کتاب برخیزید و ازدواجتان را قبل از شروع آن نجات دهید لسلی پاروت + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب برخیزید و ازدواجتان را قبل از شروع آن نجات دهید

کتاب برخیزید و ازدواجتان را قبل از شروع آن نجات دهید

معرفی کتاب برخیزید و ازدواجتان را قبل از شروع آن نجات دهید

کتاب الکترونیکی «برخیزید و ازدواجتان را قبل از شروع آن نجات دهید» نوشتهٔ لسلی پاروت و با ترجمهٔ محمدتقی بحرینی، توسط نشر رشد فرهنگ منتشر شده است. این اثر به موضوع ازدواج و روابط زوجین می‌پردازد و راهنمایی‌هایی برای پیشگیری از مشکلات زناشویی و تقویت پیوند عاطفی ارائه می‌دهد. نویسنده با طرح هفت سؤال کلیدی، تلاش می‌کند مخاطبان را به تأمل دربارهٔ باورها، انتظارات و مهارت‌های لازم برای یک ازدواج موفق و پایدار دعوت کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب برخیزید و ازدواجتان را قبل از شروع آن نجات دهید

«برخیزید و ازدواجتان را قبل از شروع آن نجات دهید» اثری ناداستان و راهنمایی برای زوج‌ها و افرادی است که در آستانهٔ ازدواج یا درگیر روابط عاطفی جدی هستند. لسلی پاروت، نویسندهٔ کتاب، با تکیه‌بر تجربه‌های مشاوره‌ای و پژوهش‌های روان‌شناختی، هفت سؤال اساسی را مطرح کرده است که هر فرد یا زوج باید پیش و پس از ازدواج از خود بپرسد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر فصل به یکی از این سؤالات می‌پردازد و با مثال‌ها و روایت‌هایی از زندگی واقعی، خواننده را به شناخت عمیق‌تر از خود و شریک زندگی‌اش سوق می‌دهد. این کتاب با زبانی صریح و بی‌پرده، افسانه‌ها و باورهای رایج دربارهٔ ازدواج را به چالش می‌کشد و تلاش می‌کند تصویری واقع‌بینانه از فرازونشیب‌های زندگی مشترک ارائه دهد. در کنار مباحث نظری، تمرین‌ها و پرسش‌هایی برای گفت‌وگو و تأمل مشترک زوج‌ها نیز در کتاب گنجانده شده است تا فرایند یادگیری و خودشناسی را عملی‌تر کند.

خلاصه کتاب برخیزید و ازدواجتان را قبل از شروع آن نجات دهید

کتاب «برخیزید و ازدواجتان را قبل از شروع آن نجات دهید» بر پایهٔ هفت سؤال کلیدی بنا شده است که هدف آن‌ها کمک به افراد برای شناخت بهتر خود، شریک زندگی و ماهیت واقعی ازدواج است. نویسنده در ابتدا با روایت تجربه‌های شخصی و مثال‌هایی از زوج‌های مختلف، نشان می‌دهد که بسیاری از مشکلات زناشویی ریشه در باورهای افسانه‌ای و انتظارات غیرواقعی دارند. چهار باور رایج که در کتاب به آن‌ها پرداخته شده عبارت‌اند از: انتظار خوشبختی همیشگی، تصور اینکه همسر فرد را کامل می‌کند، امید به از بین رفتن تمام مشکلات پس از ازدواج و باور به اینکه هر چیز خوبی در رابطه بهتر خواهد شد. در ادامه، کتاب به اهمیت شناخت سبک عشقی هر فرد و نقش آن در رابطه می‌پردازد. مدل مثلث عشق استرنبرگ (شور غریزی، صمیمیت و تعهد) به‌عنوان چارچوبی برای درک ابعاد مختلف عشق معرفی شده است. نویسنده تأکید کرده است که عشق در طول زندگی مشترک تغییر می‌کند و زوج‌ها باید برای حفظ و رشد آن تلاش کنند. سؤالات دیگر کتاب به موضوعاتی مانند پرورش عادت خوشبختی، مهارت‌های ارتباطی، درک تفاوت‌های جنسیتی، مدیریت تعارض و اهمیت دوستی در ازدواج می‌پردازد. هر فصل با مثال‌هایی از زندگی واقعی و تمرین‌هایی برای گفت‌وگو و خودآزمایی همراه است تا خواننده بتواند آموخته‌ها را در زندگی خود به کار گیرد. پیام اصلی کتاب این است که ازدواج موفق نیازمند آگاهی، مهارت و پذیرش واقعیت‌های زندگی مشترک است و با صرف زمان و تلاش می‌توان از بسیاری از مشکلات پیشگیری کرد.

