کتاب قوم نشانشده (نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور)
خواندن نظراتمعرفی کتاب قوم نشانشده (نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور)
«قوم نشانشده، نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور» به قلم اسماعیل شفیعی سروستانی (-۱۳۳۷) به معرفی ایرانیان در مسیر نقشة کلّی الهی و بیان نقش و جایگاه آنان در دوران ظهور و حکومت حضرت مهدی(عج) پرداختهاست. در این کتاب درباره وضعیت ایران از زمان تولد اسلام تاکنون، دلایل مورد توجه ائمه بودنش و شایستگی مردمش در پذیرش مذهب شیعه، مطالبی آمدهاست که شامل ستایش ایران و ایرانیان در قرآن و حدیث، یاران ایرانی تبار ائمه، امام رضا(ع) و ایران، وکلای ایرانی امام زمان (عج)، واقعه شریف ظهور و بسیاری مسائل دیگر است.
بخشی از این کتاب:
از رسول خدا(ص) درباره قومی که خداوند آمدنشان را وعده دادهاست سؤال کردند، حضرت دست بر شانه یا گردن سلمان زده و فرمودند: «منظور، این شخص و قوم او هستند» آنگاه فرمودند:«اگر دین در ستاره ثریا باشد و در آسمانها قرار گیرد، مردانی از فارس آن را بهدست خواهندآورد.
رسول خدا (ص) در وصف ایرانیان فرمودند: «سعادتمندترین عجمها نسبت به اسلام، اهل فارس هستند». «بهره و نصیب مردم فارس در دین اسلام از همه ملتهای دیگر بیشتر و بزرگتر است».
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
شرح و تفسیر دعای عهدآیتالله العظمی مظاهری
موقعیت آخرالزمانی شیعیان و چهار خط استراتژیکاسماعیل شفیعی سروستانی
جهان موعود؛ آشنایی با ویژگیهای جهان پس از ظهور (جلد ۵)ابراهیم شفیعی سروستانی
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
اینک آخرالزمان؛ آشنایی با نشانههای ظهور و آخرالزمان (جلد ۴)ابراهیم شفیعی سروستانی
از قله عاشورا تا دریای ظهوراسماعیل شفیعی سروستانی
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بنمایه رویگردانی از خدا)اسماعیل شفیعی سروستانی
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
محرمانه، مستقیماسماعیل شفیعی سروستانی
بوی مهربانیاسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد چهارم، الیگارشی حاخامی، تلمود و کابالا)اسماعیل شفیعی سروستانی
رویکرد منجی گرایانه در عصر مدرنیته
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
نسخه ی چاپی این کتاب ارزشمند و مفید را در نمایشگاه کتاب چند سال پیش از غرفه انتشارات موعود خریدم به دوستانی که علاقه مند به مطالعه و تحقیق در ارتباط با مسایل آخرالزمان هستند پیشنهاد می کنم حتما این کتاب
به این که ی ایرانی وشیعه هستم افتخار میکنم انشالله ظهور آقا هر چه زود تر فرا برسه و همه ما جز یاران خوب ایشان باشیم درباره کتاب هم باید بگم خوب بود
کتاب خیلی خوبیه. اطلاعات مفید و جامعی از نشانه های ظهور، نبرد قرقیسیا، سفیانی و به خصوص نقش ایرانی ها در اخرالزمان به خواننده میده. جایگاه معنوی ایرانیان و نقششون در گسترش اسلام هم به خوبی توی کتاب گفته شده
به عنوان یک ایرانی مسلمان واقعا از خواندن این کتاب لذت بردم بخونید حتما لذت خواهید برد
عالی بود. اصلاً فکر نمی کردم ایرانی ها انقدر در واقعه ظهور تأثیرگذار باشن. کاش قدر این ارزش ها رو بدونیم!!
کتاب خیلی خوبیه ...مخصوصا ایرانیان رو اززبان ائمه معصومین توصیف کرده ..واینکه ایرانیان چه جایگاهی نزد اونا داشتن یه سوال دارم ...چرا طاقچه رو بروز رسانی میکنم این قسمت که همه نظر میدن درمورد کتاب هارو نداره؟؟؟
فوق العاده است.. در فضایی که عده ای از بام فقط ایران و عده ای از بام فقط اسلام افتاده اند و عده ای بی اعتماد و مردد به هویت تاریخی شان... خواندن این کتاب را به شدت پیشنهاد می کنم
ای والله عجب کتاب خوبیه
با اینکه نویسنده خود اشاره به کمتر حاشیه رفتن و رسیدن به اصل موضوع کتاب میکند ولی بیشتر از دو سوم کتاب به پیشینه و حاشیه میپردازد که میتوانست خیلی چکیده تر اشاره کند و تنها در یک سوم پایانی
روان و مفید