کتاب سام وو نترسو از فضا نمی ترسد
معرفی کتاب سام وو نترسو از فضا نمی ترسد
کتاب الکترونیکی «سام وو نترسو از فضا نمیترسد» با عنوان اصلی Sam Wu is NOT Afraid of Space نوشتهٔ کیتی سانگ و کوین سانگ و ترجمهٔ مینا قنواتی است و توسط نشر افق منتشر شده است. این اثر جلد چهارم از مجموعهٔ سام وو نترسو است و در دستهٔ رمان کودک قرار میگیرد. این کتاب داستانی ماجراجویانه و طنزآمیز را روایت میکند که محوریت آن بر شجاعت، دوستی و غلبه بر ترسها استوار است. شخصیت اصلی داستان، پسری به نام «سام وو» است که تلاش میکند به دیگران و خودش ثابت کند از هیچچیز، حتی فضا و موجودات فضایی، نمیترسد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سام وو نترسو از فضا نمی ترسد
«سام وو نترسو از فضا نمیترسد» اثری داستانی و کودکانه است که با زبانی سرشار از شوخطبعی و تخیل، ماجراهای گروهی از دوستان را در یک اردوگاه فضایی روایت میکند. این کتاب در قالب رمان کودک نوشته شده و ساختار آن بر پایهٔ روایت اولشخص از زبان «سام وو» شکل گرفته است. داستان در فضایی امروزی و با حالوهوای ماجراجویانه پیش میرود و به دغدغههای کودکان دربارهٔ شجاعت، دوستی، رقابت و ترس میپردازد. نویسندگان، با خلق شخصیتهایی متنوع و موقعیتهایی پرهیجان، تلاش کردهاند تا تجربهٔ اردوگاه فضایی را بهگونهای ملموس و سرگرمکننده به تصویر بکشند. در کنار روایت اصلی، عناصر طنز و روابط میانفردی نقش پررنگی دارند و فضای داستان را برای مخاطبان نوجوان و کودک جذابتر میکنند. این کتاب بخشی از مجموعهای دربارهٔ ماجراهای «سام وو» است که هر جلد آن به یکی از ترسهای رایج کودکان میپردازد و با روایتی پرکشش، راههایی برای مواجهه با این ترسها ارائه میدهد.
خلاصه کتاب سام وو نترسو از فضا نمی ترسد
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با معرفی «سام وو»، پسری پرشور و خیالپرداز آغاز میشود که همیشه باید به دیگران ثابت کند ترسو نیست. او عاشق سریال «پیشگامان فضا» است و آرزو دارد روزی فضانورد شود. ماجرا از جایی جدیتر میشود که سام و دوستانش تصمیم میگیرند در یک اردوگاه فضایی شرکت کنند. گروه دوستان سام شامل رالف، رجینا، زویی و برنارد است و هرکدام ویژگیهای خاص خود را دارند. در اردوگاه، آنها با چالشهای مختلفی روبهرو میشوند؛ از تقسیمبندی گروهها و رقابت با دیگران گرفته تا روبهروشدن با همگروهی بدقلقی به نام سالی. سام و دوستانش باید در مسابقات مختلفی مانند خوردن غذای فضایی، صعود با صندلی ضدجاذبه و ساخت موشک شرکت کنند. در این میان اتفاقات عجیبی رخ میدهد: وسایل بچهها گم میشود، برق اردوگاه قطع میشود و همه به وجود «شاه اشباح» مشکوک میشوند. سام که همیشه سعی دارد شجاع باشد، با ترسهایش روبهرو میشود و یاد میگیرد شجاعت فقط بهمعنای نترسیدن نیست بلکه به معنای همکاری، دوستی و تلاش برای حل مشکلات است. داستان با ماجراهای طنزآمیز و موقعیتهای غیرمنتظره پیش میرود و در هر مرحله، سام و دوستانش چیزهای تازهای دربارهٔ خود و یکدیگر کشف میکنند.
چرا باید کتاب سام وو نترسو از فضا نمی ترسد را بخوانیم؟
این کتاب با روایت ماجراهای یک گروه از دوستان در اردوگاه فضایی به موضوعاتی مانند شجاعت، دوستی، همکاری و غلبه بر ترسها میپردازد. فضای طنزآمیز و ماجراجویانهٔ داستان باعث میشود مخاطب بهراحتی با شخصیتها همذاتپنداری کند و در عین سرگرمی، پیامهایی دربارهٔ پذیرش تفاوتها و اهمیت کار گروهی دریافت کند. همچنین تجربهٔ اردوگاه فضایی و چالشهای آن، تخیل و کنجکاوی کودکان را برمیانگیزد و آنها را به کشف دنیای ناشناختهها تشویق میکند. این اثر میتواند برای کودکانی که با ترسهای روزمره یا اضطرابهای اجتماعی دستوپنجه نرم میکنند، الهامبخش باشد و به آنها نشان دهد که شجاعت بهمعنای نترسیدن مطلق نیست بلکه بهمعنای روبهرو شدن با ترسها و تلاش برای غلبه بر آنهاست.
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی نوشته شده است که به داستانهای ماجراجویانه، طنز و فضا علاقه دارند. همچنین برای کودکان و نوجوانانی که با ترسهای روزمره یا اضطرابهای اجتماعی روبهرو هستند و بهدنبال راهی برای غلبه بر آنها میگردند یا بزرگسالانی میخواهند با زبان داستانی دربارهٔ شجاعت و دوستی با کودکان گفتوگو کنند، انتخاب مناسبی است.
بخشی از کتاب سام وو نترسو از فضا نمی ترسد
«من سام وو هستم و از فضا نمیترسم. وقتی میگویم فضا منظورم فضای بیرون از کرهٔ زمین است. همان که پر از ستاره و سیاره و آدمفضایی و قمرهای مختلف و سفینههاست. درست است که خودم تا حالا نرفتهام فضا اما جایی رفتهام که با آن مو نمیزند: اردوگاه فضایی. حتماً پیش خودتان میگویید فضا که ترس ندارد. خب بگذارید برایتان توضیح بدهم. در فضا جاذبه وجود ندارد برای همین ممکن است تا آخر عمرتان در هوا معلق بمانید. توی فضا هوا آنقدر سرد است که مثل یک تکه یخ میشوید. مغزتان ممکن است از توی دماغتان بیرون بپاشد. خودم اینیکی را ندیدهام. اما مطمئنم اگر فضانوردان کلاهشان را دربیاورند این اتفاق میافتد. و آخر هم اینکه آنجا پر از اشباح فضایی است. اینها را در اردوگاه فضایی یاد گرفتم. آنجا هم باز باید به همه ثابت میکردم ترسو نیستم و اتفاقاً خیلی هم نترسو هستم. نمیدانم چرا همهاش باید به بقیه ثابت کنم که از چیزی نمیترسم. من با اشباح، کوسهها، تاریکی، عنکبوتها و حتی زامبیها جنگیدهام. آن موقع فکرش را هم نمیکردم اینها در مقابل چیزهای ترسناکی که قرار است در فضا ببینم، هیچ باشند.»