کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت
روشهایی برای پرورش احساس رضایت از خود در زندگی روزمره
معرفی کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت
کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت (Ultimate confidence) نوشته ماریسا پیر و ترجمه زهرا رجایی توسط انتشارات ارمغان گیلار منتشر شده است. این کتاب با هدف ارائهی راهکارهایی برای پرورش احساس رضایت از خود و تقویت عزتنفس در زندگی روزمره نوشته شده است. نویسنده با تکیه بر سالها تجربهی درمانگری و کار با افراد مختلف، ازجمله افراد مشهور و موفق، تلاش کرده است با ارائهی تمرینهای عملی، مسیر بازیابی و تقویت اعتمادبهنفس را برای خوانندگان هموار کند. تمرکز کتاب بر فعالسازی مجدد اعتمادبهنفس ذاتی و ارائهی تکنیکهایی است که نهتنها بهصورت موقت، بلکه بهشکل پایدار و ماندگار، تغییرات مثبتی در ذهنیت و رفتار افراد ایجاد میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت اثر ماریسا پیر
کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت نوشتهی ماریسا پیر به موضوع اعتمادبهنفس و عزتنفس از زاویهای دیگر میپردازد. نویسنده با رویکردی مبتنیبر تجربههای شخصی و حرفهای به بررسی ریشههای کمبود اعتمادبهنفس و راههای بازیابی آن پرداخته است. این کتاب ده مرحلهی عملی ارائه کرده است که هرکدام با تمرینها و مثالهای واقعی همراه است. این مراحل بهگونهای طراحی شدهاند که خواننده بتواند بهتدریج باورها و عادتهای ذهنی خود را شناسایی کند و تغییر دهد.
اعتماد به نفس یک ابرقدرت با استفاده از تکنیکهای روانشناختی، هیپنوتیزمگونه و زبان تکرارشونده، ذهن را برای پذیرش تغییرات آماده میکند. علاوهبر این نویسنده به تفاوت میان انگیزه و اعتمادبهنفس اشاره کرده و نشان داده است که اعتمادبهنفس واقعی، برخلاف انگیزههای زودگذر، ریشهای عمیقتر دارد و میتواند بهصورت پایدار در شخصیت افراد نهادینه شود. در سراسر کتاب حاضر مثالهایی از زندگی افراد مشهور و عادی آورده شده است تا نشان دهد کمبود اعتمادبهنفس چگونه میتواند حتی موفقترین افراد را تحتتأثیر قرار دهد و راهکارهای ارائهشده چگونه به تغییرات واقعی منجر میشوند.
عنوان فرعی این کتاب عبارت است از: روشهایی برای پرورش احساس رضایت از خود در زندگی روزمره. عنوان اثر در زبان مبدأ برابر است با Ultimate confidence : the secrets to feeling great about yourself every day. خواندن کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت فرصتی است برای بازنگری در باورها و عادتهای ذهنی و آغاز مسیری تازه بهسوی رضایت از خود و زندگی.
خلاصه کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت
همهی انسانها با اعتمادبهنفس ذاتی متولد میشوند، اما در مسیر رشد و زندگیْ این ویژگی بهدلایل مختلف تضعیف میشود. نویسنده با روایت تجربههای شخصی و حرفهای نشان داده است که احساس بهاندازه کافی خوبنبودن یکی از رایجترین موانع رشد فردی است. او به بررسی باورهای محدودکننده و نقش آنها در شکلگیری تصویر ذهنی منفی از خود میپردازد و تأکید میکند که تغییر این باورها کلید بازیابی اعتمادبهنفس است.
کتاب تمرینهایی ارائه کرده است که هدف آنها تغییر نگرش، زبان و رفتار فرد است. برای مثال تمرینهایی مانند «آزمایش آهنربا» و «آزمون وزن» به خواننده کمک میکند تا تأثیر افکار بر بدن و احساسات را بهطور عملی تجربه کند. نویسنده با استفاده از مثالهای ملموس نشان داده است که چگونه افکار مثبت یا منفی میتوانند رفتار و حتی واکنشهای فیزیکی بدن را تغییر دهند.
