کتاب تاریخ باغ سیروس شمیسا + دانلود نمونه رایگان

کتاب تاریخ باغ

نویسنده:سیروس شمیسا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب تاریخ باغ

کتاب الکترونیکی «تاریخ باغ» مجموعه‌ای از شعرهای «سیروس شمیسا» است که نشر مروارید آن را منتشر کرده است. این اثر در قالب شعر معاصر فارسی، با نگاهی به باغ، طبیعت، خاطره و گذر زمان، تجربه‌های زیسته و دغدغه‌های شاعر را در قالب تصاویری شاعرانه و گاه تلخ و نوستالژیک روایت می‌کند. «تاریخ باغ» با زبان و بیانی خاص، به سراغ مفاهیمی چون دگرگونی، فقدان، امید و پیوند انسان با طبیعت می‌رود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تاریخ باغ

«تاریخ باغ» از «سیروس شمیسا» مجموعه‌ای از شعرهای بلند و کوتاه است که در بازه‌ای چند دهه‌ای سروده شده‌اند. این کتاب در قالب شعر معاصر فارسی، با محوریت باغ و عناصر طبیعی، به روایت زندگی، خاطره، دگرگونی و گذر ایام می‌پردازد. ساختار کتاب مبتنی بر شعر آزاد است و هر شعر، روایتی مستقل اما در عین‌حال پیوسته با دیگر قطعات دارد. باغ در این مجموعه، نه‌تنها مکانی فیزیکی بلکه استعاره‌ای از زندگی، خاطرات، امیدها و اندوه‌هاست. شاعر با بهره‌گیری از تصاویر طبیعت، فصل‌ها، پرندگان و عناصر روستایی، به بازخوانی گذشته و تأمل بر حال و آینده می‌پردازد. «تاریخ باغ» اثری است که در آن، مرز میان واقعیت و خیال، خاطره و رؤیا، به‌گونه‌ای سیال و گاه مبهم ترسیم شده است. این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر و دوست‌داران مضامین طبیعت‌محور و نوستالژیک، تجربه‌ای متفاوت و تأمل‌برانگیز فراهم می‌کند.

چرا باید کتاب تاریخ باغ را بخوانیم؟

«تاریخ باغ» با رویکردی شاعرانه و تامل‌برانگیز، تجربه‌های زیسته و دغدغه‌های انسانی را در پیوند با طبیعت و گذر زمان به تصویر می‌کشد. این کتاب، با استفاده از نمادها و تصاویر باغ، فصل‌ها و پرندگان، به بازتاب احساسات انسانی چون دلتنگی، امید، اندوه و خاطره می‌پردازد. خواندن این مجموعه، فرصتی برای مواجهه با لایه‌های عمیق‌تر زندگی روزمره و بازاندیشی در مفهوم زمان، فقدان و پیوند انسان با طبیعت است. شعرهای کتاب، فضایی برای تأمل و همدلی با تجربه‌های مشترک انسانی فراهم می‌کنند و مخاطب را به سفری درونی میان خاطرات و رؤیاها می‌برند.

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوست‌داران مضامین طبیعت‌محور و کسانی که به بازخوانی خاطرات و تجربه‌های زیسته علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای افرادی که دغدغه‌هایی چون گذر زمان، دگرگونی، فقدان و پیوند با طبیعت دارند، خواندن این مجموعه پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب تاریخ باغ

«باغ گورستان کوچ مظلوم یک انسان را در صبح بهار غیر گنجشکی فریاد نکرد. شهر چون شطّ خروشانی در خیابان‌ها جاری بود دود همچون ابری بر فراز سر سیمانکوهی چرکین می‌پیچید. باغ گورستان امّا خلوتی بود برای آه! من نوای گنجشکی را که رباعی می‌خواند حفظ می‌کردم باد چون مرثیه‌یی ذهن آرام چمن را می‌خفت. کوچ انسانی را در صبح بهار زندخوانی تنها، قاری بود نغمهٔ بلبل یا ضربهٔ بیل هر چه بود آری کاری بود. باغ گردآلودی را نم بارانی می‌شست. فروردین ۷۰»

۲۰%