کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل نرما تی. هولیس + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل

کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل

معرفی کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل

کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل نوشته‌ی نرما تی. هولیس و با ترجمه‌ی صالح مختاری، اثری است که به بررسی مفهوم رهبری اصیل و نقش آن در تحول فردی و سازمانی می‌پردازد. این کتاب توسط نشر اندیشه احسان منتشر شده است و تلاش دارد با ارائه‌ی چارچوبی نوین، رهبران را به سوی خودشناسی عمیق‌تر و ایجاد تعامل مؤثرتر با تیم‌هایشان هدایت کند. نویسنده با تکیه‌بر تجربیات شخصی و حرفه‌ای، مفاهیم کلیدی مانند خودآگاهی، اصالت، صداقت و الهام‌بخشی را به‌عنوان پایه‌های رهبری اصیل معرفی کرده است. کتاب با ساختاری آموزشی و تمرین‌محور، ابزارهایی برای شناسایی و تقویت ابعاد مختلف رهبری اصیل ارائه می‌دهد و به رهبران کمک می‌کند تا با شناخت بهتر خود و دیگران، محیطی مثبت و توانمندساز در سازمان ایجاد کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل

کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل نوشته‌ی نرما تی. هولیس، به موضوع رهبری اصیل و اهمیت آن در عصر دیجیتال می‌پردازد. این کتاب با رویکردی تحلیلی، تفاوت‌های رهبری سنتی و رهبری اصیل را بررسی کرده و نشان داده است که رهبران اصیل با تکیه‌بر خودشناسی، صداقت و تعامل سازنده، می‌توانند تحولات مثبتی در تیم‌ها و سازمان‌ها ایجاد کنند. ساختار کتاب بر پایه‌ی معرفی سه ندای اصلی (درونی، بیرونی و رسا) و نه بعد شبکه‌ی اصالت شکل گرفته است. هر فصل به یکی از ابعاد رهبری اصیل می‌پردازد و با تمرین‌ها و پرسش‌هایی، خواننده را به تأمل و خودارزیابی دعوت می‌کند. نویسنده با مثال‌های واقعی و روایت‌های شخصی، مفاهیم را ملموس‌تر ساخته و راهکارهایی برای توسعه‌ی رهبری اصیل در زندگی فردی و حرفه‌ای ارائه داده است. این کتاب به‌ویژه برای رهبرانی که به دنبال تحول در سبک رهبری خود هستند، راهنمایی عملی و الهام‌بخش فراهم می‌کند.

خلاصه کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل

کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل بر پایه‌ی این ایده استوار است که رهبری اصیل از خودشناسی آغاز می‌شود و با ایجاد تعامل مثبت و الهام‌بخش در تیم‌ها ادامه می‌یابد. نویسنده ابتدا به تفاوت‌های رهبری در عصر صنعتی و عصر دیجیتال اشاره کرده و توضیح داده است که رهبران اصیل با تکیه‌بر ارزش‌ها، صداقت و پذیرش آسیب‌پذیری‌های خود، می‌توانند محیطی توانمندساز و مشارکتی ایجاد کنند. در ادامه، کتاب سه ندای اصلی رهبران اصیل را معرفی می‌کند: ندای درونی (شهود، تمامیت، الهام‌بخشی)، ندای بیرونی (سلامتی خالص، شبکه، ثروت خالص) و ندای رسا (میراث، دوست‌داشتنی بودن، سبک زندگی). هر یک از این نداها دارای سه بعد هستند که در مجموع شبکه‌ی اصالت را شکل می‌دهند. نویسنده با ارائه‌ی تمرین‌ها و پرسش‌های خودارزیابی، خواننده را به شناسایی و تقویت این ابعاد دعوت کرده است. کتاب تأکید دارد که رهبران اصیل نه‌تنها خود را می‌شناسند، بلکه با پذیرش نقاط ضعف و آسیب‌پذیری‌های خود، تیم‌هایی متعهد و همدل می‌سازند. این رهبران با الهام‌بخشی و ایجاد ارتباط صادقانه، زمینه‌ی رشد و تحول فردی و سازمانی را فراهم می‌کنند. در بخش‌هایی از کتاب، مثال‌هایی از تجربیات شخصی نویسنده و مطالعات موردی آورده شده تا مفاهیم به‌صورت عینی‌تر بیان شوند. در نهایت، کتاب راهبردهایی برای توسعه‌ی رهبری اصیل و ادغام آن در زندگی روزمره و محیط کار ارائه داده است.

