معرفی و دانلود کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها + خلاصه رایگان

کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها

اینکه بتوانی در حالت سکون باشی در حالی که دنیا اطرافت در گردش است

۲.۵ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها

کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها نوشته‌ی رایان هالیدی با ترجمه‌ی رضا اسکندری آذر، سفری است به مفهوم آرامش درونی در میانه‌ی دنیایی پر از هیاهو، بحران و حواس‌پرتی. نویسنده با تکیه بر فلسفه‌ی رواقی، بودیسم و سنت‌های فکری و دینی گوناگون، آرامش ذهن را به‌عنوان «کلید تمام قفل‌ها» در زندگی فردی و حرفه‌ای معرفی کرده است. در این اثر، از سنکا و اپیکتتوس تا آبراهام لینکلن، جان اف کندی، بودا و هنرمندان معاصر، در کنار هم قرار گرفته‌اند تا نشان دهند سکون درونی چگونه می‌تواند در سخت‌ترین موقعیت‌ها راه‌گشا باشد. نشر کتاب مرو آن را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها

کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها اثری است که رایان هالیدی در آن آرامش درونی را نه یک تجمل، بلکه شرط بقا و رشد در دنیای امروز معرفی کرده است. نویسنده از همان صفحات آغازین، با روایت زندگی سنکا در قلب رم شلوغ و پرآشوب، نشان می‌دهد چگونه می‌توان در میانه‌ی بحران‌های سیاسی، مالی و شخصی، ذهن را از آشفتگی بیرون جدا کرد و به حالتی رسید که رواقی‌ها آن را آپاتی‌ئیا می‌نامیدند؛ وضعیتی که در آن، جهان بیرون ممکن است در جنگ باشد اما درون فرد آرام است. در ادامه، کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها با مرور سنت‌های مختلف فکری و معنوی، از بودیسم و هندوئیسم تا مسیحیت و اسلام، واژه‌ها و مفاهیم گوناگون آرامش ذهن را کنار هم می‌نشاند؛ از اوپکا و آتاراکسیا تا تسلیم و یوثِمیا. نویسنده نشان داده است که این توافق تاریخی، تصادفی نیست و تقریباً هیچ مکتب جدی‌ای را نمی‌توان یافت که سکون درونی را در مرکز زندگی خوب قرار نداده باشد. کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها سپس به ساختار اصلی خود می‌رسد: سه قلمرو ذهن، روح و جسم. در بخش ذهن، با مثال‌هایی مانند بحران موشکی کوبا و شیوه‌ی تصمیم‌گیری جان اف کندی، یا اجرای مارینا آبراموویچ در موزه‌ی هنرهای نوین، به موضوعاتی مثل حضور در لحظه، محدود کردن ورودی‌های اطلاعاتی، خالی‌کردن ذهن و پرورش وضوح فکری پرداخته است. نویسنده در هر فصل، داستان‌های تاریخی، روایت‌های معاصر و نقل‌قول‌های فلسفی را کنار هم قرار داده تا نشان دهد آرامش ذهن چگونه در عمل شکل می‌گیرد، نه در انتزاع.

خلاصه کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها

کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها بر این ایده استوار است که آرامش ذهن، زیربنای تصمیم‌گیری درست، خلاقیت، روابط سالم و احساس کامیابی است. نویسنده ابتدا نشان می‌دهد که همه‌ی سنت‌های بزرگ فکری و دینی، به نوعی به همین نقطه رسیده‌اند: سکون درونی، شرط زندگی خوب است. سپس با روایت‌هایی از سنکا، لینکلن، جان اف کندی، هنرمندان، ورزشکاران و فعالان اجتماعی، توضیح داده است که آرامش ذهن در لحظات بحرانی چگونه خود را نشان می‌دهد. در بخش‌های مختلف، کتاب به مهارت‌هایی مانند حضور در لحظه، کاهش حواس‌پرتی، مدیریت ورودی‌های اطلاعاتی، خالی‌کردن ذهن از شلوغی فکری و تمرکز بر آنچه واقعاً مهم است می‌پردازد. نویسنده آرامش را نه کناره‌گیری از زندگی، بلکه توانایی اقدام کردن «بدون شوریدگی» تعریف کرده است؛ حالتی که در آن فرد می‌تواند در میانه‌ی فشارها، تصویر بزرگ‌تر را ببیند و واکنشی سنجیده نشان دهد.

چرا باید کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها را بخوانیم؟

آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها نشان می‌دهد آرامش درونی یک حالت مبهم و دست‌نیافتنی نیست، بلکه مهارتی است که می‌توان آن را در سه قلمرو ذهن، روح و جسم پرورش داد. این کتاب با ترکیب روایت‌های تاریخی، مثال‌های معاصر و تأملات فلسفی، کمک می‌کند رابطه‌ی تازه‌ای با حواس‌پرتی‌ها، اضطراب‌ها و فشارهای روزمره شکل داده شود و معنای «در لحظه بودن» به‌شکل عینی‌تری تجربه شود.

خواندن آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها به کسانی پیشنهاد می‌شود که درگیر شلوغی ذهن، اضطراب، تصمیم‌های دشوار یا فشار کاری و اطلاعاتی هستند. همچنین به علاقه‌مندان فلسفه‌ی رواقی، توسعه‌ی فردی، تاریخ و کسانی که می‌خواهند نسبت خود را با دنیای پرهیاهوی امروز بازتعریف کنند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها

«آرامش ذهن همان چیزی است که باعث می‌شود کماندار بتواند نوک پیکان را به هدف بزند. به ما ایده‌های جدید الهام می‌کند. دیدگاه ما را وضوح می‌بخشد و ارتباطات ما را روشن‌تر می‌کند. از سرعت حرکت توپ کم می‌کند تا بتوانیم به آن ضربه بزنیم. بینشی برای ما ایجاد و کمک‌مان می‌کند تا در برابر خواستهٔ عوام مقاومت کنیم و تسلیم نشویم و جایی برای شکرگزاری و شگفتی باز می‌کند. آرامش ذهن به ما کمک می‌کند تا در مسیر ثابت‌قدم بمانیم و به موفقیت برسیم. کلیدی است که قفل بینش نوابغ را باز می‌کند و ما افراد عادی را قادر می‌کند تا آن‌ها را درک کنیم. این کتاب قرار است به شما کمک کند تا جای این کلید را پیدا کنید... و ندایی است برای دستیابی به آرامش ذهن و همچنین قرار است مثل یک ستاره، مثل خورشید، پرتوی خود را به دنیای بیرون بتاباند، به دنیایی که امروزه بیش از هر زمانی به آن پرتو محتاج است. ... در این نبردها، در این جنگ، آرامش ذهن دقیقاً حکم رودخانه و تقاطع راه‌آهنی را دارد که بسیاری چیزها به آن بستگی دارند. آرامش ذهن همان کلید است... کلید تفکر شفاف. دیدن تمام صفحهٔ شطرنج. اتخاذ تصمیمات دشوار. مدیریت احساسات. شناسایی اهداف درست. مدیریت وضعیت‌های پرتنش. حفظ روابط فردی. بنا کردن عادات عالی. رسیدن به بهره‌وری. سلامت و تناسب جسمانی. احساس کامیابی. تصاحب کردن لحظات شاد و خنده. آرامش ذهن کلیدِ... حقیقتش... تقریباً کلید تمام قفل‌هاست.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آرامش ذهن، کلید تمام قفل ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآرامش ذهن، کلید تمام قفل ها
عنوان دیگراینکه بتوانی در حالت سکون باشی در حالی که دنیا اطرافت در گردش است