کتاب بلند پروازی را انتخاب کن آنی میهان + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بلند پروازی را انتخاب کن

کتاب بلند پروازی را انتخاب کن

معرفی کتاب بلند پروازی را انتخاب کن

کتاب الکترونیکی «بلندپروازی را انتخاب کن: هنر مدیریت تغییر در زندگی و کسب‌وکار» نوشتهٔ «آنی میهان» و ترجمهٔ «محمدحسین جان‌احمدی» است که نشر بله آن را منتشر کرده است. این اثر در دستهٔ کتاب‌های خودیاری و روان‌شناسی قرار می‌گیرد و به موضوع مدیریت تغییرات و عبور از بحران‌های زندگی و کار می‌پردازد. نویسنده با تکیه‌بر تجربیات شخصی خود، ابزارها و راهکارهایی را برای حفظ امید، سلامت و شادمانی در مواجهه با طوفان‌های زندگی ارائه می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بلند پروازی را انتخاب کن

«بلندپروازی را انتخاب کن» اثری ناداستان و در ژانر خودیاری است که با روایتی خاطره‌محور و آموزنده، به بررسی چالش‌های زندگی و کسب‌وکار می‌پردازد. «آنی میهان» در این کتاب، تجربیات شخصی خود از مواجهه با بحران‌هایی مانند فقر، سوءاستفاده، طردشدگی، بی‌خانمانی و از دست دادن شغل را با خواننده به اشتراک گذاشته است. ساختار کتاب بر پایهٔ خاطرات و روایت‌های واقعی شکل گرفته و در کنار آن، ابزارها و تمرین‌هایی برای مدیریت تغییر و عبور از بحران‌ها ارائه شده است. نویسنده با تقسیم‌بندی طوفان‌های زندگی به سطوح مختلف و استفاده از استعارهٔ «طوفان»، تلاش کرده است تا مفاهیم پیچیدهٔ روان‌شناسی تغییر را به‌صورت ملموس و قابل‌درک بیان کند. کتاب در سه بخش اصلی تنظیم شده و هر فصل به یکی از جنبه‌های عبور از بحران و بازیابی امید و سلامت می‌پردازد. این اثر نه‌تنها به مسائل فردی، بلکه به چالش‌های شغلی و اجتماعی نیز توجه دارد و با مثال‌های واقعی، راهکارهایی برای مواجهه با مشکلات ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب بلند پروازی را انتخاب کن

کتاب «بلندپروازی را انتخاب کن» با روایت زندگی نویسنده آغاز می‌شود؛ جایی که «آنی میهان» از طوفان‌های متعدد زندگی خود، از جمله فقر، سوءاستفاده، طردشدگی، بی‌خانمانی و از دست دادن شغل سخن می‌گوید. او این بحران‌ها را به طوفان‌هایی تشبیه می‌کند که هر فردی ممکن است در طول زندگی با آن‌ها روبه‌رو شود. نویسنده با استفاده از حروف اول کلمهٔ «طوفان‌ها»، ابزارهایی را برای عبور از بحران معرفی می‌کند: سکون و سکوت، زمان، پذیرش، روابط، ذهن‌آگاهی و اوج‌گرفتن بر فراز طوفان. هر یک از این ابزارها در فصل‌های جداگانه بررسی می‌شوند و با مثال‌هایی از زندگی واقعی نویسنده و اطرافیانش همراه هستند. در بخش‌های ابتدایی، کتاب به اهمیت شناخت و دسته‌بندی طوفان‌های زندگی می‌پردازد و با الهام از هرم نیازهای مازلو، نشان می‌دهد که چگونه بحران‌ها می‌توانند نیازهای اساسی انسان را تحت‌تأثیر قرار دهند. سپس، نویسنده خواننده را به ساخت «جعبهٔ کمک‌های اولیهٔ طوفان» دعوت می‌کند؛ جعبه‌ای نمادین که شامل ابزارهای درونی و بیرونی برای مدیریت احساسات و سازمان‌دهی زندگی در شرایط بحرانی است. در ادامه، تجربیات نویسنده از مواجهه با طوفان ایان و پیامدهای آن، به‌عنوان نمونه‌ای از بحران‌های غیرمنتظره، روایت می‌شود. کتاب بر اهمیت پذیرش احساسات، سکوت هدفمند، جست‌وجوی حمایت اجتماعی و بازگشت به خود اصیل تأکید دارد. در نهایت، «آنی میهان» با ارائهٔ تمرین‌ها و پرسش‌هایی، خواننده را به خودشناسی و انتخاب مسیر رشد در مواجهه با تغییرات دعوت می‌کند. پیام اصلی کتاب این است که هر فرد می‌تواند با انتخاب آگاهانه و استفاده از ابزارهای مناسب، از دل بحران‌ها عبور کند و به سوی آینده‌ای روشن‌تر حرکت کند.

