معرفی و دانلود کتاب فادیا (جلد دوم) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فادیا (جلد دوم)

کتاب فادیا (جلد دوم)

سقوط نقاب‌ها

۳.۰ امتیاز(از ۳ رأی)
حدیث افخمی

معرفی کتاب فادیا (جلد دوم)

کتاب فادیا (جلد دوم) با عنوان سقوط نقاب ها نوشته حدیث افخمی و ادامه‌ی ماجراهای شهاب، عابس، مجتبی و حانان در جهانی دیگر است که در آن تکنولوژی‌های پیشرفته، هوش‌ران‌ها، دژهای زیرآبی و آزمایشگاه‌های مخفی با نبردهای پنهان قدرت گره خورده‌اند. انتشارات کتابستان معرفت این رمان فانتزی را منتشر کرده است. داستان از آمریکا و ایران تا مقر مخفی مبارزان را در بر می‌گیرد. این جلد بر روی پیامدهای نابودی مخروط‌ها، فشار رسانه‌ای بر قهرمان نوجوان و توطئه‌های تازه‌ی دشمنان ناشناس تمرکز دارد و نیز به روابط خانوادگی، دوستی و بحران هویت قهرمان می‌پردازد. این رمان برای نوجوانان مناسب است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فادیا (جلد دوم) اثر حدیث افخمی

کتاب فادیا (جلد دوم) یک رمان فانتزی به قلم حدیث افخمی است که داستانش را در آینده‌ای نه‌چندان دور، میان سال ۲۰۴۰ میلادی و ۱۴۱۹ شمسی پیش می‌برد؛ زمانی که جهان از تهدید مخروط‌ها عبور کرده است، اما سایه‌ی آزمایشگاه‌های مخفی، شبکه‌های نفوذ و جنگ‌های پنهان هنوز سنگین است. حدیث افخمی در این کتاب قهرمان نوجوان جلد قبل، شهاب، را به‌ میان موجی از اتهام‌ها، شایعات و ترس عمومی پرتاب کرده است؛ جایی که رسانه‌ها او را از «قهرمان جهان» به «خطر ناشناخته» تبدیل می‌کنند و حتی دوستانش در آبادان از او فاصله می‌گیرند. این رمان برای نوجوانان مناسب است.

رمان فادیا (جلد دوم) دو خط داستانی را همزمان دنبال کرده است؛ از یک‌سو موشه و رئیس او در فیلادلفیا نقشه‌ی نفوذ و انتقام از مقر و شهاب را می‌چینند و از سوی‌ دیگر شهاب در ایران با بحران اعتماد، انفجار خانه‌ی خانواده‌اش، انتقال به خانه‌ی امن و سپس پیوستن دوباره به گروه عملیاتی عابس روبه‌رو می‌شود. خواننده‌ی این اثر با ساختار مقر، دژآب خلیج‌فارس، والِ زیرآبی، دِژان‌روها، هوش‌ران‌ها و سازوکار جلسات تصمیم‌گیری و رأی‌گیری آشنا می‌شود. کتاب علاوه‌بر صحنه‌های تعقیب‌وگریز و نبرد در آزمایشگاه زیر دریا به بحث‌های سیاسی و اجتماعی پیرامون نقش مقر، امنیت، گردشگری، تعدیل نیرو و سوءاستفاده از ترس عمومی هم پرداخته است. در لایه‌ای دیگر رابطه‌ی شهاب با حلما، خاله فاطمه، جِدو، آراد و هم‌تیمی‌های او و نیز پیوند ذهنی‌اش با مجتبی، کشمکش درونی او میان قهرمان‌بودن و متهم‌بودن را پررنگ کرده است.

خلاصه داستان فادیا (جلد دوم)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

جهان بعد از نابودی مخروط‌ها ظاهراً آرام شده است، اما شکست سپر دفاعی دشمنان، رؤیای سلطه‌ی آن‌ها را نابود کرده و حالا به‌دنبال انتقام‌ هستند. موشه در آمریکا مأمور می‌شود با نفوذ به مقر و بازی با توهم پیروزی، اتحاد مبارزان را از درون بشکند. در آبادان، شهاب که به‌عنوان قهرمان جهان شناخته شده است، ناگهان با موجی از خبرهای ترسناک روبه‌رو می‌شود؛ کودکانی که بعد از عکس‌گرفتن با او بیهوش شده‌اند و رسانه‌هایی که او را خطرناک معرفی کرده‌اند.

شایعات دوستی‌های شهاب را متزلزل می‌کند و انفجار خانه‌ی خانواده‌اش او را به خانه‌ی امن و سپس به مأموریتی تازه می‌کشاند. گروه عابس در عملیات زیر دریا با آزمایشگاهی مخفی و انسان‌هایی تسخیرشده روبه‌رو می‌شود که نشانی آشنا از گذشته‌ی داتان دارند. همزمان در دژآب، بحث‌های تند بر سر تقسیم مقر، تبدیل بخشی از آن به مسیر گردشگری و مدرسه و تضعیف ساختار دفاعی بالا می‌گیرد و شهاب باید میان نیاز شخصی‌اش برای اثبات بی‌خطربودن و مسئولیت جمعی گروه تعادل برقرار کند.

