگی، تصویری طولی از یک زندگی پرحادثه ارائه کرده است. نویسنده از نخستین سالهای تولد در بخش مادران مجرد، جدایی پدر، پناهگرفتن نزد مادربزرگ و تجربهی فقر و بیماری آغاز میکند و سپس به سالهای جنگ جهانی دوم در ناپل و پوتزولی میرسد؛ سالهایی که بمبارانها، گرسنگی، پناهگرفتن در تونل راهآهن و مهاجرت موقت به ناپل در مرکز روایت قرار دارد. در همین بخشهاست که ریشههای ترسها، عادتها و حساسیتهای بعدی او توضیح داده میشود. در ادامهی کتاب دیروز، امروز، فردا زندگی من مسیر ورود به سینما و جهان شهرت دنبال شده است؛ از مسابقههای زیبایی محلی مثل «ملکهی دریا» و «دوشیزهی ایتالیا» تا نخستین حضورها در چینهچیتا، کار بهعنوان سیاهیلشکر در فیلمهایی مانند کجا میروی و آشنایی با فضای پساجنگ سینمای ایتالیا. نویسنده در فصلهای متعدد با عنوانهایی مانند «مادربزرگی به جای مادر و مامانینایی به جای مادر»، «آن شبها در تونل قطار»، «کارخانه افسانههای پریان»، «شاهزادهخانمها در کالسکهها»، «باغ گل سرخ» و «شانس سوفیا بودن» هم به زندگی خانوادگی و هم به شکلگیری هویت حرفهای خود پرداخته است. کتاب دیروز، امروز، فردا زندگی من در فصلهای بعدی به رابطهی عاطفی و کاری با کارلو پونتی، همکاری با کارگردانانی مثل ویتوریو دسیکا، حضور در هالیوود، تجربهی مادرشدن، سالهای شهرت، پیری، نقش نوهها در زندگی روزمره و بازگشت مداوم به خاطرات کودکی میپردازد. ساختار کتاب ترکیبی از روایت خطی، بازگشت به گذشته، نقل نامهها و یادداشتها و توصیف صحنههایی از پشتصحنهی فیلمهاست و در پایان نیز بخشی به عکسها، نامهها و یادداشتهای کوتاه اختصاص یافته است.
خلاصه کتاب دیروز، امروز، فردا زندگی من
کتاب دیروز، امروز، فردا زندگی من از یک شب کریسمس و شلوغی خانهی سوفیا لورن با حضور نوهها آغاز میشود؛ شبی که او میان آمادهکردن شیرینی استروفولی، چیدن میز و نگرانیهای ریز روزمره، به سراغ جعبهی چوبی خاطراتش میرود. این جعبه پر از نامهها، تلگرامها و عکسهاست و بهانهای میشود برای بازگشت به گذشته؛ از کودکی در پوتزولی، تولد در بخش مادران مجرد، نپذیرفتهشدن از سوی پدر و پناهگرفتن در آغوش مادربزرگ تا سالهای جنگ، بمبارانها، گرسنگی و شبهایی که در تونل راهآهن میگذرد. در ادامهی کتاب دیروز، امروز، فردا زندگی من مسیر تبدیل «خلالدندان لاغر» به چهرهای شناختهشده در سینما روایت شده است؛ از مسابقههای زیبایی، لباس دوختهشده از پردههای خانه، سفر با قطار درجهی سوم به ناپل و رم، نخستین حضورها در چینهچیتا و کار بهعنوان سیاهیلشکر تا آشنایی با کارلو پونتی در یکی از همین مسابقهها. نویسنده در کنار روایت موفقیت، به روابط خانوادگی پیچیده، نقش مادربزرگ و مادر، تجربهی فقر، احساس شرم، ترسهای ماندگار و تلاش برای حفظ سادگی در دل شهرت پرداخته است.
چرا باید کتاب دیروز، امروز، فردا زندگی من را بخوانیم؟
خواندن دیروز، امروز، فردا زندگی من امکان همراهی با مسیری را فراهم میکند که از فقر، جنگ و حاشیهنشینی به مرکز توجه جهانی رسیده است. کتاب نشان میدهد پشت تصویر یک ستارهی سینما چه تجربههای شخصی، ترسها، انتخابها و روابط خانوادگی قرار دارد و چگونه خاطرات کودکی و سالهای جنگ بر تصمیمها و نگاه یک انسان در اوج شهرت اثر میگذارد.
مطالعهی دیروز، امروز، فردا زندگی من به علاقهمندان زندگینامهی چهرههای هنری، دوستداران تاریخ اجتماعی ایتالیا در سالهای جنگ و پساجنگ، دانشجویان و علاقهمندان سینما و کسانی پیشنهاد میشود که کنجکاوند پشتصحنهی شکلگیری یک بازیگر مشهور و فرازونشیبهای عاطفی و خانوادگی او را از زبان خودش بخوانند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دیروز، امروز، فردا زندگی من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دیروز، امروز، فردا زندگی من |
| موضوع | خاطرات، زندگینامه |