چرا باید کتاب برخیزید و ازدواجتان را قبل از شروع آن نجات دهید را بخوانیم؟

این کتاب با طرح سؤالات بنیادین و به چالش‌کشیدن باورهای رایج دربارهٔ ازدواج، فرصتی برای بازنگری در انتظارات و نگرش‌ها فراهم می‌کند. مخاطب با مطالعهٔ این اثر می‌تواند نقاط ضعف و قوت رابطهٔ خود را شناسایی کند و برای ساختن پیوندی سالم‌تر و پایدارتر آماده شود. تمرین‌ها و مثال‌های کاربردی کتاب، امکان گفت‌وگو و تأمل مشترک را برای زوج‌ها فراهم می‌سازد و به آن‌ها کمک می‌کند تا مهارت‌های ارتباطی و حل تعارض را تقویت کنند. همچنین، کتاب با تأکید بر اهمیت دوستی، صمیمیت و تعهد، تصویری واقع‌بینانه از مسیر رشد و تغییر در زندگی مشترک ارائه می‌دهد.

مطالعهٔ این کتاب برای زوج‌های جوان، نامزدها، افرادی که قصد ازدواج دارند یا در روابط عاطفی جدی هستند، بسیار مفید است. همچنین، مشاوران خانواده و روان‌شناسان می‌توانند از محتوای کتاب برای کار با مراجعان خود بهره ببرند. این اثر به‌ویژه برای کسانی که دغدغهٔ شناخت بهتر خود و شریک زندگی‌شان را دارند یا با چالش‌های ارتباطی و انتظارات غیرواقعی در رابطه مواجه‌اند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب برخیزید و ازدواجتان را قبل از شروع آن نجات دهید

«ما هرگز مشاوره قبل از ازدواج نداشتیم اما یکسال اول زندگی زناشوبی‌مان را صرف درمان کردیم. هفته‌ای یکبار با مشاوری که به ما کمک می‌کرد مشکلات‌مان را حل کنیم ملاقات می‌کردیم. کاری که هرگز قبل از ازدواج نکرده بودیم زیرا مشکل جدی‌ای نداشتیم. این تفکر ساده‌لوحانه را داشتیم که بعد از ازدواج زندگی ما به مسیر درستی خواهد افتاده اما داشتن آمادگی برای ازدواج و مشاوره هرگز به ذهن‌مان خطور نمیکرد. قبل از ‎٩‏ ماه نامزدی، مدت شش سال همدیگر را می‌شناختیم و مشترکات زیادی داشتیم (حتی اسم کوچک‌مان) خیلی ساده فکر می‌کردیم که عزم‌مان را جزم می‌کنیم، خانه‌ای تهیه می‌کنیم و آن‌طور که در افسانه‌های داستانهای پریان آمده است "از آن پس برای هميشه خوشبخت زندگی خواهیم کرد." اما نشد. درست از اولین سال ازدواج مشکللات شروع شدند. این مشکلات عملا از آن هنگام که لیموزین مراسم عروسی از کلیسا دور می‌شد و ما با خانواده و دوستان‌مان از پشت شیشه اتومبیل دست تکان می‌دادیم و خداحافظی می‌کردیم شروع شد... من (لسلی) شروع کردم به گریه کردن. لس از من پرسید، "چی شده؟" به گریستن ادامه دادم و به او پاسخی ندادم. "خوشحالی یا ناراحت؟" لس بازوهایش را دور شانه‌ام انداخت و منتظر پاسخ شد و وقتی که جوابی به او ندادم دوباره پرسید "تو دلت چی داره می‌گذره؟" "نمی‌دونم" ناله‌ای کردم و گفتم "نمی‌دونم." لس با بازوهایش مرا فشار داد. می‌دانستم که دارم اذیتش می‌کنم، اما نمی‌دانستم که چه چیزی به او بگویم و چرا تا این حد غمگین بودم.»