کتاب اشعار ناب
معرفی کتاب اشعار ناب
کتاب الکترونیکی «اشعار ناب» اثر علیرضا هاشمینیا (دلنشین شالی) توسط نشر نظری منتشر شده است. این مجموعه، گزیدهای از سرودههای شاعر معاصر را در قالبهای گوناگون غزل، قصیده، مثنوی و دوبیتی گردآوری کرده است. موضوع اصلی کتاب شعر فارسی در قرن ۱۴ است و مضامین عاشقانه، اجتماعی و توصیفی در آن به چشم میخورد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اشعار ناب
«اشعار ناب» مجموعهای از سرودههای علیرضا هاشمینیا (دلنشین شالی) است که در قالب کتاب شعر عرضه شده است. این اثر در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و بازتابدهندهٔ دغدغهها، احساسات و نگاه شاعر به جهان پیرامون است. کتاب در قالبهای متنوعی چون غزل، قصیده، مثنوی و دوبیتی سروده شده و هر بخش، حالوهوای خاص خود را دارد. مضامین عاشقانه، ستایش طبیعت، مسائل اجتماعی و ارجگذاری به شخصیتهای ملی و فرهنگی در اشعار دیده میشود. ساختار کتاب به گونهای است که خواننده را از غزلهای عاشقانه به قصاید اجتماعی و مثنویهای روایی میبرد و تنوع قالبها، فضای متنوعی را پیش روی مخاطب قرار میدهد. این مجموعه، نمونهای از شعر معاصر فارسی است که با زبان و بیانی امروزی، پیوندی میان سنت و حال برقرار کرده است.
چرا باید کتاب اشعار ناب را بخوانیم؟
در «اشعار ناب» با مجموعهای از سرودهها روبهرو هستیم که هرکدام بازتابی از احساسات و تجربههای انسانیاند. این کتاب، تنوع قالبهای شعری را در کنار مضامین گوناگون به نمایش میگذارد؛ از عاشقانههای پرشور تا ستایش طبیعت و پرداختن به مسائل اجتماعی و فرهنگی. خواندن این اثر فرصتی است برای آشنایی با نگاه و زبان یک شاعر معاصر که تلاش کرده است دغدغههای فردی و جمعی را در قالب شعر بیان کند. همچنین، حضور اشارات به رویدادهای روز و شخصیتهای معاصر، کتاب را به متنی زنده و مرتبط با زمانه تبدیل کرده است. برای علاقهمندان به شعر فارسی، این مجموعه میتواند نمونهای از جریانهای شعری امروز باشد.
این کتاب برای دوستداران شعر فارسی، علاقهمندان به غزل و قصیده، و کسانی که به دنبال تجربهٔ مضامین عاشقانه، اجتماعی و توصیفی در شعر معاصر هستند، مناسب است. همچنین، دانشجویان و پژوهشگران ادبیات فارسی که به دنبال نمونههایی از شعر قرن ۱۴ هستند، میتوانند از این مجموعه بهره ببرند.
بخشی از کتاب اشعار ناب
«اگر چه یکسره سرسختی و دل آزاری ولی شود قدمی وی یار برداری منم که هرش به خوابم که خواب تو بینم ولی تو در همه شب تا سپیده بیداری طبیب روح من خسته باش ای جانم خوشا محبت و یاری به وقت بیماری به عشق وصل تو ای وای مردهام صدبار رمق نمانده به جانم بیابه دلداری خوشا شود دم وصل خوشت به روزی شاد که با شعف دل خود بر وصال بسپاری میان یار و من و آتشی که روشن شد چه گرم شد دم یارم به وقت هشیاری اگر کنی نظری بر دل پر از سوزم منم کنم ز تو تا زندهام طرفداری»