چرا باید کتاب بلند پروازی را انتخاب کن را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی مبتنی‌بر تجربه‌های واقعی و ملموس، به موضوع مدیریت تغییر و عبور از بحران‌های زندگی و کار می‌پردازد. «بلندپروازی را انتخاب کن» نه‌تنها ابزارهایی برای حفظ امید و سلامت روان ارائه می‌دهد، بلکه با تمرین‌ها و مثال‌های کاربردی، خواننده را به خودشناسی و پذیرش احساسات دعوت می‌کند. روایت صادقانهٔ نویسنده از شکست‌ها و موفقیت‌هایش، فضایی ایجاد می‌کند که خواننده بتواند با چالش‌های خود همذات‌پنداری کند و راهکارهایی برای عبور از آن‌ها بیابد. این کتاب به‌ویژه برای کسانی که درگیر تغییرات ناگهانی، بحران‌های شخصی یا شغلی هستند، می‌تواند الهام‌بخش و راهگشا باشد.

مطالعهٔ این کتاب برای افرادی که با بحران‌های زندگی یا تغییرات شغلی و شخصی مواجه‌اند، مفید است. همچنین کسانی که به دنبال راه‌هایی برای مدیریت استرس، افزایش تاب‌آوری و خودشناسی هستند، می‌توانند از محتوای آن بهره ببرند. «بلندپروازی را انتخاب کن» برای علاقه‌مندان به کتاب‌های خودیاری و توسعهٔ فردی نیز مناسب است.

بخشی از کتاب بلند پروازی را انتخاب کن

«طوفان‌ها هميشه برنامه‌ریزی شده نیستند و ممکن است زمانی رخ دهند که هنوز از طوفان قبلی رهایی نیافته‌ايم. آن‌ها لایه‌های مختلف دارند و زمان وقوع طوفان بعدی ممکن است پیش‌بینی‌نشده باشد. می‌دانم که وقتی با موضوعاتی چون از دست دادن شغل، خانه، سلامتی یا روابط رویرو هستیم، بهبود از این فقدان‌ها می‌تواند سفری طولانی و گاهی حتی به درازای عمر انسان باشد. چه اتفاقاتی را در زندگی‌تان طوفان می‌نامید؟ کدام طوفان‌ها را در گذشته پشت سر گذاشته‌اید؟ در حال حاضر در حال گذر از چه طوفان‌هایی هستید؟ چه کاری را در گذشته می‌خواستید متفاوت انجام دهید؟ هنگامی که با یکی از دوستانم در مورد طوفانی که در زندگی‌اش با آن روبرو بود صحبت می‌کردم این سوالات به ذهنم رسید. او سال‌ها تحت سوءاستفاده شوهرش قرار داشت. ما درباره تاکتیک‌های سوءاستفاده‌گران و فشارهای روانی، هیجانی و فیزیکی سوءاستفاده صحبت کردیم. دیگر حتی خودش را نمی‌شناخت. او دچار افسردگی و اضافه وزن شده بود و نمی‌دانست باید مسیر را ادامه دهد یا تغییراتی ایجاد کند. وقتی به حرف‌هایش گوش می‌دادم، به یاد دو راهی مشابهی در زندگی خود افتادم. یکی از سخنرانان انگیزشی مورد علاقه‌ام، جویس میر می‌گوید: «می‌توانید توانمند باشید یا تأسف‌بار اما نمی‌توانید هر دو باشید. می‌توانید قربانی باشید یا قهرمان، اما نه هر دو.» انتخاب برداشتن گامی به سوی بهبودی دشوار است؛ انتخاب برای اقدام کردن سخت است. آسان‌تر این است که در موقعیت فعلی خود بمانیم و درجا بزنیم.»