کتاب افسونگر سابق من ارین استرلینگ + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب افسونگر سابق من

کتاب افسونگر سابق من

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب افسونگر سابق من

کتاب الکترونیکی افسونگر سابق من با عنوان انگلیسی The Ex Hex نوشتهٔ «ارین استرلینگ» با ترجمهٔ «طناز فروهر» در سال ۱۴۰۳ توسط انتشارات کتابسرای تندیس منتشر شده است. این رمان در ژانر عاشقانه‌ـ‌فانتزی قرار می‌گیرد و داستانی دربارهٔ جادو، عشق‌های قدیمی و بازگشت به گذشته را روایت می‌کند. محوریت داستان زندگی «ویویین» و «ریس»، دو جادوگر جوان، است که پس از سال‌ها جدایی، دوباره در شهری کوچک و جادویی به هم برمی‌خورند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب افسونگر سابق من اثر ارین استرلینگ

کتاب «افسونگر سابق من» اثری از «ارین استرلینگ» است که در قالب رمان عاشقانه‌ـ‌فانتزی نوشته شده و فضای آن در شهری کوچک به نام «گریوز گلن» می‌گذرد؛ شهری که جادو و زندگی روزمره در آن در هم تنیده‌اند. روایت کتاب با محوریت دو شخصیت اصلی، «ویویین جونز» و «ریس پنهالو»، پیش می‌رود که هر دو جادوگر هستند و گذشته‌ای مشترک دارند. داستان با یک جدایی تلخ آغاز می‌شود و پس از گذشت نُه سال، با بازگشت «ریس» به شهر، دوباره مسیر زندگی این‌دو به هم گره می‌خورد.

ساختار کتاب «افسونگر سابق من» به‌گونه‌ای است که فصل‌ها میان روایت «ویویین» و «ریس» جابه‌جا می‌شوند و خواننده را با احساسات، دغدغه‌ها و خاطرات هر دو شخصیت همراه می‌کند. فضای داستانْ ترکیبی از زندگی روزمره، مراسم‌های جادویی، روابط خانوادگی و طنز است که در کنار عناصر عاشقانه و جادویی، حال‌وهوایی متفاوت به اثر می‌بخشد. این کتاب با نگاهی به سنت‌ها، خانواده و هویت فردی، تلاش می‌کند نشان دهد چگونه گذشته و انتخاب‌های شخصی می‌توانند آینده را شکل دهند.

خلاصه داستان افسونگر سابق من

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان «افسونگر سابق من» با «ویویین جونز» آغاز می‌شود؛ جادوگری جوان که پس از یک جدایی دردناک، با «ریس پنهالو»، تلاش می‌کند زندگی‌اش را در شهر کوچک «گریوز گلن» از نو بسازد. «ویویین» در کنار خاله و دخترخاله‌اش، زندگی آرامی دارد و به تدریس تاریخ مشغول است، اما با نزدیک شدن به صدمین سالگرد تأسیس شهر و مراسم روز بنیان‌گذاری، خانوادهٔ «پنهالو» تصمیم می‌گیرند یکی از اعضا را برای تقویت خطوط جادویی شهر بفرستند و این مسئولیت به «ریس»، معشوق سابق «ویویین»، سپرده می‌شود.

بازگشت «ریس» به «گریوز گلن»، نه‌تنها خاطرات گذشته را برای هر دو زنده می‌کند، بلکه باعث بروز اتفاقات غیرمنتظره و جادویی می‌شود. طلسمی که سال‌ها پیش به شوخی اجرا شده بود، حالا به‌نظر می‌رسد پیامدهایی واقعی پیدا کرده است و شهر با اختلالات جادویی روبه‌رو می‌شود. «ویویین» و «ریس» ناچار می‌شوند برای حل مشکلات شهر و رفع طلسم، دوباره با هم همکاری کنند. در این مسیر، گذشته و احساسات سرکوب‌شده‌شان دوباره به سطح می‌آید و هر دو باید با حقیقت‌هایی دربارهٔ خود و رابطه‌شان روبه‌رو شوند. داستان با طنز، جادو و لحظات احساسی، به کندوکاو در مفهوم بخشش، پذیرش گذشته و امکان شروع دوباره می‌پردازد، بی‌آن‌که پایان ماجرا را لو بدهد.

چرا باید کتاب افسونگر سابق من را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب فضای جادویی و عاشقانه، تجربه‌ای متفاوت از رمان‌های معاصر ارائه می‌دهد. روایت دوگانهٔ داستانْ امکان هم‌ذات‌پنداری با هر دو شخصیت اصلی را فراهم می‌کند و خواننده را به دل دغدغه‌های عاطفی و خانوادگی آن‌ها می‌برد. طنز ظریف، دیالوگ‌های زنده و پرداختن به موضوعاتی مانند هویت، بخشش و قدرت انتخاب، از ویژگی‌های شاخص این اثر است. همچنین فضای شهری کوچک و جادویی «گریوز گلن» بستری جذاب برای روایت داستانی پر از اتفاقات غیرمنتظره و روابط پیچیده فراهم می‌کند. علاقه‌مندان به داستان‌هایی با محوریت جادو، عشق‌های قدیمی و بازگشت به گذشته می‌توانند از خواندن این کتاب لذت ببرند.

