کتاب شاه کلید ثروت
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب شاه کلید ثروت
«شاهکلید ثروت» نوشته ناپلئون هیل (۱۹۷۰-۱۸۸۳)، نویسنده و سخنران انگیزشی آمریکایی است.
کتاب اینگونه آغاز میشود:
«من بزرگترین بخش ثروت بیکران خود را وقف مردم تمام دنیا میکنم که شامل فلسفهی موفقیت فردی میشود که بهواسطهی آن، من این همه ثروت روی هم انباشتهام.»
بدینسان وصیتنامهی یکی از ثروتمندترین مردانی شروع شد که ثروتمندترین ملت روی زمین تا بهحال به خود دیده است، و اینک بهعنوان آغاز مقدمهی هر داستانی عمل میکند که مهمترین نقطهی عطف را در زندگی تمامی کسانی که آن را مطالعه میکنند بهخوبی مشخص میکند.
این داستان اولینبار در اواخر پاییز سال ۱۹۰۸ شروع شد، موقعی که اندرو کارنگی مردی را صدا کرد که به او اعتماد داشت و بهدرستی و قضاوتش احترام میگذاشت، و آنچه به قول آقای کارنگی «بزرگترین بخش» ثروت بیکرانش بود نزدش به امانت گذارد، با این شرط که این میراث را در اختیار مردم سرزمینش قرار دهد.
امروز، با گذشت تقریباً صد سال از آن ماجرا، داستانش نوشته میشود تا شما از حق خویش در سهیم شدن در این ماترک عظیم آگاه شوید و از شرایطی مطلع شوید که در آن بتوانید اینگونه عمل کنید.
شاید شما همان کار طبیعیای را انجام دهید که افراد بیشماری انجام میدادند، یعنی به این نتیجهی غلط برسید: شرایطی که در آن بتوانید در این ماترک عظیم سهیم شوید بهقدری سخت است که به شما اجازهی این کار را نمیدهد. بگذارید خیالتان را راحت کنم و بگویم که این شرایط در دسترس هر شخص بالغِ دارای هوش متوسط قرار دارد، و هیچ حیله یا امید واهی در ارتباط با این شرایط یا این وعده و وعید وجود ندارد.
قوانین علمی ثروتمندشدن
خلاصه کتاب بیندیشید و ثروتمند شویدناپلئون هیل
بیاندیشید و ثروتمند شویدناپلئون هیل
غلبه بر شیطانناپلئون هیل
۲۳,۹۷۰۷۰%
این کتاب، کتابچه راهنمای چگونه پول به دست آورید نیست. در عوض کمک می کند با دیدی تازه به موضوع ثروت نگاه کنیم و از آن بهره مند شویم. ثروت های ملموس و غیر ملموس زندگی.
بعضی قسمتهای متن خوب ترجمه نشده
کتاب انگیزشی و نقطه نظراتی در باره اقتصاد روایت میکند حوصله داشتین وقت بزارید یه مرور کنید