کتاب هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیتهای کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال
خواندن نظراتمعرفی کتاب هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیتهای کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال
«هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیتهای کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال» نوشتهی مارگارت ساترلند و ترجمهی خلیل کاکاوندی و فراز فقیه کیا و فردین کهنسال پایین رودپشتی است که در آن مقالاتی در زمینهی آموزش افراد باهوش و بااستعداد به رشتهی تحریر درآمده است.
فرزندپروری مثبت (۲)![]()
مارگارت راجرز
آموزش ارزشهای اخلاقی و انسانی به کودکانفاطمه سادات موسوی
جزیره مثنوی؛ گفتگوی حضرت رسول با گوساله پرست و تملق کردن دیوانه از جالینوس حکیمجلالالدین محمد بلخی
مغز من و رنگ آمیزی؛ سلامت مغز با رنگ هاگروه مولفان باشگاه مغز
رهایی از خاطرات بد دوران کودکی (کتاب کار)گلن آر. شیرالدی
بررسی تعارضات قوانین داوریمحمد اسدی فارسانی
باوفاتر از وفارضوان قادری
پرورش حافظه دیداری و شنیداریداریوش صادقی
تاب آوری برای نوجوانانشیلا راجا
کمک به کودک برای یادگیری علم و دانشکریستن. جی. آمانسون
کمک به کودکان برای بهبود مهارتهای ارتباطی: فعالیتهای درمانی برای معلمان، والدین و درمانگراندبورا پلامر
تحلیل عوامل فرهنگی تأثیرگذار بر پذیرش تجارت الکترونیکی در صنایع کوچک و متوسط ایرانمسعود موحدی
راه نرفتهسارا آر. بامن
المور دنبال دوست می گرددهالی هابی
کودکان شاد، با اعتماد به نفس و موفق (جدیدترین برنامه گام به گام روانشناسی مثبتگرا برای شکوفایی کودکان)رامین کریمی
راهنمای کامل والدین (جلد ۲)رابین گلداستین
احساسات کودک من (کتاب کار)فاطمه غنیپور
من تسلیم نمی شومدنیل کنی
ذهن آگاهیبرندا سالگادو
من مامانت رو نخوردمسید نوید سید علی اکبر
راهنمای تشخیص و درمان اختلال ملال و درد پیش از قاعدگی![]()
مریم باباخانی
مسائل حقوقی تجارت الکترونیک و جرائم رایانهای در ایران و سایر کشورهامحمدصادق موحدیفر
اخلاق حرفهای اعضای هیأت علمی در بعد آموزشلیلا میرطاهری
راز پروژههای نرمافزاری (تحلیل چرایی شکست پروژهها)جورج استپانک
اختلال طیف اوتیسم: راهنمای عملی برای کلاس درس (کار گروهی در اختلال طیف اوتیسم)رقیه کوهی
موسیقی، زبان و اتیسمآدام اوکلفورد
ضربه روی صفحات کامپوزیتی هیبریدی تقویت شده با آلیاژهای حافظهدار با نرم افزار Abaqusسجاد گلچین خزری
ترجمه ی کتاب روان نیست و فهم کتاب رو دچار مشکل میکنه در صورتی که وقتی دقیق میشویم کتاب انقدر ها هم بد نیست این کتاب ترجمعه ی دیگه ای نداره؟