همچنین کتاب به نقش درد و لذت در تصمیمگیریها و رفتارهای انسان اشاره کرده و راهکارهایی برای تغییر ارتباط ذهنی با این مفاهیم ارائه داده است. ماریسا پیر به انواع مختلف کمبود اعتمادبهنفس و رفتارهای جبرانی مرتبط با آن میپردازد و توضیح میدهد که پذیرش و دوستداشتن خود، نقطهی آغاز تغییرات مثبت است. کتاب با ارائهی راهکارهایی برای مقابله با ترس از طردشدن، انتقاد و مقایسهی خود با دیگران تلاش کرده است تا خواننده را بهسمت خودباوری و عزتنفس پایدار هدایت کند.
در نهایت تأکید شده است که تغییرات ذهنی برخلاف تغییرات فیزیکی نیازمند تلاش مداوم نیست و با صرف چند دقیقه در روز میتوان به نتایج ماندگار دست یافت.
چرا باید کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت را بخوانیم؟
کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت با ارائهی تمرینها و تکنیکهای ساده و قابلاجرا به خواننده کمک میکند تا ریشههای کمبود اعتمادبهنفس خود را شناسایی کند و بهتدریج آنها را تغییر دهد. ویژگی این کتاب تمرکز بر ایجاد تغییرات پایدار در ذهنیت و رفتار است؛ نه صرفاً ارائهی راهکارهای زودگذر. نویسنده با استفاده از زبان تکرارشونده و تکنیکهای هیپنوتیزمگونه، ذهن را برای پذیرش تغییرات آماده میکند و با ذکر مثالهای واقعی نشان میدهد که حتی افراد موفق نیز ممکن است با احساس ناکافیبودن دستوپنجه نرم کنند. این کتاب نهتنها به افزایش اعتمادبهنفس فردی کمک میکند، بلکه تأثیر آن را در روابط اجتماعی، شغلی و عاطفی نیز بررسی میکند.
خواندن کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که با کمبود اعتمادبهنفس، عزتنفس پایین، ترس از طردشدن، اهمالکاری یا احساس ناکافیبودن مواجه هستند. همچنین این اثر برای افرادی که بهدنبال تغییر نگرش و بهبود روابط شخصی، شغلی یا اجتماعی خود هستند، مناسب است.
درباره ماریسا پیر
ماریسا پیر (Marisa Peer) متولد ۱۹۵۷، سخنران شناختهشده، نویسندهی پرفروش، درمانگر و مربی حوزهی درمانهای روانشناختی است که بیش از ۳۰ سال از زندگی حرفهای خود را صرف کار با مراجعان گوناگون کرده است. او در طول فعالیت خود با افراد سرشناس بسیاری، ازجمله چهرههای هالیوودی، مدیران ارشد شرکتها، اعضای خاندانهای سلطنتی و ستارگان ورزشی همکاری داشته و بر پایهی همین تجربیات، روشی با عنوان «درمان سریع تحولآفرین» (RTT) را بنیان گذاشته است. هدف او از طراحی این روش در دسترس قراردادن تکنیکهایی ساده، سریع و مؤثر برای همهی افراد بوده است؛ تکنیکهایی که به باور او میتوانند تغییرات مهمی در زندگی انسانها ایجاد کنند. امروزه این روش هرساله هزاران درمانگر را آموزش میدهد و بهگفتهی او موجی از تحول را در نقاط مختلف جهان گسترش میدهد.
ماریسا پیر علاوهبر فعالیتهای درمانی، زمان زیادی را صرف طراحی برنامههای خودهیپنوتیزمی میکند؛ برنامههایی که برای کمک به رفع موانع رایج زندگی ازجمله مشکلات اعتمادبهنفس، وزن، روابط عاطفی، مسائل مالی و دیگر چالشهای فردی تهیه شدهاند. یکی از برنامههای او با عنوان «زندگی بدون رژیم» (Dietless Life) بر تغییر نگرش افراد نسبت به غذا و کاهش وزن تمرکز دارد و با یک گروه اطلاعرسانی رایگان نیز پشتیبانی میشود.
