کتاب هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال مارگارت ساترلند + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال

کتاب هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال

معرفی کتاب هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال

«هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیت‌های کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سال» نوشته‌ی مارگارت ساترلند و ترجمه‌‌ی خلیل کاکاوندی و فراز فقیه کیا و فردین کهنسال پایین رودپشتی است که در آن مقالاتی در زمینه‌ی آموزش افراد باهوش و بااستعداد به رشته‌ی تحریر درآمده است.

zahra
۱۳۹۹/۰۱/۰۷

ترجمه ی کتاب روان نیست و فهم کتاب رو دچار مشکل میکنه در صورتی که وقتی دقیق میشویم کتاب انقدر ها هم بد نیست این کتاب ترجمعه ی دیگه ای نداره؟

فرزندپروری مثبت (۲)
مارگارت راجرز
آموزش ارزش‌های اخلاقی و انسانی به کودکان
فاطمه سادات موسوی
جزیره مثنوی؛ گفتگوی حضرت رسول با گوساله‌ پرست و تملق کردن دیوانه از جالینوس حکیم
جلال‌الدین محمد بلخی
مغز من و رنگ آمیزی؛ سلامت مغز با رنگ ها
گروه مولفان باشگاه مغز
رهایی از خاطرات بد دوران کودکی (کتاب کار)
گلن آر. شیرالدی
تاب آوری برای نوجوانان
شیلا راجا
کمک به کودک برای یادگیری علم و دانش
کریستن. جی. آمانسون
کمک به کودکان برای بهبود مهارت‌های ارتباطی: فعالیت‌های درمانی برای معلمان، والدین و درمانگران
دبورا پلامر
تحلیل عوامل فرهنگی تأثیرگذار بر پذیرش تجارت الکترونیکی در صنایع کوچک و متوسط ایران
مسعود موحدی
راه نرفته
سارا آر. بامن
المور دنبال دوست می گردد
هالی هابی
کودکان شاد، با اعتماد به نفس و موفق (جدیدترین برنامه گام به گام روان‌شناسی مثبت‌گرا برای شکوفایی کودکان)
رامین کریمی
راهنمای کامل والدین (جلد ۲)
رابین گلداستین
احساسات کودک من (کتاب کار)
فاطمه غنی‌پور
من تسلیم نمی شوم