کتاب از دالاهو تا الوند غلام رضایی + دانلود نمونه رایگان

کتاب از دالاهو تا الوند

نویسنده:غلام رضایی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب از دالاهو تا الوند

کتاب از دالاهو تا الوند نوشته‌ی غلام رضایی، مجموعه‌ای از شعرهای فارسی است که توسط انتشارات ماهواره به‌صورت الکترونیکی منتشر شده است. این کتاب در قالب مجموعه‌ای از سروده‌ها، دغدغه‌ها، احساسات و تجربه‌های شاعر را در قالب شعر بیان می‌کند و با نگاهی به مفاهیم عاشقانه، اجتماعی و فلسفی، مخاطب را به سفری از دالاهو تا الوند می‌برد؛ دو نماد جغرافیایی که در ذهن شاعر، بار معنایی ویژه‌ای دارند. اشعار این مجموعه با زبانی ساده و صمیمی، اما در عین‌حال پر از تصویر و احساس، به موضوعاتی چون عشق، جدایی، امید، رنج، طبیعت و معنویت می‌پردازند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب از دالاهو تا الوند

از دالاهو تا الوند مجموعه‌ای از شعرهای غلام رضایی است که در آن، شاعر با بهره‌گیری از عناصر طبیعت، اسطوره‌ها و تجربه‌های شخصی، به بیان احساسات و اندیشه‌های خود می‌پردازد. این کتاب در قالب شعر نو و گاه کلاسیک، موضوعاتی چون عشق، دلتنگی، امید، شکست، گذر زمان و معنویت را کاوش کرده است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر شعر، روایتی مستقل دارد و در عین‌حال، پیوندی درونی میان مضامین و تصاویر وجود دارد. شاعر با استفاده از نمادهایی مانند کوه، رود، ماه، زمین و عناصر اسطوره‌ای، فضایی خیال‌انگیز و گاه تلخ و شیرین خلق کرده است. از دالاهو تا الوند نه‌تنها به جغرافیای بیرونی اشاره دارد، بلکه سفری درونی و ذهنی را نیز به تصویر کشیده است؛ سفری که از دل رنج‌ها و امیدها عبور می‌کند و به تماشای زیبایی‌ها و تلخی‌های زندگی می‌نشیند.

چرا باید کتاب از دالاهو تا الوند را بخوانیم؟

از دالاهو تا الوند با زبان شاعرانه و تصاویر بدیع، تجربه‌های انسانی را در قالب شعر بازتاب داده است. این کتاب با پرداختن به موضوعاتی چون عشق، جدایی، امید و رنج، فرصتی برای همدلی و بازاندیشی درباره احساسات و دغدغه‌های مشترک انسانی فراهم می‌کند. استفاده از نمادهای جغرافیایی و اسطوره‌ای، به اشعار عمق و چندلایه‌گی بخشیده و مخاطب را به تأمل درباره پیوند انسان با طبیعت و معنویت دعوت کرده است. همچنین، تنوع قالب‌ها و مضامین، باعث شده است که هر شعر حال‌وهوای خاص خود را داشته باشد و خواننده بتواند با بخش‌های مختلف کتاب ارتباط برقرار کند.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان شعر فارسی، دوست‌داران ادبیات معاصر، کسانی که به دنبال بیان احساسات و تجربه‌های عاشقانه و انسانی هستند و افرادی که دغدغه‌هایی چون معنویت، طبیعت و گذر زمان دارند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب از دالاهو تا الوند

«لا دالاهو لا سیب سره به جنگلهانه یک دالی نه آهو بلسوطی پیسر زد فریساد در شب چه تنها مانده در غم کوه شاهو لا کعبه دل کنم گر دور چشمانت طوافی دهم جان را به لطفت من تلافی لبم گر کعبه اش را کرده چشمت چرا یک بوسه شد نزدت خلافی لا موی سپید هر موی سپیدی که تو داری به سرت دردی شده پنهان شده تاری به سرت هرگز تو نکش دست ز رو یا که خدا روزی بکشد دست ز باری به سرت»