معرفی و دانلود کتاب محافظان هستی pdf + خلاصه رایگان

کتاب محافظان هستی

آموزه‌هایی معنوی از سگ‌ها و گربه‌هایمان

۴.۵ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب محافظان هستی

کتاب محافظان هستی (Guardians of being spirtual teachings from our dogs and cats) نوشته‌ اکهارت تله و تصویرگری پاتریک مک‌ دانل و ترجمه‌ طاها یوسفی بهنام اثری است که توسط نشر وارنا منتشر شده است. این کتاب با نگاهی تازه به زندگی روزمره نقش حیوانات خانگی را در تجربه‌ی حضور و آرامش در لحظه‌ی حال بررسی می‌کند. نویسنده که به‌خاطر آثارش در زمینه‌ی معنویت و آگاهی شناخته می‌شود در این کتاب تلاش کرده است تا با الهام از رفتار و حضور سگ‌ها و گربه‌ها راه‌هایی برای رهایی از دغدغه‌های ذهنی و بازگشت به سادگی و شادی زندگی ارائه دهد. تصویرگری‌های کتاب نیز فضایی لطیف و دلنشین به متن بخشیده‌اند و تجربه‌ی خواندن را عمیق‌تر می‌کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب محافظان هستی

کتاب محافظان هستی (آموزه‌هایی معنوی از سگ‌ها و گربه‌هایمان) نوشته‌ اکهارت تله با تصویرگری پاتریک مک‌ دانل اثری است که به موضوع حضور در لحظه‌ی حال و معنای زندگی از زاویه‌ی ارتباط انسان با حیوانات خانگی می‌پردازد. این کتاب با ترکیب متن‌های کوتاه، جملات تأمل‌برانگیز و تصویرگری‌های ساده اما گویا فضایی آرام و دعوت‌کننده به تأمل ایجاد کرده است.

اکهارت تله با الهام از رفتار طبیعی سگ‌ها و گربه‌ها به اهمیت رهاشدن از افکار بی‌پایان و بازگشت به سادگی و شادی ذاتی اشاره کرده است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش با یک ایده یا مشاهده‌ی کوتاه آغاز می‌شود و با مثال‌هایی از زندگی حیوانات خانگی پیام خود را منتقل می‌کند. این اثر نه‌تنها برای دوست‌داران حیوانات، بلکه برای هرکسی که به‌دنبال آرامش و معنای عمیق‌تری در زندگی است، قابل توجه است. اکهارت تله در این کتاب حیوانات را به‌عنوان معلمان بی‌ادعا و محافظان حضور معرفی کرده است که می‌توانند انسان را به لحظه‌ی حال بازگردانند.

خلاصه کتاب محافظان هستی

کتاب محافظان هستی با تمرکز بر آموزه‌های معنوی که می‌توان از سگ‌ها و گربه‌ها آموخت به بررسی نقش حیوانات خانگی در زندگی انسان‌ها پرداخته است. نویسنده بیان کرده است که در دنیای پرهیاهوی امروز ذهن انسان‌ها اغلب در گذشته یا آینده سرگردان است و همین امر باعث دوری از شادی و آرامش می‌شود. در مقابل حیوانات خانگی با حضور بی‌واسطه و طبیعی خود انسان را به لحظه‌ی حال بازمی‌گردانند و یادآور می‌شوند که خوشبختی در سادگی و پذیرش لحظه نهفته است.

اکهارت تله توضیح داده است که سگ‌ها و گربه‌ها هیچ تصوری از خود ندارند و بدون قضاوت یا نقش‌بازی‌کردن زندگی را همان‌گونه که هست می‌پذیرند. این ویژگی باعث شده است که آن‌ها بتوانند به انسان‌ها بیاموزند چگونه از افکار بی‌پایان رها شوند و با حضور کامل، زندگی را تجربه کنند. نویسنده اشاره کرده است که تماشای یک حیوان، نوازش سگ یا شنیدن خرخر گربه می‌تواند ذهن را آرام کند و دریچه‌ای به‌سوی سکون و آرامش بگشاید.

در بخش‌هایی از کتاب به نقش حیاتی حیوانات خانگی در سلامت روان انسان‌ها پرداخته شده است و بیان شده که آن‌ها میلیون‌ها نفر را از دغدغه‌های ذهنی نجات داده‌اند. نویسنده تأکید کرده است که رابطه‌ی انسان و حیوان دوطرفه است و هر دو از این ارتباط بهره‌مند می‌شوند. در نهایت کتاب با دعوت به پذیرش زندگی و یکی‌شدن با لحظه‌ی حال پیامی از عشق، همدلی و وحدت با همه‌ی موجودات زنده ارائه داده است.

چرا باید کتاب محافظان هستی را بخوانیم؟

کتاب محافظان هستی با زبانی ساده و مثال‌هایی ملموس به موضوعی می‌پردازد که بسیاری از افراد در زندگی روزمره با آن روبه‌رو هستند؛ دغدغه‌های ذهنی و دوری از لحظه‌ی حال. این کتاب با الهام از رفتار طبیعی حیوانات خانگی راه‌هایی برای تجربه‌ی آرامش و شادی در زندگی پیشنهاد داده است. تصویرگری‌های کتاب نیز به انتقال پیام‌های معنوی کمک کرده‌اند و فضایی دلنشین ایجاد کرده‌اند. مطالعه‌ی این اثر می‌تواند به درک بهتر نقش حیوانات در سلامت روان و معنویت کمک کند و یادآور شود که سادگی و حضور در لحظه کلید تجربه‌ی زندگی عمیق‌تر است.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به‌دنبال آرامش ذهنی، کاهش استرس و تجربه‌ی معنای عمیق‌تری از زندگی هستند. این کتاب می‌تواند برای علاقه‌مندان به حیوانات خانگی و افرادی که به موضوعات معنوی و خودشناسی علاقه دارند نیز مناسب باشد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب محافظان هستی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمحافظان هستی
عنوان دیگرآموزه‌هایی معنوی از سگ‌ها و گربه‌هایمان
عنوان انگلیسیGuardians of being spirtual teachings from our dogs and cats
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهاکهارت تله
مترجمطاها یوسفی بهنام
انتشاراتانتشارات وارنا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۰/۰۸
فرمت کتابPDF

asadi
۱۴۰۵/۰۲/۰۴

کلیت کتاب این پیام رو داره که؛گیاهان، حیوانات و تمام موجودات بطور عملی در زمان حال بودن و از زمان حال لذت بردن رو به ما نشون میدن شاید کتاب خیلی کوتاه و ساده ای باشه ولی برای من درس...بیشتر