چرا باید کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل را بخوانیم؟

کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل با تمرکز بر خودشناسی و اصالت، به رهبران کمک می‌کند تا سبک رهبری خود را بازنگری و تقویت کنند. این کتاب با معرفی شبکه‌ی اصالت و ابعاد مختلف آن، ابزارهایی برای ارزیابی و توسعه‌ی مهارت‌های رهبری ارائه داده است. تمرین‌ها و پرسش‌های کتاب، فرصتی برای تأمل و رشد فردی فراهم می‌کند و به رهبران امکان می‌دهد تا نقاط قوت و آسیب‌پذیری‌های خود را شناسایی کنند. همچنین، روایت‌های شخصی و مثال‌های واقعی، مفاهیم را ملموس‌تر ساخته و انگیزه‌ی لازم برای ایجاد تغییرات مثبت در سبک رهبری را ایجاد می‌کند. این کتاب به‌ویژه برای کسانی که به دنبال ایجاد تعامل مؤثرتر و الهام‌بخش‌تر در تیم‌های خود هستند، منبعی ارزشمند به‌شمار می‌آید.

خواندن این کتاب به مدیران، رهبران تیم‌ها، مربیان، کوچ‌ها و افرادی که دغدغه‌ی توسعه‌ی فردی و سازمانی دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی که به دنبال افزایش خودآگاهی، بهبود مهارت‌های ارتباطی و ایجاد محیط کاری مثبت و مشارکتی هستند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب طرحی بر تعامل رهبری اصیل

«ندای درونی یک ندای خصوصی است که فقط توسط صاحب آن شنیده می‌شود. این سیستم ناوبری شخصی نامیده می‌شود که ما را با جنبه‌های ناملموس زندگی که به‌عنوان جامعه‌ای که می‌دانیم وجود دارد، مرتبط می‌کند. بااین‌حال، به‌طور کامل درک نمی‌کند. هر کسی یک ندای درونی دارد. برخی از افراد در اوایل زندگی با ندای درونی خود آشنا می‌شوند، برخی هرگز وجود آن را تشخیص نمی‌دهند. اما آنجاست که ندای درونی گفتگوی درونی را فراهم می‌کند، گاهی اوقات یک مونولوگ. این «تو» است که با «تو» صحبت می‌کند. سال‌ها پیش، کسی که با خودش صحبت می‌کرد یک «دیوانه» در نظر گرفته می‌شد. اکنون به‌طور گسترده پذیرفته شده است که همهٔ ما با خودمان صحبت می‌کنیم. هر روز ما یک جریان شفاهی از آگاهی داریم که در درون ما جریان دارد. آنجاست که از خود می‌پرسیم چه بپوشیم یا چه بخوریم. وقتی ما خودمان را به‌خاطر چیزی که گفته‌ایم یا انجام داده‌ایم ـ یا نگفته یا انجام نداده‌ایم ـ سرزنش می‌کنیم و این زمانی است که به خودمان برای موفقیت تبریک می‌گوییم. حتی اگر همهٔ ما این گفتار درونی را داریم، به دلیل اینکه به‌طور طبیعی، بی‌دردسر و بی‌سروصدا انجام می‌شود، اغلب پیام آن را از دست می‌دهیم. گاهی اوقات این ایده آن‌قدر زودگذر است که سریع بین افکار آگاهانهٔ ما می‌چرخد که از دست می‌رود. ممکن است این مکالمه درونی باشد که در ذهن ما اتفاق می‌افتد. این منبع بیرونی نیست که از بیرون با ما صحبت کند. ما نمی‌توانیم حامل کلماتی را که دریافت می‌کنیم ببینیم. و به‌طورکلی، ما صداهای بلند را نمی‌شنویم. بیشتر شبیه حس کردن افکار، آگاهی یا شاید دیدن تصاویر است. این گوش دادن در سطح عمیق است.»