مطالعهٔ این کتاب به دوستداران رمان‌های عاشقانه، فانتزی و داستان‌هایی با محوریت جادو و روابط خانوادگی پیشنهاد می‌شود. همچنین کسانی که به روایت‌هایی دربارهٔ بازگشت به گذشته، بخشش و شروع دوباره علاقه دارند می‌توانند با این اثر ارتباط برقرار کنند. «افسونگر سابق من» برای کسانی به‌دنبال داستانی سرگرم‌کننده با فضای شهری کوچک و شخصیت‌های چندلایه هستند انتخاب مناسبی خواهد بود.

درباره ارین استرلینگ

«راشل هاوکینز» با نام مستعار «ارین استرلینگ» نویسنده‌ای اهل ایالت ویرجینیا است که دوران کودکی خود را در آلاباما گذرانده است. او از همان سال‌های ابتدایی تحصیل به نویسندگی علاقه‌مند شد و نخستین داستانش، که آن را با حضور یک اسب تک‌شاخ، جادوگر و شاهزاده نوشته شده بود، آغاز مسیر ادبی او را رقم زد.

تا امروز، «هاوکینز» بیش از دوازده اثر برای کودکان و بزرگسالان منتشر کرده که در بیش از بیست کشور جهان ترجمه و منتشر شده‌اند. از جمله آثار شاخص او می‌توان به رمان «همسر طبقهٔ بالا» (The Wife Upstairs) اشاره کرد؛ اثری پرفروش در فهرست نیویورک تایمز که تفسیری مدرن و گوتیک از رمان کلاسیک «جین ایر» محسوب می‌شود و تحسین منتقدان بسیاری را برانگیخته است. تازه‌ترین رمان او با عنوان دختران بی‌پروا (Reckless Girls) نیز با استقبال گستردهٔ مخاطبان همراه شد و در فهرست آثار پرفروش نیویورک تایمز جای گرفت.

«هاوکینز» علاوه‌بر نوشتن رمان‌های هیجان‌انگیز در ژانر تریلر گوتیک، با نام مستعار «ارین استرلینگ» به نگارش رمان‌های عاشقانه و فانتزی می‌پردازد. نخستین اثر او در این ژانر با عنوان «افسونگر سابق من» در فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز و USA Today قرار گرفت و همچنین به‌عنوان کتاب ماه انتخاب شد.

بخشی از کتاب افسونگر سابق من

«با رد شدن از کنار خانواده‌هایی که همگی مثل جادوگرها لباس پوشیده بودند و کلاه‌های نوک تیز بر سر داشتند، لبخند می‌زد. عاشق روز بنیان‌گذاری بود، حتی وقتی که پای پسر مورد علاقهٔ سابقش در میان بود. این روز،‌ آغاز فصل هالووین بود و شهر از مردمی پر می‌شد که واقعاً می‌خواستند تفریح کنند. با توجه به حرف‌های خاله الین، در گذشته، روز بنیان‌گذاری بیش‌تر حال و هوای غم‌انگیز داشت، روزی بود برای به رسمیت شناختن فداکاری پنهالوها در پایه‌گذاری این شهر کوچک دور افتاده در میان کوه‌ها. در هر حال، گریفود پنهالو، در اولین سال تأسیس شهر از دنیا رفته بود و افسانه‌ای وجود داشت مبنی بر این‌که روحش هنوز در دامنهٔ تپه‌های بالای شهر می‌چرخد.

اما با گذشت چند دهه، و بعد از تعدادی شهردار شبیه جین، گریوز گلن خودش را به مرکز برگزاری مراسم هالووین تبدیل کرده بود. البته معلوم است که پشت این نامگذاری، تاریخچه‌ای وجود داشت ولی قضیهٔ شهر کوچک جادویی هم بی‌تأثیر نبود، درخت‌های درخشان نارنجی روشن و باغ‌های سیب اطراف شهر. و از آن‌جا که تاریخ روز بنیان‌گذاری، سیزدهم اکتبر بود، کم‌کم به نقطهٔ شروع شلوغ‌ترین فصل شهر تبدیل شد.»

زکریا (ع)
فروزنده خداجو
مدل سیاست گذاری رسانه ای فرهنگی در مقابله با تهاجم فرهنگی غرب
سیداحمد موسویان حجازی بیدآبادی
تغییرات فرهنگی و اجتماعی
مصطفی محمودی شرق
مرهون انفصال (مجموعه شعر)
سروش نجفی کلیانی
مبانی نظریه جامعه شناختی معاصر و ریشه های کلاسیک آن
جورج ریتزر
عوامل موثر بر کیفیت زندگی کاری
صالح ایزدپناه
هنر نه گفتن (بدون احساس گناه)
دیمون زاهاریادس
آسیب شناسی آیین عزاداری
ابراهیم ابراهیمی
مهارت های زندگی (ویژه جوانان)
تینا پستالوزی
پروفسور دیوانه
ابراهیم رجبی کویخی (فراز)
قبرس (لارناکا)
حمید موسوی