کتاب حرف دل علیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی) + دانلود نمونه رایگان

کتاب حرف دل

انتشارات:انتشارات نظری
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب حرف دل

کتاب الکترونیکی «حرف دل» اثر «علیرضا هاشمی‌نیا» با تخلص «دلنشین شالی» مجموعه‌ای از اشعار عاشقانه و عاطفی است که نشر نظری آن را منتشر کرده است. این کتاب در ۳۲ صفحه، گزیده‌ای از غزلیات، دوبیتی‌ها و تک‌بیتی‌های شاعر را در خود جای داده و به موضوعات عشق، دلدادگی، فراق و احساسات انسانی می‌پردازد. «حرف دل» در قالب شعر فارسی معاصر سروده شده و برای علاقه‌مندان به شعر و ادبیات عاشقانه، فضایی سرشار از احساس و عاطفه فراهم می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب حرف دل

«حرف دل» از «علیرضا هاشمی‌نیا» با تخلص «دلنشین شالی» مجموعه‌ای از اشعار عاشقانه و عاطفی است که در قالب غزل، دوبیتی و تک‌بیتی سروده شده‌اند. این کتاب در دسته‌بندی شعر فارسی معاصر قرار می‌گیرد و با نگاهی به موضوعات عشق، جدایی، امید و حسرت، احساسات انسانی را به تصویر می‌کشد. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر شعر، روایتی مستقل از تجربه‌های عاشقانه و عاطفی شاعر ارائه می‌دهد. در این مجموعه، شاعر با زبانی صمیمانه و بی‌پیرایه، دغدغه‌های قلبی و لحظات ناب عاشقی را بیان کرده است. «حرف دل» در فضایی کوتاه و موجز، مخاطب را با دنیای درونی شاعر همراه می‌کند و با بهره‌گیری از قالب‌های کلاسیک و نو، پیوندی میان سنت و احساسات معاصر برقرار ساخته است. این کتاب برای کسانی که به شعر و ادبیات فارسی علاقه دارند، فرصتی برای لمس لحظات عاشقانه و عاطفی فراهم می‌آورد.

چرا باید کتاب حرف دل را بخوانیم؟

«حرف دل» با گردآوری مجموعه‌ای از غزل‌ها، دوبیتی‌ها و تک‌بیتی‌های عاشقانه، فرصتی برای تجربهٔ احساسات ناب و عمیق انسانی فراهم می‌کند. این کتاب با پرداختن به موضوعاتی چون عشق، فراق، امید و حسرت، مخاطب را به دنیای شاعرانه‌ای می‌برد که در آن عواطف انسانی به‌سادگی و صداقت بیان شده‌اند. مطالعهٔ این اثر می‌تواند الهام‌بخش باشد و به خواننده کمک کند تا با احساسات خود ارتباطی نزدیک‌تر برقرار کند. همچنین، تنوع قالب‌های شعری و مضامین عاشقانه، این کتاب را به گزینه‌ای مناسب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی تبدیل کرده است.

این کتاب برای دوست‌داران شعر فارسی، به‌ویژه علاقه‌مندان به اشعار عاشقانه و عاطفی مناسب است. همچنین کسانی که به دنبال بیان احساسات و تجربه‌های عاشقانه در قالب شعر هستند، می‌توانند از خواندن این مجموعه لذت ببرند.

بخشی از کتاب حرف دل

«چه می شد جای برخورد چنان سرد به وصلت می رسیدم بی غم و درد چرا جای وصال دلنوازت مرا کردی ز شور و شوق دلسرد تمام عمر من در عشق بگذشت دلم بشکست و از رخ هم شدم زرد همه حسی که دارم از برایت فقط درد و غم بسیار آورد نمی دانم چرا حس قشنگت مرا نومید از وصل خوشست کرد دوباره وی پار خویش بر گرد»

۲۵%