چرا باید کتاب فادیا (جلد دوم) را بخوانیم؟

رمان فادیا (جلد دوم) ترکیبی از تعلیق، تکنولوژی آینده، نبردهای پنهان و کشمکش‌های عاطفی یک قهرمان نوجوان است. این کتاب نشان داده است قهرمانی فقط در میدان نبرد شکل نمی‌گیرد؛ بلکه در مواجهه با شایعه، ترس جمعی، سیاست و ازهم‌پاشیدن اعتماد هم معنا پیدا می‌کند. خواننده‌ی این اثر در کنار ماجراهایی پرتنش با سازوکار قدرت، رسانه و نفوذ نیز روبه‌رو می‌شود.

خواندن کتاب فادیا (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به نوجوانانی پیشنهاد می‌شود که به ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان در ژانر فانتزی، نبردهای مخفی، تکنولوژی‌های عجیب و قهرمانانی با چالش‌های اخلاقی و هویتی علاقه‌مند هستند. همچنین رمان حاضر به کسانی توصیه می‌شود که درگیر پرسش‌هایی درباره‌ی رسانه، امنیت و اعتماد عمومی هستند.

درباره حدیث افخمی

حدیث افخمی، زاده‌ی سال ۱۳۷۲، نویسنده‌ی ایرانی و خالق مجموعه رمان علمی‌ـ‌تخیلی «فادیا» است. او معتقد است نوشتن در این ژانر برای مخاطبان نوجوان به‌دلیل پویایی ذهن و قدرت تخیل آن‌ها کاری دشوار و در عین حال اثرگذار است. افخمی در آثار خود تلاش می‌کند آینده را نه به‌عنوان یک نمایش صرف از پیشرفت‌های علمی، بلکه به‌عنوان جهانی زنده و باورپذیر به تصویر بکشد که در آن شیوه‌ی زندگی، فرهنگ، روابط و دغدغه‌های انسان‌ها نیز دچار تحول شده است.

به باور این نویسنده مهم‌ترین اصل در نگارش داستان‌های آینده‌نگر خودباوری است؛ به این معنا که مخاطب ایرانی بتواند خود، فرهنگ، آرمان‌ها، نگرانی‌ها و هویت ملی‌اش را در جهان آینده‌ی داستان مشاهده کند. او در مجموعه رمان فادیا کوشیده است تغییرات اجتماعی و فرهنگی آینده‌ی ایران را از نگاه یک نوجوان به تصویر بکشد و با بهره‌گیری از عناصر بومی، تصویری ملموس و نزدیک به ذهن مخاطب ایرانی ارائه دهد.

حدیث افخمی بر اهمیت پژوهش، قصه‌گویی مبتنی‌بر خودباوری، استفاده از نشانه‌های بومی و افزایش تولید آثار علمی‌ـ‌تخیلی برای رشد این ژانر در ایران تأکید کرده است. جلد اول مجموعه‌ی فادیا «بازگشت به خانه» و جلد دوم آن «سقوط نقاب ها» نام دارد.

بخشی از کتاب فادیا (جلد دوم)

«پرسیدم: «کی اونجاست؟»

جسم سردی به صورتم خورد و چشمانم را باز کرد. یک هوش‌ران سفید و مستطیلی خم شد و دست‌وپایم را هم باز کرد. گفت: «کی اونجاست؟ به تو ربطی نداره من کی‌ام. فکر کرده فیلمه.» بلند شدم و با احتیاط دنبالش رفتم. حدس می‌زدم ازطرف مقر باشد. هوش‌ران دست‌وپاهای پویا را هم باز کرد و گفت: «مثل آدم، روی پاهاتون دنبالم بیاین. من کسی رو کول نمی‌کنم. وای! من بعداز این ماجرا استعفا می‌دم.» از اتاق بیرون رفتیم. یک راهروی تاریک بود که با نورِ چشم‌های هوش‌ران روشن شده بود. به یک لابی بزرگ رسیدیم. هوش‌ران گفت: «از این‌طرف.»

پویا فریاد زد: «شهاب!»

سرم را چرخاندم. یک نفر اسلحه‌اش را به‌سمتم نشانه گرفته بود. پویا خودش را به من زد و تیر به او خورد. خون روی لباسم پاشید. نفسم حبس شد و دستانم بی‌اختیار به‌سمت پویا رفت تا از زمین خوردنش جلوگیری کنم. هوش‌ران با سرعت عجیبی به‌سمت مرد حمله کرد.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فادیا (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفادیا (جلد دوم)
عنوان دیگرسقوط نقاب‌ها
موضوععلمی تخیلی، داستان کودک و نوجوانان، فانتزی
نویسندهحدیث افخمی
انتشاراتانتشارات کتابستان معرفت
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۲/۰۱
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه فادیا

نظری برای کتاب ثبت نشده است.