معرفی و دانلود کتاب هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال

کتاب هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال

۱.۰(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال

«هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال» نوشته‌ی مارگارت ساترلند و ترجمه‌‌ی خلیل کاکاوندی و فراز فقیه کیا و فردین کهنسال پایین رودپشتی است که در آن مقالاتی در زمینه‌ی آموزش افراد باهوش و بااستعداد به رشته‌ی تحریر درآمده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال
موضوعنظریه‌های آموزش و پرورش، روان‌شناسی کودک و نوجوان
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۸۴۲۳-۵۴-۶

zahra
۱۳۹۹/۰۱/۰۷

ترجمه ی کتاب روان نیست و فهم کتاب رو دچار مشکل میکنه در صورتی که وقتی دقیق میشویم کتاب انقدر ها هم بد نیست این کتاب ترجمعه ی دیگه ای نداره؟

فرزندپروری آگاهانهتصویر جلد کتاب فرزندپروری آگاهانه
سوزان برجیس
۵۰ روش برای علاقه‌مند کردن فرزند به مطالعهتصویر جلد کتاب ۵۰ روش برای علاقه‌مند کردن فرزند به مطالعه
کتی ای. زاهلر
مقدمه‌ای بر NoSQL: راهنمای شما به جهان و تکنولوژی NoSQLتصویر جلد کتاب مقدمه‌ای بر NoSQL: راهنمای شما به جهان و تکنولوژی NoSQL
گاراو وایش
هوش عملی در زندگی روزمرهتصویر جلد کتاب هوش عملی در زندگی روزمره
رابرت ج. استرنبرگ
من تسلیم نمی شومتصویر جلد کتاب من تسلیم نمی شوم
دنیل کنی
سبک های فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد اول)تصویر جلد کتاب سبک های فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد اول)
بوکی اکین-اوگونلانا
مهارت نگارش گزارش ها و طرح هاتصویر جلد کتاب مهارت نگارش گزارش ها و طرح ها
پاتریک فورسیت
نظارت مشاوره ای در سازمان هاتصویر جلد کتاب نظارت مشاوره ای در سازمان ها
داوود حسین‌زاده
کمک به کودک برای یادگیری علم و دانشتصویر جلد کتاب کمک به کودک برای یادگیری علم و دانش
کریستن. جی. آمانسون
فرزندان ما جواهرند ولی ما آهنگریمتصویر جلد کتاب فرزندان ما جواهرند ولی ما آهنگریم
مسلم تسابحجی
۳۶۵ روش برای تقویت اعتماد به نفس در کودکانتصویر جلد کتاب ۳۶۵ روش برای تقویت اعتماد به نفس در کودکان
شیلا الیسن
خودشناسیتصویر جلد کتاب خودشناسی
محمد بی‌باک
من پر از احساساتتصویر جلد کتاب من پر از احساسات
ایمی جف
راهکارهای تقویت عزت نفس در کودکانتصویر جلد کتاب راهکارهای تقویت عزت نفس در کودکان
اعظم دلدار
فرزندپروری مثبت (۲)تصویر جلد کتاب فرزندپروری مثبت (۲)
مارگارت راجرز
روش های ایجاد نظم و انضباط در نوجوانانتصویر جلد کتاب روش های ایجاد نظم و انضباط در نوجوانان
جین نلسن
آزمون هوش هیجانی کودکان ۴ تا ۷ سالتصویر جلد کتاب آزمون هوش هیجانی کودکان ۴ تا ۷ سال
رضا علی نوروزی
آموزش ۳۷ تجربه‌ی باارزش به کودکان پیش دبستانیتصویر جلد کتاب آموزش ۳۷ تجربه‌ی باارزش به کودکان پیش دبستانی
فاطمه سادات موسوی
کلیدهای شناخت و رفتار با دختر‌هاتصویر جلد کتاب کلیدهای شناخت و رفتار با دختر‌ها
نانسی ال اسنایدرمن
اصول برقراری رابطه انسانی با کودک و نوجوانتصویر جلد کتاب اصول برقراری رابطه انسانی با کودک و نوجوان
احمد به‌پژوه