ماریسا پیر همچنین نویسندهی چند کتاب پرفروش است و بسیاری از مخاطبان او را بهواسطهی راهاندازی جنبش «من کافی هستم» (I Am Enough) میشناسند. او در حوزهی آموزش و درمان نیز مسیر علمی و حرفهای گستردهای را پشت سر گذاشته است. او در زمینههای هیپنودرمانی، هیپنوتراپی پیشرفته، هیپنوتراپی پزشکی و تحلیل گشتالت نیز مطالعات تخصصی انجام داده است؛ همچنین در مرکز طول عمر پریتیکین به مطالعهی موضوعاتی مانند مقابله با پیری، سلامت و راهکارهای تندرستی بلندمدت پرداخته و در مدرسهی هیپنوتراپی و رواندرمانی پرادفوت و کالج هیپنوتراپی و هیپنودرمانی اتکینسون بال نیز آموزش دیده است.
کتابهای من کافی هستم (I Am Enough) و اعتماد به نفس یک ابرقدرت (Ultimate confidence) نوشتهی ماریسا پیر است.
جوایز و افتخارات نویسنده
ماریسا پیر از سوی مجلهی Men’s Health بهعنوان بهترین درمانگر بریتانیایی انتخاب شده و نامش در فهرست ۲۵۰ پزشک برتر بریتانیا در راهنمای Tatler نیز قرار گرفته است.
چه نسخههای دیگری از کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت منتشر شده است؟
کتاب حاضر بههمت مترجمان و نشرهای گوناگون روانهی بازار کتاب ایران شده است. فهرست زیر چاپهایی از این اثر را نشان میدهد:
- اعتماد به نفس یک ابرقدرت ترجمهی مهدی حلوائی، نشر آذربیان، ۱۴۰۵.
- اعتماد بهنفس یک ابرقدرت ترجمهی مژگان بهرامیفرد، نشر هیتا، ۱۴۰۴.
- اعتمادبهنفس نامحدود : رازهای داشتن احساس عالی نسبت به خود در هر روز ترجمهی علیاصغر شجاعی، انتشارات ادبیات معاصر، ۱۴۰۴.
بخشی از کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت
«اعتماد به احساساتتان
سهگانه A (Triple A) برای درک و مدیریت احساسات است که عبارتند از:
- آگاه بودن از احساسات.
- پذیرفتن احساسات.
- بیان کردن یا ابراز احساسات.
احساسات شما واقعیترین داراییهای شما هستند. یکی از مهمترین دلایل وجود احساسات اینست که به شما و ذهنتان پیامهایی منتقل میکنند و شما باید همیشه نسبت به آنها آگاه باشید.
بسیاری از مردم، حتی نمیتوانند از مرحله اول سهگانهٔ A عبور کنند. آنها چنان از احساسات خود بیخبرند که اگر احساس کنند چیزی را دوست ندارند، تلاش میکنند با روشهای غیرمنطقی مانند داروهای روانگردان، نوشیدنیهای غیرمجاز، تفریحات ناسالم و در خوشبینانهترین حالت ممکن، با خرید افراطی، یا صحبت با یک دوست، خودشان را آرام کنند. آنها به احساساتشان توجهی نکنند. ازاینرو، هر کاری میکنند، جز توجه به احساساتشان. برای اینکه با خودتان در صلح و آرامش باشید و اعتمادبهنفس و عزتنفس بالایی داشته باشید، باید با احساساتتان صادق باشید، به آنها توجه کنید و از آنها آگاه باشید. یکسره از خودتان نپرسید: «چرا چنین احساسی دارم؟».»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اعتماد به نفس یک ابرقدرت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اعتماد به نفس یک ابرقدرت |
| عنوان دیگر | روشهایی برای پرورش احساس رضایت از خود در زندگی روزمره |
| عنوان در زبان مبدأ | Ultimate confidence : the secrets to feeling great about yourself every day |
| موضوع | موفقیت و خودیاری، روانشناسی عمومی |
| حجم فایل کتاب | ۱۳.۳۲ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۸۰۲۷۴۷۰ |
| تعداد صفحهها | ۳۰۳ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۹۰۰۰ تومان |
کتاب خیلی خوبیه و همون یکی دو فصل اول تمریناتی داره که اگر انجام بدید با قدرت ذهنتون رو به رو میشید ولی یکی از اشکال های این کتاب به نظر من اینه که همش میاد آدم های معروف و...بیشتر
من این کتاب رو دوست داشتم بنظرم برام تاثیرگذار بود...
فوق العاده بود میتونم بگم جز بهترین کتاب های بود که تا حالا خوندم.